![]() |
Inače, ja ne znam za ostale, ali pošto poprilično dobro igram s Blitzom, ja gradim TEAR na njemu, ftw. :D
|
Citiraj:
|
Krećem učiti LB.
|
Eo me opet u platini :D :chears: Drugi put ću paziti kada mi ističe 28 dana za LP opadanje :D
http://www.pohrani.com/t/41/52/3ZtKhvzO/lala.jpg |
Elo boosters, a? :D
|
Citiraj:
|
:chears:
|
|
O klistir. Super. Kad champ izađe, onda ću tebe mommi stalno ultat u njihov tim :D čisto da budeš afk neko vrijeme :P :D
|
Citiraj:
|
Dogovoreno :D
Znaš da mogu ja afk i bez tog ulta :D Proved :D |
Malo sam došao doma pijan i isao igrati i propao iz gold 5 u silver 3 :lol2:
Ima koja dobra dusica da se vratim u gold prije nego se podijele nagrade jer stvarno zelim morganu... Placam pivo i cevape :fiju: |
Kako možeš ispasti iz golda igrajući?
Iz golda se ne može ispasti. |
Moze moze...imaj 3 promila u krvi i izgubi jedno 10 partija za redom dok imas 0 lp
:hitthewal: |
MMR bi ti morao biti na razini silver 5 da ispadneš iz Gold 5.
|
Ocemo raspravljati o MMR i ispadanju ili ima ko da pomogne? :spam:
MMR mi je pao sa 1560 na 1320...:kafa: |
Btw. ako je netko zainteresiran za kupnju mog accounta, nek se javi u PM, moram se toga riješiti :) Diplomski se neće sam napisati.
Znači oko 30-tak skinova, dobiti će i morganu sad, gold je, 10 rune page-ova, 15-tak ikona i tako. |
Citiraj:
Kao drugo, probaj se uzdignuti, sam si kriv za to. Inače je easy peasy :fiju: |
Citiraj:
Ja ću plakat! Opet prodaješ! :roller: Nemoj prodat, ostavi ga sa strane. Opet će ti biti žao :rolleyes: Shadow ne seri, nisu svi isusi ko ti :D :chears: |
Ma krećem u ozbiljnije vode, posao mi se kaže napokon u struci, diplomski ide kraju, sredili smo cura i ja stan, tako da je vrijeme da se umirovim :D
|
Hah, zagorec da ide u ozbiljne vode, hah :D već vidim za par mj, e rito pls vrati acc :D
|
Može biti i to, nebum lagal :D
|
Citiraj:
|
Nikada... :nono::beer::no2drug:
Jučer si baš donio 2 litre mladog vinčeka za probu :D |
Citiraj:
Vec sam u silver 2,polako valjda stignem u 4 dana natrag u gold :D |
itko zainteresiran za ranked team? da probamo skupit koju pobjedu za ovaj prvi ward skin ?
|
|
Ja sam,ako si na EUNE. Nick: 0bl1t3r4t0r
|
micek .. jos trebamo trojicu :D
|
Ovo kaj su na fejcbuku objavili (interactive map) izgleda k'o da igraš dotu 'ebote.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |