![]() |
Nashorn u Tieru 6 ima identičan top i za svoj tier je ubojica. Samo šta je papir i treba pazit. Držat se pozadi, ali top je precizan i buši sve.
|
Danas igrao protiv jednog unicuma, tip ima 25k partija, 3800 wn8 i 71% pobjeda.
Iz nikakve partije je natukao 3800 dmg, ne znam kak i kad... Pogledao sam mu kasnije profil i sokirao se. Mediumi i hevii na njima ima prosjek 3000-3500 dmg, na desetke mislim, a na helcatu ima prosjek 1800 dmg. Ne zna kad sam zadnji put vidio tako dobre statse kod nekoga. |
3600 je ljestiva sa medovima po kojoj te primaju u bolje klanove kodnas kao bitnog igrača....tj kazu da probas navuc na 3600 :) (ima 3300...reko im je da ima život ipak jebiga :D ) inace to je takvoj ekipi,osim ako se ne radi o psihopatima,2. ili čak 3. acc....
|
Citiraj:
Ovaj isto nije normalan.:lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledao i nije lud ko ovaj, nema puno partija sa desetkama medium. Al ima izgleda sve moguce premiume :D |
|
Citiraj:
|
Kul izvrstan sam :D
|
Zato kažem i bolje klanove,di ne pripadamo ni ja ni ti :D jer neko igra ESL i CW a neko zatvori Sokol i upravo dođe doma :D
|
Citiraj:
eto, malo sam si dao truda - fame 3000+, kazna 2400+, efe ni nema takve zahtjeve. vjerojatno 3 najjača klana na serveru u ovom trenutku. |
FAME je priča za sebe,najjači klanovi traže 2400+ dmg u medium tenkovima...
Baš me zanima tko ti je rekao da probaš navuć 3600,tj tko je to bilo kome rekao :D:D |
Meni nije,ja ne igram klanski jer sam prerastao to malo al pitaj stripya :)
|
pa vrlo vjerojatno im se nešto drugo ne sviđa kod njega (možda statpadding u nižim tierevima ili overall wn8). al ovo s 3600+ average je glupost.
|
Pa on vodi Toxic pobogu :D
A ovo mu je reko neki džilkan da proba navuć sa 3300 na 3600 i da bi to bilo to :D |
Nisam znao da se klanske mogu prerast :D Tko god da mu je to rekao,nije normalan :D
Evo jedan s zujalicom http://wotreplays.com/site/1379744#s...teenspirit-t37 Evo malo pershinga u tier 10 http://wotreplays.com/site/1380044#l...t-m26_pershing http://wotreplays.com/site/1380049#l...t-m26_pershing I to dvije za redom,ista mapa,isto killova,top exp... |
Mogu,imam pametnijih stvari nek se skupljat u 9 na teamspeaku da bi igro igrice....igram kad imam vremena i kad mi se sprdne :D
Nego,da,i on je spominjao da taj lik nije normalan lol....e hebi ga sad možda sam ja mašio kontekst :D |
|
Citiraj:
Ona se uda za TV,ja se oženim za komp,djece hvala bogu nema još:lol2: Btw,jel zna netko koliko ce cca trebat fame bodova za uć u tih 11k? Ono,dal je netko negdje radio izračune...trenutno imam 70k,pa ono...ak netreba,nebi ni igrao. |
hahahha,pošteno al ja sam privatnik jbiga,neam radno vrijeme :D
Nego....Chaffee....koja je to zahebancija igrat :D |
Lako je uništiti Chaffe i Elc Amx.
Ako se ne varam, Chaffe je okretan, velik i zadaje veću štetu. Elc je nizak, isto okretan i slabu štetu |
Citiraj:
Chaffee je odličan,ali T37...nemam riječi koliko je taj tenk dobar... Citiraj:
Pa baš i nije lako uništiti brze scoute,aj probaj mene... :D Oboje su okretni,tj. neznam koji scout nije okretan...chaffee skida po 100 damage-a,elc zna otkinut i 300 ;) |
ELC? Slaba šteta? pa njegov top kad te okine za 250dmg neznam di mi je glava a di mi je rep! :D
Throogh....hebi se,sad moram 900.000 trošit i skidat opremu sa Chaffija...nagovorio si me :D Koja oprema i koji top za njega? |
Citiraj:
|
Ja nekad igram čitav dan i pred klanske se odem odmoriti, pa se opet vratim nakon njih. Volim ja CW, ali ne prilagođavam mu se ni 2%. Za ovu sad kampanju niti jednu bitku nisam igrao, ne pada mi na pamet kupovati šestice, a sad za osmice i desetke neću imati vremena. :P
Ono što mi je baš mrsko je ESL. Počinje nedjeljom u 14h i traje nekad sve do večere. Najgore mi je kad neki poljaci otegnu s okupljanjem, pa onda koriste max vrijeme između igara, pa draw završi i onda otezanje sa tiebreak-om.. Sjediš samo s njima po tri sata u trening sobi i još na kraju ispadneš u tiebreak-u. :nono: |
Citiraj:
IS-3 veća udaljenost cca 50-300m i nanišanim prije ELC pa pretvori u topljeni sir. Jedan metak AP. Nikakav HE, zlatni APCR. Svaki put kad vidim Elc i radi zadovoljstva najprije uništim. Citiraj:
|
Pa standard shell damage 90tke je: 240/240/320
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Neznam o čemu ti i otkud ti te informacije :D ELC je OP tenk,kao i Chaffee,daj te tenkove OP igraču i da ostaneš sam na mapi full health protiv jednog ili drugog,pretvorili bi te u taj topljeni sir a da ni neznaš otkud te gađa :D Citiraj:
Onaj non autoloader top,običan,na njemu imam optiku,vstab,vent... |
mater,sad sam vidio zas VK4502b zovu mini maus....pa ima to koji weakspot osim kupole komandera odnaprijed? Ja u ST-i a frajer mi autoforward uključi....leđa mi čuvaju IS,IS2 i KV4 i nemogu mu nanjet štetu :D devastirao me uz sav sidescrapping angling i stajanje na jednoj nozi a da mu ovi nisu 1 hp uzeli :D LFP,gunport...nigdje :D
|
|
Citiraj:
Ja u zadnjih 60 dana imam win rate oko 70%, pa opet nisam ni blizu tog damage-a. Prebrzo pobjeđujem, ne stignem napravit 3k. :D |
Citiraj:
Ja u dobrim napravim damage-a,ali u lošim ne napravim niš...najčešće,nemam taj poriv da ostanem živ što duže i napravim što više damage-a,kad vidim da ćemo izgubit jednostavno se predam,da što prije to završi. |
Tak nekak i ja mislim, danas vidim da ce nas pregazit a ja tek na 800 dmg i da sam gotov trenutno. Izvlacim se, dijelim metke i ubiju me, pogledam dmg i eto mi 2200 u ruskom mediumu desetki, partija koma al dmg na kraju nije ni toliko los.
Iako u zadnje vrijeme sve ispod 3k dmg mi je nekak lose... |
Ali kad pobjeđuješ 70% ne možeš pronaći dovoljno loših igara. :D
|
Zaheban mi u startu t37....igra se totalno drugačije nego Chaffee...a i moram posadu sa patona prebacit jer ovi su u qrcu.
|
Citiraj:
Svi odu na jednu stranu i ne uspiju ni to probit :D A imao sam redom partije sa t54, wn8 4000-4500 pa 700-800 i tako u krug :D Najbolje mi je bilo kad sam doingao crvendaca u istom tenku sa face2face udaljenosti 3 puta i svaki put u drugi weak spot :D |
|
Citiraj:
Citiraj:
Pratio sam primjenu štetu tokom borbe i nisam doživio kao što ste spomenuli. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:48. |