![]() |
Citiraj:
Citiraj:
https://comicbook.com/startrek/news/...eration-movie/ Citiraj:
Citiraj:
|
The Orville S03 E10
Ok zavrsetak sezone, ali izgleda kao da previse forsiraju AI robote koji bi navodno trebali biti dio nase drustvene buducnosti, mozda im je Boston Dynamics platio :D Radnja oko Lyselle i planete Sargus 4 na kojem zivi, stvara odlicnu poveznicu sa onim sto se desava na nasoj planeti, uz tehnoloski razvoj trebamo imati i razvoj svijesti da bi doslo do izbalansirane evolucije covjecanstva :) |
Citiraj:
Btw. polu-OT, članak u novinama iz 1984... |
A ne znam baš, nisam vidio Kaylonce sa sisama... :D
|
Citiraj:
|
People Of Earth
Mini lagana serija sa humoristicnom tematikom alien otmica :) |
Po cemu je ovo mini serija?
|
Citiraj:
Cijela serija ima 2 sezone, likovi su dobro napisani a humor je lagan i kvalitetan :) |
Mini serija po svojoj definiciji ne može imati više sezona jer je već unaprijed određeno da je to to. Par epizoda i gotova priča.
Mini serija ne znači da je serija kratka i jeftina... |
1v@n
Da, znam da sam se krivo izrazio, ali te dvije sezone tako brzo idu jer epizode traju samo 20 min, moglo bi se nazvati midi serija :D |
|
:goood::goood::goood:
|
Gledam stargate sg1 prvi put, mislio sam da ce mi dosadit nakon 1 sezone, vec sam na 4. Top dobri stari no nonsense scifi
|
Ja sam odavno pogledao sve stargate. Meni super. Sve to staro mi je ok.
|
SG1 mi spada u sam vrh SF-a :)
|
Posada Voyagera kada su bili mlađi...
|
Tuvok i Doktor najjači. Nakon seven naravno :p . Iako je Janeway baš zgodna.
|
Tuvok ko da je sad izašao iz 70ih :D
|
nu doktora : ) ) ) a Jeri je Jeri
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
Jedva sam skuzio koga je glumila Roxann Biggs, sad Dawson. |
Citiraj:
:D |
Marvin Gaye - Sexual Healing :D
|
Citiraj:
Početi s filmom, onaj iz 1994. godine, kao uvod. Onda gledati SG1 seriju, a kad počne sezona 8, tada paralelno početi gledati i Stargate Atlantis seriju, jer se tada počinju radnje ispreplitati pa je zabavno za gledati :) Kad završi SG1 serija, nastaviti s SG1 filmovima "The Ark of Truth" i "Continuum". |
A vidi ONeila :) nebi ni skuzio prije par mjeseci, da, hvala dobar savjet za 8 sezonu nisam to znao. Pogledat cu online po epizodama kako nude.
Film sam davno pogledao i sad opet, film je klasik, ali seriju nisam gledao osim mislim nesto kratko universe, ali to me se nije bas dopalo. |
Stargate Universe je najgori iz serijala, zato ga nisam spominjao :D
Pričom ne utječe na ništa, stoga ga se može slobodno preskočiti za gledanje. Dok SG1 i Atlantis treba gledati zajedno paralelno jer su priče vezane. Npr. kad netko nešto spomene u SG1 da se dogodilo na Atlantisu, točno znaš o čemu se radi. Ima i crossover epizoda. |
Meni je Atlantisa stvarno dobra serija.
|
Alo ...
Di ste, spavate ? Star Trek Lower Decks S03 pocela je 25.8.2022. Prve 2 epizode su vani, 3-ca ce bit za 2 dana, izlaze cetvrtkom. :chears: |
Meni je i SGU dobar.
Bitno da je SG :) |
SGU je dobra ideja, i mogla je biti super serija, ali su je odlučili pretvoriti u dramu kao BSG. Jedva sam prvu sezonu do kraja pogledao.
Mislim da su u drugoj malo živnuli, ali je tada valjda bilo prekasno. |
https://comicbook.com/startrek/news/...lishing-comic/
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:34. |