![]() |
S ručkom i ja mislim pričekati tih sat i pol vremena ili još manje.
Bilo bi kasnije ali ako pratiš vremensku prognozu, valjda znaš da za poslijepodne najavljuju veliko nevrijeme. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni se sprema janjetina ispod peke tak da ne mislim odgađat ručak :D A to kaj se tiče nevremena, pa kakve veze ima s igrom? Ionak ćemo svi bit doma ispred kompova ak će padat kiša.
|
Citiraj:
|
aha, a ako ce trgat drvece i stupove od struje te dizat crijepove s krovova ko prije cca 3 tjedna kod mene ziher ces se igrat
|
Citiraj:
Ne mislim na kocku stavljati svoj komp-puno muke trebalo je za njega. Znači, out ste, dobro. Trud uzaludan. |
Ja ću probat doć čim završim s ručkom.
|
Citiraj:
|
Imam problema sa padom FPSa na par sekundi, catalyst 8.6 + vista 32bit. Dakle sve tece ko po loju fps > 60 krenem i na nekoj okuci uspori na 3fps i traje par sekundi i onda opet krene dobro.
Sve je na High, 1680 reza, 4xaa. Kad iskljucim AA na off ovo se ne desava. |
pa onda igraj sa iskljucenim AA
bas sam danas driftal sa nekim poljacima... odlicno :chears: |
Citiraj:
|
vjerojatno, ocisti ih s driver cleanerom i nanovo instaliraj..
|
Isto sranje i sa 8.4 i 8.6. Mozda nesto treba podesiti u CCC? Mada sam sve podesavao sto sam procitao po ovim postovima i uvijek isto.
|
probaj... ja ne vidim razloga zasto ti se ovo dogada..
|
I ja imam problem sa Gridom. Ne pamti mi postavke grafike, tj pamti samo rezoluciju i refresh rate. Ostale postavke su default na najjače osim reflekcija(stoje na MID), detalja auta i LOD onaj neki koji stoje na high a idu na ultra mislim.
Kad prebacim sve to na najjače, traži me restart igrice, to napravim, i kad se vrati, postavke se resetiraju na one početne. Googlao sam problem, puno ekipe se muči s time. Naišao sam na dva PROVJERENO GARANTIRANO efektivna riješenja, koja kod mene (naravno) ne daju apsolutno nikakav učinak. Jedan uključuje prčkanje po config datoteci, a drugi ima veze sa patch-om, ne sječam se sada točno. Uglavnom, probo sve, al ne trza opće. Provjerio sam i da li su slučajno datoteke u Save folderu "read only", ali nisu, nema kvačice. Probao sam sa Catalyst 8.6 i 8.7(beta, ili ti hotfix), al ista stvar. Ono što mi je smiješno zapravo, jest da 90% ekipe koja ima taj problem imaju nVidijine kartice, pa sam očito rijetki pehista. Obzirom na to, i na više drivera s kojima sam probao, očito je do igrice, ili možda do kombinacije sa Vistom, makar ni to mi ne drži baš vodu. Možda većina vas nije ni primjetila da ima isti problem, pa provjerite, baš me zanima. Ako se netko već susreo s time, i riješio problem, nabacite kakav savjet/mišljenje. Nije neka frka, srećom postavke nisu lockane na low, al svejedno, ako već imam hardver koji može pogonit sve na najjačim postavkama, htio bih da tako i bude. :fala: :respekt: |
Citiraj:
|
Evo dosao je i taj dan kada sam i ja igrao GRID,..I gra me odusevila, driftanje, americki auti,.....Igra je odlicna.Grafika je melem za oci, jednostavno mi je odlicna.:goood:
|
A šta da kažem, 8800GTS in the house ;)
Instalirao GRID, probao i imam malu mučninu poslje igre. Kako je Rosso rekao ovo me više posjeća na ProStreet nego išta, jer dok sam igrao dobro balansiranu ToCU shvatio sam da ovo jedino ima bolju grafiku. Auta su prilično nelinearno pokretljiva, i ne sviđa mi se kako se ponašaju. Konkretno Viper na početku se mota kao brod, a da ne govorim da je skretanje isto na 250 kmph i 50 kmph. Moram joj dat još koju šansu ali nije me posebno oduševila kao mog brata ^^^ |
Citiraj:
RIJEŠENO. Reinstall i ponovno patch...Ništa me ne živcira više od toga, kad na taj način nešto proradi. Sve sam napravio ko i prvi put, al ovaj put sve radi kak treba. Za popizdit. |
Thumbs Up
Evo nakon mozda 10-ak sati igranja uspio sam napraviti score na DRIFTU (FreeStyle Drift->Drift Arena D) veci od 12M (tocnije score je 12.556.937).
Javite ako imate veci score pa da se malo pomucim,....znam da moj nije nesto ali ipak pocetnik sam :chears: BTW evo slika http://www.imagesforme.com/out.php/t...riftLegend.jpg |
Kako da vožnjom upravljam sa logitech rumblePad2 joystickom umjesto tipkovnicom ?!
Uredno sam ga instalirao ali u igri ne pronalazim opciju za odabir logitech RumblePada ili bilo čega drugog osim tipkovnice. |
Citiraj:
|
Hvala !
Podesio sam komande i sve radi uredno . |
|
Citiraj:
Ja sam dao šansu, ali igra mi i dalje nije nešto posebno ;) |
I getriba ti ostala čitava lol, to mi prvo ode.
|
Citiraj:
Ma fizika je banana samo takva,al je meni igra bas zabavna(jedno uru vrimena) pa mi onda dopizdi...btw grafika joj je velika prednost!:goood: @domy1-ma nije ni nju problem sredit al to samo kad pri 240 bacim u 1.brzinu...ovako nece da se raspadne lol |
Baja i slični će vam se objasniti samo nikak da zaigraju.
Sve znaju ali zapravo NEMAJU POJMA. Ja svakodnevno igram s najboljim igračima svijeta i šutim. Dajte se skulirajte vi GRID "znanci" jer samo trabunjate po forumu, nema vas u akciji, onoj pravoj EDIT: i vaše preporuke su u najmanju ruku idiotske. Očito niste ni P od profi u Gridu, zato bolje šutite |
Citiraj:
Daj molim te , nemoj da ti Fleksa zovnem :kafa: Fizika je ono više NFS nego profi. Ja vozim na tipkovnicu i osbno sam zadovoljan. Nažalost nemam me u akciji radi viših sila (gusarstvo) ali definitivno mi nije žao. :nono: |
Meni je igra kao igra super, te iako ima dosta nedostataka u odnosu na TOCA-u, bilokoju od WTC-a nadalje, ima isto tako i prednosti, ali se vrlo lako uziviti u igru, no ono sto mene nije bas previse impresioniralo, a upravo ono sto najvise hvale, jest model ostecenja. Nerealan je u oba ekstrema. (pricam o vizualnom, o mehanickom da i ne pricam, ali to im nije ni bila namjera napraviti vrhunski jer bi tada bilo i odlaska u boxove). Dakle, s jedne strane zna biti pretjerano nerealan tj da recimo plastika farova bude izdeformirana kako u stvarnosti moze smao sanjati, tj puknula bi pri minimalnom kontaktu a ne se zguzvala kao hrpa papira, a s druge strane imamo pak nedovoljno ostecenje - primjer: jucer sam vozio onu stazu u Japanu, ne mogu se sjetiti kako se zove - ona bas trkaca staza, vrlo kratka, i u jednoj od dvije sikane na toj stazi sam se malo previse zanio, izletio, okrenuo, odletio u zrak, sletio na krov, i jos se par puta okrenuo, i iako je dozivljaj bio genijalan (igram uvijek sa sluskama do max, bez ikakvih asistencija i sa lockanim pogledom iz kabine), kada sam ukljucio instant replay da vidim sto sam uinio od jadnog auta, primjetio sam da krov nije bio NIMALO deformiran, pa cak ni izgreban, makar sam sletio nakon skoka drito na krov i jos se jednom ili dvapt okrenuo na njega prilikom prevrtanja. Ubrzo mi se dogodila slicna situacija na istoj stazi ali u onom zavoju koji ide desno i u uspon, i opet isto. Poprilicno razocaravajuce. Ista stvar vrijedi i za spoiler - jos mi se nijedan nije otkinuo, iako sam napravio totalku od auta vise puta prevrcuci se na sve moguce nacine, namjerno ili nenamjerno.
|
I ja igram sa svim OFF i bez toga šugavog REPLAYa. Igram me nije nešto impresionirala. Čisto zbog fizike i oštećenja. Nekako mi je ToCA bila bolja ali eto ovo isto zaigram u nedostatku boljega. Sviđa mi se eyecandy :p
BTW onaj PRO GRIDer (mislim CRoh da je NICK) neka zaigra GTR2/rFactor i sliče pro igre, pa neka onda prdi! |
Citiraj:
Slim Shady didit again. Velim ti ponovo, ZAIGRAJMO. Ja biti u top 50 in world, ne znati za tebe. I ko tu spominje GTR itd... |
E ekipa, tamo na Bugovom forumu su vas popljuvali jer kao nise imali muda odigrat s njima.. Mislim igrate sugavu igru, i jos ne mozete pobjedit tamo neke pavijane.. bas te u bannani..
Citiraj:
|
Citiraj:
Javi mi se na PM pa ti objasnim (hinit imam već jedan aktivan CRVENI karton). Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw: djeca su podla pazi da te mali ne prestigne i razbije te(al ionako mos nastavit voziti:) ):banned: odi glumit bubamaru i ulizivat se BUG-ovoj redakciji, koja je kladim se oduševljena igrom i umjesto da pišu nekaj normalnog oni igraju to cesme, imho jedina dobra stvar je grafika... smijem rec da je crohr idiot koji se kurci arkadom kojoj je fizika u qrcu....to bi cak i lobotomirani iz vrapca znali igrat..ili cu dobit infraction? |
pa jel si vidio recenziju u Bugu? (opravdano)popljuvali
|
Ne citam bug....:D
Al ak jesu, onda im je to jedina dobra recenzija u ovih par godina... |
Citiraj:
ajde bar ćemo biti braća po kratonima :banned: Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:46. |