![]() |
Citiraj:
:D |
Death Note po ne znam koji puta. Mislim da budem u komadu svih 37 epizoda obavio :D
|
Citiraj:
|
pa morala je cekati u redu dok ne odgledam sto sam htio........ :)
plus sto nisam imao previse vremena za tuci po 3-4 epizode bilo cega, sada imam i uzivam :). |
Citiraj:
|
|
The Strain, neka nova serija, slučajno naletio na nju,
planiram pogledati danas prije spavanja. |
Citiraj:
|
Nastavit ću pratiti The Strain, nije mi niti tak loša prva epizoda.
Pogledao konačno cijelu 2. sezonu The Following. |
odgledao Vikinge.......... :(.
od sutra / prekosutra Hannibal :D. |
Prije hannibala ubaci fargo buduci traje taman jednu smjenu od 12h :D
|
jaj......... Frago nemam jos spusten, Hannibal je readyToGo :).
a filma nisam pogledao, pa ima par mjeseci. snowpiercer je mislim posljednje sto sam gledao i mah, blah....... samo serije :goood:. |
Fargo je trenutno najjača serija, meni osobno:chears:
|
Odgleda 24, prekratko, tribali su 24 komada snimit, plus alibi kraj...
Pogleda i Newsroom, simpatično, na trenutke dosadne, al suma sumarum neloše, Emily Mortimer skroz simpa:) Još zadnja sezone u rujnu koliko san upućen... Moran nać novu zanimaciju:) |
Fargo je opak :=)
|
Počeo gledati Fargo, taman na 4. epizodi.. Odlična je serija!!!:chears:
|
ja na tumorov pipl,nije loše,mislim ono,da se pratit,onda ću probat vikinge koje je netko preporučio nedavno,će snimat vinčestere dalje? arrow? misfits?
|
Jel ima išta a da je bar upola dobro ko The League? Ispuco sam sve epizode pa nemam kaj gledat. A serije s pričom mi se ne da gledat jer ne želim razmišljat po ovim vrućinama :D
|
A hajmo vidjet na šta će to ličit bez glavnog glumca #1 i bez dosadne kćerkice :) |
Lova do krova za TBBT-ovce
http://www.index.hr/black/clanak/zar...ja/760807.aspx |
nakon što sam pogledao posljednju epizodu Farga, mogu reći da mi je to jedna od boljih serija koje sam gledao u zadnje vrijeme. bolja od True Detective
|
Citiraj:
ako voliš blesavi humor, moja preporuka http://www.imdb.com/title/tt0866442/?ref_=nv_sr_1 |
ma league je zakon ;)
|
Evo krenio jucer House of Cards, nemogu oci da odvojim od nje, zakon serija.
|
Citiraj:
A ono, prosjek ima par dobrih trenutaka ali se većina može predvidjeti... Navodno pripremaju s10 jer je revival bio uspješan, ok ratings su imali... |
Preporuka serija tipa prijatelji, dva i pol muskarca, tbbt itd itd ? Moze i jos koji zanr uz komediju al humor mora biti na prvom mjestu, ne gledaju mi se serije nakon kojih jos 2h razmisljam ko kuda kako i zasto :D
|
Cougar Town je definitivno ono što tražiš.
That 70's Show Scrubs Malcolm in the middle |
Preporuka za EXtant sa Halle Berry
|
Počeo gledat game of thrones. Ok serija, ništa spektakularno. Preživio bih doduše i bez onog teen pederluka u ne sjećem se točno kojoj epizodi, al ajd.
|
Pederluk i sex općenito su jedna od glavnih poanti te serije. :D Skoro ko u Spartaku. Meni su najzanimljiviji djelovi sa Daenerys.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:22. |