![]() |
Thx, idem experimentirati malo. Nemam samsung, ali definitivno nešto ne štima s blokadom, a izgleda da nisu liste. Smanjio sam na dvije manje interne liste iz programa, radilo ok jedno vrijeme, a sad se opet sporo otvara. Tapatalk baš šteka, otvaranje foruma je osjetno sporije kad je blokada uključena.
|
Da, na to sam i zaboravio, mene je isto povremeno mučila sporost. Tjedan dana radi super, onda odjednom uspori, pojačano troši bateriju i krene propuštati reklame. Onda restartam aplikaciju i opet radi super neko vrijeme. Sad bez Blokade mi mobitel na 4G brže otvara stranice nego laptop na B.netu 120 Mbps, a imam iste postavke Firefoxa, uBlock i about:config.
|
Ma kakva blokada, Fifefox Lite by default ne ucitava reklame i ostalu gamad i jednostavno leti. Vidim da je jucer izasla nova verzija :)
|
Al blokira reklame samo na webu :)
|
I mislio sam da ce bit takav komentar. Za ostalo mi ne treba, osim valjda za jednu app koja nema opciju da platim za ad free.
|
Pojavila mi se neka nova verzija messengera (koja mi se pojavila već pred mjesec i pola pa onda nestala). Izgleda čak i oke 😁
Još nekome iz Zmazung tabora? Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk |
Da, da...
Pustili redizajn pa ga brzo povukli. Od jucer il prekjucer opet taj novi Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Trebam preporuku za CCTV aplikaciju koja bi automatski radila overwrite starih snimki kad se napuni memorija i da može snimati na udaljenu lokaciju, da ima detektor pokreta i mogućnost spajanja s drugog uređaja. Ide na stariji mobitel pa ne bi smjela biti prezahtjevna. Našao sam ovu na vrhu...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivuu |
Koju mail aplikaciju koristite, treba mi za više različitih providera. K9 Mail nekad dobro radio, sad mi se baš i ne sviđa, ima li nekih alternativa? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Koristim stock e-mail klijent i na Xiaomiju i na Huaweiju, radi bolje od Gmail aplikacije. Sve ostalo što sam probao mi ima ružan UI i hrpu nepotrebnih opcija.
|
otkad koristim aquamail sam se preporodio koliko je to super napravljeno.
btw za muziku od nedavno koristim musicolet i to je ono sto mi je trebalo. malen, free, a opcija ko salate. kad se samo sjetim koliko puta mi se desilo da slucajno na bt sluskama kliknem next "song" i preskoci mi na sljedecu i onda nazad i trazi gdje si stao (ne radi se o muzici vec o materijalima koji traju 2-3ure), a na ovome te pita kad odes nazad oces nastavit gdje si stao. ma milina. jako preporuceni listenit mu nije ni do koljena IMO. |
mail samo Nine, daleko najbolja od svega! Kosta ali vrijedi svake lipe... bolje i od desktop apps sto se mene tice
Sent from my spaceship using subspace communication |
Da li ta Nine app podrzava POP3 protokol? Ne vidim da se spominje u opisu.
|
Mmmm mislim da ne. Ide IMAP, exchange i ostali online servisi gmail, yahoo, icloud.... prvenstvo je exchange app onda sve ostalo
Baci pogled na manual, ima na njihovom webu Sent from my spaceship using subspace communication |
Nula bodova. Ostajem kod BlueMaila do daljneg.
|
Preporuka aplikacije za scan to PDF?
Adobe reader je u starijim verzijama radio odlično, ali u novijima su tu funkciju prebacili na Adobe Scan koji po defaultu svaki scan uploada u njihov cloud što je neprihvatljivo iz sigurnosnih razloga. Dakle, tražim app za skeniranje u PDF isključivo lokalno, poželjno da to radi što bolje. Adobe je stvarno odlične skenove radio, to se mora priznati. |
Microsoft Office Lens
|
CamScanner
|
+1 za camscanner.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Genius scan, koristim vec par godina odličan za moje potrebe. https://play.google.com/store/apps/d...eniusscan.free
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk |
+1 za office lens...odlicna stvar, recino whiteboard super uslika i sredi sliku jos
Sent from my spaceship using subspace communication |
Google navodno dozvoljava istodobno korištenje aplikacija na svim uređajima sa zajedničkim računom, a razvijatelji i prodavatelji to mogu ograničiti po vlastitim potrebama.
Zanima me kakva je u praksi situacija s korištenjem kupljenih aplikacija na dva uređaja s istim google računom? Mob i tablet. |
Ekipa ima ko preporuku za neku task/events aplikaciju, dosad sam koristio nativnu Notes od samsunga i nisam zadovoljan, bitno mi je pregledan widget, jednostavnost taskova, reminderi i eventualna sync sa kalendarom
|
D Notes
|
Citiraj:
TickTick |
Da li postoji neki način da se Raspored rada za cca 10 ljudi za mjesec dana unaprijed napisan u excel tablici ubaci u neki kalendar pa da je vidljivo u kalendaru po danima tko kad radi?
Jel ima neko neku preporuku tj. dali je ovakvo nešto uopće izvedivo? Poslano sa mog LG-M700 koristeći Tapatalk |
Je li netko probao kako radi notes feature kod novog Firefoxa? Evernote mi polako ide na jetru pa tražim alternativu.
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:46. |