![]() |
Citiraj:
Ako je mob rotan ja koristin aplikaciju reboter ili sad noviju flashify za ulaz u recovery ili bootloader. |
Ulasci u recovery:
Držanje vol+ i power preko cca 15 sekunda Držanje vol- i power preko cca 15 sekunda Držanje vol+ i vol- i power preko cca 15 sekunda Stisni vol+ i power pa pusti power kad mob zavibrira pa drži dalje vol+ do recoveryja Stisni vol+ i vol- i power pa pusti power kad mob zavibrira pa drži dalje vol tipke do recoveryja S ovim posljednjim metodama zna se upaliti pred-meni gdje se vol+ tipkom ide gore-dolje |
Citiraj:
|
Što mislite, jel ovo realno ili ne?
|
nemam pojma kaj je to, jer ja tome ne mogu pristupiti, a ne znam niti zakaj
|
jeli UMi odron ili? ciljam preciznije na umi hammer? cini mi se kao vrlo kvalitetan uredjaj pogotovo za te novce
|
Citiraj:
Ostala dva sam vidio samo na monitoru s tim da imam dojam da Meizu ima bolju kameru od Lenova. Par poznatijih kineskih portala i trgovina navodi ocjene kupaca: CNmo: Meizu 70% 186 glasova Lenovo 74% 35 glasova Jiayu 84% 9 glasova JD: Meizu 85% 973 glasova Lenovo 94% 24900 glasova Jiayu - Zol: Meizu 3.3/5 135 glasova Lenovo 3.9/5 200 glasova Jiayu - Izgleda da Jiayu ima vlastite prodajne kanale koji isključuju velike kineske prodajne lance (JD, Tmall, Suning...) Na ovako malom uzorku ispada da su kupci više zadovoljni Lenovom a za točnije podatke bi trebalo pregledati više izvora :D EDIT: Evo sam upravo pogledao i na TMall: Lenovo K3 Note 4.8/5 1155 glasova Meizu Note 4.7/5 13367 glasova Yixun: Lenovo K3 Note 4.8/5 169 glasova Meizu Note 4.9/5 409 glasova |
Citiraj:
|
Čekaš UMI Hammer? :)
Dužan si opširnu recenziju za koju'š dobit pivu prvom prilikom. Moj ćaća opako pase taj mob samo ako je blizu Haieru po neuništivosti :) |
Ja ga neću bacati/gaziti/skakati po njemu!
|
Haieru nije blizu nijedan. Bar ne po neuništivosti
|
Jasno da nećeš ali ćeš staviti fotke uređaja i iz uređaja, bateriju kako diše i tako to, može ;) ?
|
Ono Hammer znači da dobro podnosi čekičanje.
Primjer za padove (drama počinje u 2. minuti): |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=y-AINIt9NZo I vrag još uvijek radi... |
Izgleda da ne podnosi ni čekić :D
|
kakav je to lenovo k3 note na coolicoolu bez podrške za 3g?
njihov odgovor:We indeed sorry to tell you that it can not support the 3G networkhttps://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/...s/cleardot.gif |
Citiraj:
|
Stigao mi DOOGEE DG700, zbilja zgodna stvarčica za 130$ , ima i lolipop update i zbilja ugodno iznenađenje od mobitela. Inače piše da je Waterproof, Dustproof, Dropproof... a za ovo zadnje hmmm, nisam baš siguran ali dobro.
http://en1.data.coolicool.com/images...es.400x400.jpg |
To je nesto kao Caterpillar mobiteli.. 14 slojeva stakla i te fore?? Onaj izgleda mocno a ni ovaj izgledom nije za bacit.. :D
|
Citiraj:
|
Frend je kupio neki Caterpillar mob u VIPu pa su mu rekli da nije preporučljivo močiti ga kao ni ispuštati na tlo. Toliko o waterproof i dropproof kod Caterpillara.
|
Citiraj:
edit: Koliko vidim na to2c i na gsmareni i aliju su ok 3G frekvencije. Ovaj oglas na coolicoolu izgleda kao da je kombinacija oglasa za K3 i K3 Note. K3 nema 3G naš po gsmareni. |
Citiraj:
|
|
Dobre slike. Da je ljepši dan bile bi odlične.
|
Da, fotke su fakat dobre. :)
|
Citiraj:
Ne treba tražiti informacije o kineskim mobitelima na gsmareni :)
|
|
Daleko je to od onog od prije godinu ipo...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:00. |