PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Diablo 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111807)

ehohr 17.05.2014. 19:40

Blizzard je sam najavio da je sljedeci patch 2.1.0 i da ce najvecu promjenu tu docekat monkovi jer su oni trenutno daleko najlosija klasa.

Sve u svemu ja bas testiram zadnja dva dana taj buff i koliko toliko je ok, iskreno bi trebao ostat "buff" konstantno a ne samo za tjedan dana.

De5tr0yer 18.05.2014. 17:18

Veći drop se fino osjeti, rekord mi je 9 legova u 10 min, T2 rift. :D

Jučer je od Kadale zarolao peti dio marauder seta za DH, a u procesu su pale i blackthorne cipele sa vit rollom što sam čekao isto za wizza koji je sad imun na one desekrejtore i slično.

Dok sam tražio maraudera pao je i bombardier rucksack s visokim rollovima, tako da sad 5 sentrya i životinjska ekipa T6 mogu rješavati.

Pot, buljo, shiny su sad skup sa mnom potrošili 24 stare über mašine koje su mi efektivno samo zauzimale mjesto, T6 je prilično zabavan i rješili smo to bez ikakvih problema. Doro, da ne lažem, buljo je moro izać iz igre jer ne zna :D

--

Za T4 je build koji se može vidjet na profilu, al čini se da se sve brojke baš ne podudaraju s onim što piše ingame, ali razlike su malene.
Uglavnom danette su predobra stvar u kombinaciji s cindercoatom, neograničeni vault, odličan crowd control zbog rattling rolla (stun), bounty na T3 gotov za oko 10min.

Za T6 bih rado probao calamity i helltraper, marauder helm da mogu stavit cloak of the garwulf, ali niti jednom calamity nisam vidio u igri nakon patcha, tak da se potraga nastavlja. I ostatak opreme može uvijek još malo bolji biti :)

Čak je i ovaj fire/grenade build odličan jer petovi u pravilu služe samo za aggro, a sentryi rade osjetno jači dmg. Za single target, znači bossove, bi rocket/phy build bio bolji, ali rakete su previše divlje i gađaju sve sitne stvari u okolini poput stolica i stolova, pa se na mobove gubi previše dmga.

Blade, problem? :D

BladeRy 18.05.2014. 22:03

Problem je sta je DH jos uvijek sranje. Imam preko 600h sa DH a od toga 100-150 u RoSu.

Probao sam pet build sa DH jer marauder set imam odavno, kao i sentry build i sve, i nista ne koristi kad te opali thunderstorm sa neba i oneshota na nekim ludim elitevima na vecem tormentu. A sve sta DH radi, nazalost, WD radi puno bolje sa puno manje truda.

Calamity sa dobio, i probao, baca samo standardni mark of death, sta je single target debuff, dok se MoD + contagion pokazao bolji jer kad ubijes prvog markanog, siri se na 3 nove mete i tako u nedogled, kao party buff je fenomenalna stvar.

De5tr0yer 19.05.2014. 00:52

HP na 400k, armor u nebesa, resisti sto veci, sve si probao?

T6 je ionako HC. Po onom što si pričao ja mislio da nema šanse da preživi solo na bilo čemu većem od T3... :)

Zato sam ugodno iznenađen i uopće mi nije jasno što ti fali ;)

ehohr 19.05.2014. 07:23

T5 i T6 se igra s unity ringom, ja nisam nikog vidio da to radi bez toga.

Problem je kad maknu buff, sta ce onda drop rate opet bit smijesan.

De5tr0yer 19.05.2014. 09:34

Citiraj:

Autor ehohr (Post 2597768)
T5 i T6 se igra s unity ringom, ja nisam nikog vidio da to radi bez toga.

Problem je kad maknu buff, sta ce onda drop rate opet bit smijesan.

Je, kad sam na templara stavio da ne moze krepat, pa kad se zaleti idijot u rulju, mene ubiju zbog njega :D Probao sam ghoma s potemkinom i shinyem, svi unity imali i meni hp samo pada, morao sam ga skinut tu borbu. Unity nije za DH u partyu, sa enchantressicom ili scoundrelom ide.

potemkin.hr 19.05.2014. 10:39

Ovih dana budem manje igrao jer u četvrtak imam ispit, ali danas definitivno isprobavam nešto novo sa WD-om, malo theorycraftinga.
Znači plan je koristiti Tall man's finger koji mi je jučer droppao sa pripadajućim pasivima i burning dogs runom na đukelama. Lijepo nabacati fire gear sa wiza, sa ostatkom postojećih itema računam si da bih mogao raditi 100m AoE damagea, i još damage na elite na gearu nešto. Moglo bi ispasti puno efektivnije u dosta situacija od fetiša koji ne mogu do enemyja, ovisno koliki je range AoE-a na dogsima. Fetiše neću voziti jer je i ovako već gužva sa 2 pet WD-a pa nema smisla tjerati pet count u nebesa.
Navečer isprobam to dok dođem doma kako šljaka stvar u praksi...

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 2597803)
Je, kad sam na templara stavio da ne moze krepat, pa kad se zaleti idijot u rulju, mene ubiju zbog njega :D Probao sam ghoma s potemkinom i shinyem, svi unity imali i meni hp samo pada, morao sam ga skinut tu borbu. Unity nije za DH u partyu, sa enchantressicom ili scoundrelom ide.

Ma DH ionako ima smiješan damage mitigation u odnosu na WDove, uz manji health pool i health restore. Mi cijelo vrijeme plešemo se heltom i nije rijetkost da ti neki elite opali više od pola helta s jednim hitom na visokim tormentima.
Kod tebe to onda ispada oneshot dok primiš od nas damage, mi pak poslije svih damage mitigacija na liku još prebacujemo damage na đukele preko uhkapian serpenta pa još manje primamo damagea :D

BladeRy 19.05.2014. 10:42

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 2597748)
HP na 400k, armor u nebesa, resisti sto veci, sve si probao?

T6 je ionako HC. Po onom što si pričao ja mislio da nema šanse da preživi solo na bilo čemu većem od T3... :)

Zato sam ugodno iznenađen i uopće mi nije jasno što ti fali ;)

STR likovi dobijaju armor bonus na main stat, INT dobijaju all resist, DEX dobija dodge koji radi vise-manje samo na monku.

Ako stavis puno resiste i armor, gimpas si dmg, ako stavis dmg onda si sve laksi za ubit. A jedini dmg dealer vrijedan spomena je CA, sta mi radi 15-20m+ koji je i najveci spender, da bi to rokao i radio dmg moras punit disciplinu i convertat u hatred, znaci visoki critt chance i fire i cluster dmg na sta god mozes. Sve to poprilicno suzava moguci build.

Magefist + cindercoat su obavezni za fire dmg, pride fall helm za resource reduction (opcionalno), al kad sve to stavis, moras nesto zrtvovat na 6set (il 5 + grandeur) maraudera da ti sentry puca CA, koje je btw. blizz nerfao.

To sam i napravio, da zivotinje tankaju i dizu aggro a ja bacam sentrye okolo, al iznad t3 to gubi svoje jer sve ima vise helta i radi veci dmg, a kad te van ekrana nesto wallina i opali thunderstorm il mortar i ubije u sekund unatoc tome sta imas 400k helta i 1000 resiste dodje mi da razbijem monitor.
Sa DH se moras namucit i krv ispisat za neki rezultat, dok druga klasa kao Wizz il WD to rade sa puno manje truda, al to je vec blizz balans u pitanju.

Edit:
@pot
2 pet WDa po partyu je previse, meni smetaju i vasi zombie dogsi jer fetisi od njih ne mogu do meta, sta smanjuje ukupan pokolj, al znam da su vam potrebni za build. Ovako slabiji WD smeta fetisima jaceg WDa i takva je guzva da je clusterfuck opci, i ne vidis tko koga kako i cime. :)

De5tr0yer 19.05.2014. 11:04

Iz price si izbacio ono sto mene trenutno bez problema drzi na T4: danetta kompletic. stun sa svakim vaultom, efikasno i brzo rjesava sve na T4 a trail of cinders (fire) u kombi sa cindercoatom je infinite vault za nula costa, efektivno. T3 kao od sale prelazim, doslovce. nu pitaj ove nase, jucer u partyu s 4 igraca na T3 solo elitu sredim a ovi se jos nisu dovukli do mene :D

potemkin.hr 19.05.2014. 19:57

Evo videa burning dogs builda na tormentu 6.

Na liku imao loše rolan tasker, ammy, stone of jordan i tall man's finger. Dok to bolje zarolam mogao bih i sa ovim buildom komotno na najviše tormente, tali enemyje ko od šale.

lateralus_eye 19.05.2014. 20:11

Citiraj:

Autor potemkin.hr (Post 2598202)
Evo videa burning dogs builda na tormentu 6.

Na liku imao loše rolan tasker, ammy, stone of jordan i tall man's finger. Dok to bolje zarolam mogao bih i sa ovim buildom komotno na najviše tormente, tali enemyje ko od šale.

prijatelju sve je to super. ali jačina builda se ne testira na glavnim bossovima koji su realno smiješni nego na elitama sa 69 afixa. to snimi pa pošalji. jebeš ghoma :goood:

potemkin.hr 20.05.2014. 10:51

Citiraj:

Autor lateralus_eye (Post 2598206)
prijatelju sve je to super. ali jačina builda se ne testira na glavnim bossovima koji su realno smiješni nego na elitama sa 69 afixa. to snimi pa pošalji. jebeš ghoma :goood:

Igrao sam torment 6 sa JH-om i ide bez beda (jedino su uber bosovi ponekad problem, elite pack bilo koji 1 ili 2 shottam), a sa ovim pa se doslovno šećem kroz grupe na nižim tormentima (T3-4) i gledam TV usput, samo berem loot dok đukela sa aurom kolje sve. Ako i naiđem na tvrđe elite u roku keks su down, još i prije ako summonam garga.

Nego sad idemo na tebe.
Pogledao ti profil iz siga i WD ti je fulan na više fronti.
Ti bi bio i jaki direct damage dealer i pet doctor, a to ne funkcionira iz više razloga.

Idemo redom:

1. Elemental rollovi su ti različitih tipova, i na skoro ništa od geara. Isto tako, nemaš nikakvog bonusa na elite, gdje je ustvari bitan damage. Vidim da si mijenjao gear samo da nabiješ paper DPS, dok je elemental/elite damage bio u potpunosti zanemaren. Također, zaboravi ideju da ćeš raditi masni damage solo, jer dok staviš brojke na papir u većini slučajeva će ti petovi raditi više od 90% ukupnog damagea, tako da poradi na tome da njih maksimalno pojačaš.

2. Pretpostavljam da koristiš acid rain ko mana dump a spirit barrageom puniš manu preko pasiva. Bezveze si potrošio 2 skill slota i pasiv za nešto što ti sumarno radi možda 15% ukupnog damagea u najboljem slučaju. Em nemaš elemental bonus (ili imaš jako mali) na skillove koji koristiš, em se ne isplati acid rain recastati kao mana dump jer su promijenili način kako skill radi. Prije su se višestruko stackali pa je damage išao u stratosferu, sada samo zadnji cast acid raina radi damage. Bolje da si uzeo lob blob ili corpse bomb umjesto toga. Da sam na tvojem mjestu u potpunosti bi napustio primarni napad ako nemaš masni elemental bonus na isti te zasad išao na rain of toads za summonanje fetiša koji su ti velika većina damagea (možda 75%+). Acid cloud možeš ostaviti si ali imaš puno boljih mana dumpova kao što je Pile on.

3. Restless giant ti nema smisla kad nemaš niti jedan point bonus fire damagea, ovako radi damage ko ti sa primaryjom a ima cooldown od minute. Rush od Essence i Jungle fortitude mijenjaš za damage pasive, Pierce the Veil obavezno kao jedan, a drugi po odabiru, najbolje Gruesome feast za regen mane i damage boost. Kod fetish army skilla obavezno runa legion of daggers, a kod gargantuana koristi Bruiser da dobije damage boost od physical rollova i zbog stuna na elite.

4. Na gearu imaš sa dosta itema fulane rolove. Na mojou si išao prerolati int u jači, a mana regen (koji je wasted roll na pet WDu) si ostavio - to se moralo rerollati u fetish army. Jedan piece Jade Harvestera si bolje pospremi u stash, a craftaj Aughild shouldere (sa fetish army rollom), chest (isto fetish army roll uz 3 socket) i bracere (elemental roll i crit). Na bootsima acid cloud radije rerollaj u armor ili allres, više ćeš dobiti. Pantsi su zasad dobri ali poison roll ti realno samo koristi acid rainu s kojim ne radiš nikvi damage, ili ako bi sa svime išao na poison. Ne znam koji vrag si išao int rerollati na witching houru, možda si dobio 0.1% na damageu, a mogao si par% dobiti na toughnessu da prerollaš life regen u vit, fulani reroll. SUbjektivno ti MF u helmu ne treba, ja osobno nisam vidio nikakve razlike, više tebi treba life% gem nutra. Leoric's signet mijenjaj za Stone of Jordan makar bude ti pisalo gubitak u paper damageu, i poželjno za fetish pet build da je physical roll što će i više nego masno nadoknaditi. Na bracerima također bolje da si rollao elemental roll umjesto allresa nego da si išao rerollati int, craftaj Aughild kako sam već naveo. Na svom gearu ciljaj na physical damage jer će njime fetiši i gargantuan dobiti nenormalno na damageu.

IGoR_2803 20.05.2014. 21:36

Pozz!

Imam možda jedno njubasto pitanje na koje je već dan odgovor ovdje ali jedva da nađem vremena za igranje, a kamoli za traženje odgovora po battle net forumima.

Uglavnom, igram sa sljedećim barbarom -> klik...

zanima me računa li se "Elemental skills deal X% more damage" u damage koji piše pod character stats? Konkretno me zanima koji wristovi su mi bolji za barbara? Nekako mi se čini da bi Reaper's wraps bili bolji što se damagea tiče zbog 17% more lightning damage, ali za ove rare mi pokazuje da bi actually davali 6% više damagea... malo zbunjujuće...

De5tr0yer 20.05.2014. 21:47

Ne piše.

Sav skill bonus bilo elemental ili direct (primjerice, bonus to fire skills ili bonus to hammer of the ancients) se ne broji u dmg. Takva oprema je "high end", tj. treba dobro razmisliti što se isplati.

Primjerice, ako gubiš 5% dmg ukoliko staviš neki item sa slabijim rollom main stata, ali on ima 20% bonusa, efektivno gubiš 5% paper dps-a, ali ti efektivni base dmg skače drastično, tj. 14.29%. Kad se to primjeni na neke skillove i critove, efektivni dps se može razlikovati u milijunima. :)

ehohr 20.05.2014. 21:59

Konkretno u tvom slucaju tebi je whirlwind main spender

275% x 1.36 ( to je bonus u tvom slucaju imas 36% bonus lightninga ) sto znaci da je WW radi 374% weapon damage.

Znaci elemental skill samo mnozis sa weapon damage po odredenim skillovima.

IGoR_2803 20.05.2014. 23:23

hvala na pojašnjenju obojici... :)

mamutarka 22.05.2014. 02:11

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12926172697#1

večeras odigrao 4 rifta, 0 legendarija. također se i ostatak žali da nije baš neki loot kao prije 2 dana.

ehohr 22.05.2014. 05:14

Pa meni i dalje padaju 2-3 po riftu, ali jedino kad se joinam u public game, ako solo igram, onda mi se desi da nista ne dobijem. A i trpam se u public gameova jer mi se na laptopu nedaju radit bounty pa se nema rift keyeva.

I danas mi je dropao drugi item koji sam htjeo odkad je izasla expanzija prvi je bio Shard of hate a danas

http://s1.postimg.org/xke90uauz/Screenshot002.jpg

osspaljeni 22.05.2014. 08:36

Mogli su LADNO nazvati buff "100% chance to get a 2-handed legendary item"
Osim par Zuni-ja i tu i tamo kojeg bezze zelembaća tipa Helltooth mislim da sam sve 2-handere koji postoje u igri provrtio barem 2 puta.
J****u život: čak su ispali i planovi za 2-handere koje još nisam imao kod blacksmitha.

Žešće loše

BSA<AK-47> 22.05.2014. 09:15

Anniversary Buff Update

čini se da legnedary drop rate ostaje trajno :)

BladeRy 22.05.2014. 10:10

Svejedno je, stealth nerfali su ga postupno. Prvi-drugi dan smo nas 4 u riftu i imali smo po 3-4+ legya svaki, sve t3-4 tezina, kako su dani prolazili tako je broj legya padao i padao.
Sad znamo okrenit 2-3 rifta i ne dobit legy, serveri ko da ih je linic radio, teska zalost.

Nije da znamo brojkom i slovom koji je drop rate bio prije i jel sad 100% veci, al garantirano nije kao sta je bio kad je poceo event.

ivan77 22.05.2014. 11:42

Citiraj:

Autor BSA (Post 2599693)
Anniversary Buff Update

čini se da legnedary drop rate ostaje trajno :)

Odlicno, jer ko za vraga, bas ovih dana nisam imao vremena ni pokrenut igru:chears:

xGAME 22.05.2014. 13:53

Da vas priupitam. Pošto je Diablo 3 bio potpuno smeće i razočaranje od igre kada je izašao, a od toga su prošle pune 2 godine; je li sada igra konačno valja? Pod 'valja' ne mislim da je dobra ili ok, nego da je super i da je dostojna imena "Diablo". Jesu li u te dvije godine uspijeli srediti igru, riješiti sve gluposti i dostaviti dostojan nastavak? Nedavno je izašla ekspanzija i onaj ogroman patch kojim su maknuli aukcijsku kući, poboljšali loot i ostale stvari. Jel to stvarno sve tako kako na prvu izgleda na papiru ili je situacija ipak drugačija?

Pitam iz razloga jer razmišljam o kupovini, ali ne mislim žuriti ako još uvijek ne valja. Čekao sam toliko godina da izađe i onda još dvije godine nakon izlaska pa stoga mogu i još čekati ako je igra još uvijek loša.

mamutarka 22.05.2014. 14:19

ne.

moje subjektivno mišljenje je ne. ak ti se da igrat monotonu igru koju još dodatno blizzard raz*ebe svakim pečem, onda da.

nisu nista poboljšali loot. meni padne koristan legendary možda u prosjeku svakih 20 dana, ostalo sve smeća, govna obična.

d3 nije dostojan imena diablo.

mahoona 22.05.2014. 14:50

Moram se sloziti sa kolegom, D3 i dalje ne moze u istu recenicu sa prethodnikom. Nije katastrofa, ali jednostavno nije to Diablo. Osobno igram sve manje. I expanzija i novi loot sistem nisu popravili stvari.

ehohr 22.05.2014. 20:33

D2 i D3 nisu iste igre, samo su isti zanr, isto kako ljudi usporeduju Dotu 1 i Dotu 2, to nisu iste igre niti ce ikad biti, to sto su svi od D3 ocekivali D2 to je opet druga stvar.

Ponovio sam to vise puta Diablo 3 ili ti je fun ili nije, nema tu igra je dobra ili nije dobra nerfovi se desavaju jer ekipa cvili po forumima i oni reagiraju na to plakanje.

Ja i dalje vidim da Leapquake barb radi bolestan dps, isto kao i vecina WD sto sretnem u pubu, jer se cesto desava da barb ili wd ubiju solo champ pack on T3 dok se drugi jedva dovuku do njega.

Diablo je takva igra nema tu nekog end game-a, sta god da naprave uvijek je to ista stvar, cisti kineski grind, sad dal je nekom to gust i opustajuce to je indvidualna stvar.

I da nebi mislili meni su nerfali SoH, nerfali su mi Thrive on chaos build, sad je nerfan i leapquake build malo, monk je za kiflu a ja se 95% vremena drzim melee klasa tako da ne branim igru ili nesto, D3 je takva igra kakva je i tu nema promjene.

ivan77 23.05.2014. 06:45

sad ce me napast da trollam, ali govorim potpuno subjektivno

D3 je dobar za doć sa posla, ubit vrijeme između XY obveza
i zabavit se koji sat vikednom.
Sve ostalo ti je odgovor NE.
Recimo, umoran ko pas, a ne znam više di sam stao u Skyrimu,
palim D3.
Pijem kavu prije posla, palim D3.
Slobodna subota, bez obveza, ništa pametnije za radit,palim D3.

Tako je bilo, tako će i biti. a s obzirom da ide još jedna expanzija, navodno, ove godine, tko zna

fedaykin 23.05.2014. 08:39

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2600119)
sad ce me napast da trollam, ali govorim potpuno subjektivno
Tako je bilo, tako će i biti. a s obzirom da ide još jedna expanzija, navodno, ove godine, tko zna

Nije trolanje, ovaj put si napisao kako, kada i zašto :D
I to je tako, D3 RoS je bolji, nekoliko puta od vanila verzije ali ako ćemo iskreno to ni nije bilo teško :)
Ovdje padaju ista smeća samo korisnija, prije su dolazila sa smiješnim rolovima a sad ti rolovi imaju smisla a ovdje sreća ima veću ulogu nego na eurojackpotu :)
Ovisi od osobe do osobe, nekim frendovima se smuči od same pomisli na to a evo nas nekoliko, da ne kažem k'o majmuni ganjamo :stoopid:

Jedino si, mislim barem,fulao oko datuma expanzije, D3 exp neće sigurno ove godine, ne sjećam se da je Blizzard izbacio dvije expanzije iste godine ali ako imaš neki link, podijeli.
Znam da će uskoro izbacit 2.1 patch s novitetima ali to će biti za mjesec, dva, tri i to je to.

mamutarka 23.05.2014. 12:06

Ma kakva expanzija, prica nebuloze. Mozda ju najave na blizzconu, mozda.

osspaljeni 23.05.2014. 14:48

Oke uletio mi je Gidbinn sinoć....

Ovaj Secondary skill je potpuno beskoristan.
Fetishi koje spawna su duplo manji od normalnih, traju jako kratko, damage je bez veze, nisam vidio više od 2-3 komada odjednom i Carnevil ne radi na njima.

Za sve koji su se nadali da će ovime zamijeniti FS za neki drugi skill... nemojte se više nadati :D

Samo se nadam da Fetishi koje spawna ne ulaze u onaj limit od 15 i da ne briše postojeće svaki puta kad spawna.

Ostavit ću ga samo zato jer ima veći damage od oružja koje sam imao prije nego mi je uletio.

xGAME 24.05.2014. 01:23

Hvala. Znači više manje sve je isto :( Ništa, ostajem dalje kod Torchlighta 2. Torch2 je prije 2 godine lomio noge Diablu 3, a kako izgleda još uvijek je tako.

MAGARAC 24.05.2014. 02:13

Ne znam tocno u kojem smislu mu lomi noge ali po broju igraca i nekoj popularnosti ga ne moze ni posvrbit bez obzira sta je bolja igra. Tu je tema skroz mrtva vec pol godine.
D3 je bolji nego prije, cak znam ekipu koja ga nije htjela ni pogledat a RoS im se svidio, bar dok im nije dosadio. Meni je isto dosadio. Patchevi me nisu nest naljutili ko vecinu ali mi je jednostvano postaje dosadna kak je bilo i kod d3..

virty 24.05.2014. 18:02

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2600517)
Hvala. Znači više manje sve je isto :( Ništa, ostajem dalje kod Torchlighta 2. Torch2 je prije 2 godine lomio noge Diablu 3, a kako izgleda još uvijek je tako.

Imam obe igre te se nebi slozio. Kako kome, meni je TL2 dobar, a D3 vrlo dobar. D3 mi je super kad mi dođe volja za rokacinom i grindanjem. Dica spavaju, zena gembla Raymana a ja D3, cisto casual :)

JozicA 24.05.2014. 19:18

Ma D3 RoS je savrsen bio po izlasku, ali onda je krenio prvi mali mini patch, pa drugi, pa treci....

I sto je novo bilo u igri napravljeno, idemo nerfati WD, pa Wizza, pa barba, pa malo monka, e da i DH je na redu. A Crusader ko Crusader, meni bas i nije sjeo nesto.

Tko voli sadomazo, D3 RoS je savrsen. Acc je na pauzi/posudbi, za 6mjeseci a mozda i ranije ga opet zaigram, toliko dobrih stvari/igara u medjuvremenu treba isprobati. A mozda i D2 opet krenem. :)

BladeRy 24.05.2014. 21:45

Citiraj:

Autor JozicA (Post 2600760)
Ma D3 RoS je savrsen bio po izlasku, ali onda je krenio prvi mali mini patch, pa drugi, pa treci....

I sto je novo bilo u igri napravljeno, idemo nerfati WD, pa Wizza, pa barba, pa malo monka, e da i DH je na redu. A Crusader ko Crusader, meni bas i nije sjeo nesto.

Tko voli sadomazo, D3 RoS je savrsen. Acc je na pauzi/posudbi, za 6mjeseci a mozda i ranije ga opet zaigram, toliko dobrih stvari/igara u medjuvremenu treba isprobati. A mozda i D2 opet krenem. :)

Da, bio je savrsen, daj molim te nemoj se nit salit sa ovim. Igra je izasla sa tonama propusta, od kojih je vecina presla iz bete, gdje su prijavljeni al blizz nije kurcem makao da ih popravi, samo su nerfali stvari bez ikakva razumjevanja. Ko da das covjeku sta nikad nije igrao D3 da balansira oruzja i skilove.

Nakon par whinera na forumu, dabogda im djeca izgledala ko karamarko, nerfan SoH, pa nerfan Frozen orb, pa malo nerf crusadera, pa sad u zadnje nerf JH seta za WD (a to sta je lako skupit 6 djelova seta, a nas igra 4 wd-a i Buljo jos nema chest) blizz nit najmanje ne zanima.

Hoces primjer? U drugi mjesec je prijavljen bug kad je blizz u svojoj infinite mudrosti odlucio da barb npr, nemoze transmogat iteme u npr marauder set od DH, i kad su to sredili zbugali su nove torment only iteme, tako da kad jednom promjenis izgled nema nacina da ga restoras na default. Gotovo 4 mjeseca to nije popravljeno.

Jos jedan primjer? Evo su rekli da su popravili enchanting, tj, da nema vise da dobijes iste enchante u ponudi za sva 3 slota. Prvo su to usrali motku tako da je DH dobijao rolove za barb skilove, umjesto da imas shanse 1:7 da dobijes afix sta hoces, sad si rolao kontra svih afixa svih klasa i skilova sta je defacto bilo 1:10000. Divno.
Pa je to hotfixano da poprave, znas kako je to izgledalo danas? Rerolam sholders sa 6% resource reduction u nesto bolje. Dobijem prvi slot 6% RR, dobijem u slot dva 6% RR.....slot tri? Pogadjas, 6% RR. Sva 3 slota isti prokleti afix sta je navodno popravljeno.

A da ne spominjemo fps dropove, sta ti i Buljo i Tenk i Pot i ja mozemo napricat tone, jer sve ide 50-60 i dodje 1 mob i imamo slide show sva 4. Il rakkis crossing gdje je fps prepolovljen kad nema moba na ekranu...
Testirali na prazan ekran kad je bio fps 60, spamali skilove i prepolovili fps, to nije bio prije problem, sta vise popravljaju vise problema iskace.

http://www.pohrani.com/t/2J/Yk/1Y3P3Krv/yomdudv.jpg

Ako netko pita zasto onda igram D3, igram jer mi je zabavno cut tenka kako razbija misa i dere se na maloga :)

osspaljeni 25.05.2014. 06:17

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 2600843)
Nakon par whinera na forumu, dabogda im djeca izgledala ko karamarko, nerfan SoH, pa nerfan Frozen orb, pa malo nerf crusadera, pa sad u zadnje nerf JH seta za WD (a to sta je lako skupit 6 djelova seta, a nas igra 4 wd-a i Buljo jos nema chest) blizz nit najmanje ne zanima.

Uživao sam u SoH par dana prije nerfa, dabogda im .... (nemam ideja) uglavnom... pogledaj par postova gore kako sam prošao sa rijetkim weaponom za WD i kako su WD-a totalno skenjali...

Citiraj:

Jos jedan primjer? Evo su rekli da su popravili enchanting, tj, da nema vise da dobijes iste enchante u ponudi za sva 3 slota. Prvo su to usrali motku tako da je DH dobijao rolove za barb skilove, umjesto da imas shanse 1:7 da dobijes afix sta hoces, sad si rolao kontra svih afixa svih klasa i skilova sta je defacto bilo 1:10000. Divno.
Pa je to hotfixano da poprave, znas kako je to izgledalo danas? Rerolam sholders sa 6% resource reduction u nesto bolje. Dobijem prvi slot 6% RR, dobijem u slot dva 6% RR.....slot tri? Pogadjas, 6% RR. Sva 3 slota isti prokleti afix sta je navodno popravljeno.

Ehm što je tu točno "popravljeno"?!
Prije 2.0.5. otišlo par mil golda da bi dobio +10% life na Zuni chestu, kasnije sam shebao par 10 mil da bi dignio sa life 10% na 11%
Nekidan dobijem amulet sa oke rolom, idem staviti crit damage.... 20 mil golda i ostao sam bez svih Topaza koje sam imao (oke lažem, ostalo mi možda 2-3 flawless royal Topaza nakon ove egzibicije, ostalo sam sve zdrobio). Istini za volju rolao sam 98% šanse ali ipak se pitam da li je vrijedilo toliko resursa.

Citiraj:

A da ne spominjemo fps dropove, sta ti i Buljo i Tenk i Pot i ja mozemo napricat tone, jer sve ide 50-60 i dodje 1 mob i imamo slide show sva 4. Il rakkis crossing gdje je fps prepolovljen kad nema moba na ekranu...
Testirali na prazan ekran kad je bio fps 60, spamali skilove i prepolovili fps, to nije bio prije problem, sta vise popravljaju vise problema iskace.

http://www.pohrani.com/t/2J/Yk/1Y3P3Krv/yomdudv.jpg

Ako netko pita zasto onda igram D3, igram jer mi je zabavno cut tenka kako razbija misa i dere se na maloga :)

A ovo za Rakkis je još od prije RoS-a. Mislio sam da mi grafa preslaba ali i dan danas kad uleti ta mapa u rift šteka ko blesavo.

JozicA 25.05.2014. 13:11

Ma to s FPS dropovima je cist normalno, ja na to oguglao, pa ja nisam mogao skoro 2 tjedna da u grupi igram radi laga, samo mi skakao cim sam s nekim u grupi, onda je proradilo pa nakon desetak dana opet isti problem, a kad sam soloirao nikad problema, samo na EU serverima, pokrenem US server, latency oko 400 ali sve super, nema laga, nema stekanja.

A za skupljanje opreme, cista sreca i nist drugo u pitanju, pa i sami znate sto mi je padalo i kako, na Normalu/Expertu legendarni kao da je netko pipu odvrnio, par super itema palo, a i nisam puno igrao, na momente 4-5 sati na dan u prvih 20 dana, cak i godisnji uzeo od 1 dana kad je igra izasla. Potrosio sam oko 100M golda na prepravke itema u tih 20dana, slozio light+frozen orb wizza kako mi pasao, T3 taman krenio solirati i oni wizza poprave. Ma super. Bolje da EU servere osposobe kako spada nego da igru "popravljaju".

BladeRy 25.05.2014. 14:43

Pa ja sam na startu RoSa dobio grandeur ring za DH, tek sam ga ima 2 dana rerolao u nesto upotrebljivo. Na njega sam potrosio najmanje 40-50m. Mislim, imam golda dovoljno, jer mi nista nije palo korisno da trosim pare na reroll, al ubije te u pojam kad potrosis bogatstvo na jedan item, i jos vise kad mi za taj reroll imam shanse 1:10 da upadne sta valja a ja dobijam sve sta mi ne treba.

Neki item sta sam rerolao, jedan rerol mi je na kraju kostao 8m, potrosio budjet jedne male drzave, i na kraju item ispadne losiji od onoga sta imas, jer igra ne racuna elemental bonuse :S

Stvarno treba nac neki stat calculator da znamo prije nego sta se ubijemo, sta ce moguci rerol postic.

xGAME 25.05.2014. 20:15

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2600519)
Ne znam tocno u kojem smislu mu lomi noge ali po broju igraca i nekoj popularnosti ga ne moze ni posvrbit bez obzira sta je bolja igra. Tu je tema skroz mrtva vec pol godine.
D3 je bolji nego prije, cak znam ekipu koja ga nije htjela ni pogledat a RoS im se svidio, bar dok im nije dosadio. Meni je isto dosadio. Patchevi me nisu nest naljutili ko vecinu ali mi je jednostvano postaje dosadna kak je bilo i kod d3..

To sto nije igra popularna ne znaci da nije dobra :) Diablo 3 je ipak imao marketing i ogroman hype. Meni osobno je Torchlight bolji u svemu osim po priči. Imaj na umu da pricam o Diablu 3 kakav je bio prije 2 godine. Torchlight 2, iako je tema ovdje zamrla, ima ogromnu podršku moddera tako da sadržaja ne nedostaje :)

Isto kao i u svijetu FPS-a; CoD, iako je smece postao i dalje se masovno igra jer eto... zivi na staroj slavi i ima miljune fanboyeva. Tako je i sa Blizzardom. Mogu oni ne znam sto izbaciti, ljudi ce to velicati. Mene nije briga da li igru radi popularan developer ili ne, da li ima hype ili ne, mene zanima kvaliteta igre, a ne hype oko nje :)

Necu dalje smetat ovdje, dobio sam odgovor i zakljucio ne pruziti drugu sansu Diablu 3; barem ne jos sada :)

potemkin.hr 25.05.2014. 20:44

Danas popadalo smiješno puno geara, dosta toga direktni upgrade postojećeg geara, tako da sad u PCe klanu imamo ni više ni manje nego 4 kompletno zgirana Jade Harvester WD-a.
Torment 6 sad uopće nebi smio biti problem.

Naletili i na random pack goblina, uvijek strka čim prije ih poklati, ali sa JH-ima ide samo tako :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:27.