![]() |
Sinoć pogleda Hot Tub Time Machine.
Fora film, jedna od boljih komedija u zadnje vrime, a opet ne pati on nekih love story zavrzlama. |
gledali ga cura i ja ovaj vikend... prolazna ocjena svakako.
|
Pogledao The Road. Čudan film u svakom slučaju i pomalo dosadan. Gledati samo u slučaju da nemate ništa drugo za raditi. :)
|
u hot tub time machine mi je najaci onaj tip sto treba izgubiti ruku, plako sam od smijeha kad navijaju :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://bluray.highdefdigest.com/3146/theroad.html
Film je više nego dobar. Na žalost previše knjiga na repertoaru pa mi ova dođe možda za par godina. |
Upravo pogledao Hot Tub Time Machine dobra komedija svakako za pogledat! :D :D
8/10 aj preporucite jos neku komediju a d anije zombieland i kick ass :D |
Pogledao Brothers te istoga preporučam svima, meni se svidio. ;)
|
Bio u kinu odgledat Prince of Persia: The Sands of Time, fil je odličan, po mom ukusu je tako da mu dajem subjektivnu devetku.
I pogledao s curom Tooth Fairy s Dwayne Johnsonom, kakva smijurija, film je odličan za opustit se. I prezabavno je gledat The Rocka u takvoj ne-akcijskoj ulozi :) |
Pogledao I Love You Phillip Morris. 7,5/10
Ne preporučujem homofobima. Inače, jako dobar film. Nisam navikao viđati Carreya u ovakvim ulogama. |
Citiraj:
|
Shutter Island [2010] HD
Odličan film za pogledat, psihološki triler koji ima dosta nepredvidljiv kraj.Radi se o ekipi inspektora koji dolaze istražiti nestanak zloglasne osobe na strogo čuvanom zatvoru za poremećene, i tu nastaju prvi problem... Priča je odlično razrađena, gluma je isto vrlo dobra, jednostavno ja sam uživao u filmu. Ocjena 9/10 |
Hot Tub Time Machine
nekih 5/10. procitao ovdje podosta komentara, rekoh - ovo ce biti dobra komedija za nasmijati se. iskreno, svega par scena mi je bilo smijesno, a i to sto sam se nasmijao nije mi natjeralo ni polusuzu na oko. smajl mi je izvukao chase, odmah sam se sjetio golf kluba :). ne znam, mozda sam previse ocekivao s obzirom na komentare ovdje. ali kad se sjetim starijih komedija, ma cak i mamurluka u zadnje vrijeme, ovo je definitivno ispod. obicno dobar film mogu pogledati vise puta prakticki dan za danom (recimo kick ass :)), ovo mi ne pada na pamet opet gledati. |
ak netko oce pogledat film o yip man-u, istoimeni film:) ima 2 dijela, sad je samo pitanje da li znate ko je taj:D
meni osobno jako dobar film |
Citiraj:
Imate još nešto komično za preporučiti? :D |
Gledao Remember Me , Ok film za pogledat sa curom,onak za vikend...pre heben kraj..
|
Shes out of my League - Solidna komedija, isplati se pogledati...
|
Valhalla Rising.
9/10 Samo nemojte ocekivati ista slicno 300 :p |
Pogledao Repo men u ćinestaru.
Dobar SF za skratit večer, ništa što nije već viđeno, ali svejedno dobar film. |
Neku dobru komediju za preporucit?
|
Ja sam jutros u pol 5 krenuo gledat Zombieland, odlično mi sjeo. Em komičan em u nekim trenutcima strašan :D
|
Prince of Persia.
Mislia sam da će film bit gej, ali na kraju uopće nije bia. Predobre scene, i lagana, p(l)itka radnja. :chears: |
|
Čeka se 10.9 :goood:
|
Citiraj:
OK, what am I missing? Jel nije četvorka onaj animirani film? Degeneration? Nevertheless, ovo izgleda OK :) |
kad smo vec kod cekanja, ceka se Mortal Kombat.. 2013.g :D
http://www.youtube.com/watch?v=9_MqZ...layer_embedded |
Citiraj:
Nešto od bližeg: The Expendables :) |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=uXlKk...os=HcfJ6SWTp04 |
Bio jucer gledat Repo men, ok film, zapravo sam bio jako zadovoljan jer sam ocekivao drek od filma. Moja ocijena 7/10.
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:47. |