![]() |
Citiraj:
Postoje naredbe za dodatno smanjivanje detalja i kojekakvih efekata, tako da jos ima nade za nas koje posjedujemo kalkulatore od racunala :lol2: Nece biti neka grafika, al bitno da igramo lol |
Citiraj:
frend će kupit odma original.predbilježio se.pa kad vidim kod njega kako to ide možda ju i ja kupim. bumo vidli:D |
|
Citiraj:
Valjda ce biti za medium igranje :lol2: |
LOL
Kakve su to fore :) Pa to je "program" koji ima kod sebe najvjerojatnije onaj isti popis koji smo ovdje vidjeli vec sto puta i samo ti kaze koliko "score" imas! Da skratim pricu. Klonite se tih gluposti! |
|
Dobar strip:lol2::Machineg:
|
Prema onome sta mi kazu na canyourunit.com, morat cu mijenjat grafu... :P
|
Stripovi su svjetski :)
|
Valjda će bit do srijede u prodaji :D
|
|
Citiraj:
|
Odmah upozorenje - bez priča o tome gdje je izašao, kako se skida, koja verzija je ok itd. Mislim da se razumijemo i da nitko ne želi nepotrebne banove i slično.
|
mene samo zanima kad to dolazi kod nas u ducane i po kojoj cijeni
gledam sad po algoritmu i debili prodaju san andreas za 430kn (pc verzija) pa mogu mislit koliku ce konzolasku cijenu nabiti na GTAIV... |
Citiraj:
Inace trebala bi doci oko 300-350 kn toliko dođu PC igre |
Citiraj:
A jel ima da se jos vise povecaju detalji? :fiju: Šalu na stranu :D Inace GTA SA nisam mogo smislit, bio mi je katastrofa. Tako da ovaj nastavak s iscekivanjem ocekujem :D EDIT: Nisam bas u toku, pa jel mozda zna netko jel ce ga bit moguce uzet preko steam-a? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
meni igra dolazi sutra ujutro, nadam se da cu je moc vrtit na svom kompu...Ako ne izlgeda da mi placa ode na novi komp :D
|
Citiraj:
Ode placa :roller::lol2: |
@chingyos:
Thx :D Utuko dusu i krv u taj komp i drag mi je ko da mi je dijete :lol2: @vercetti: Legendo! Jesam se nabrio i onda vidim filmic i pras u smijeh. @Bang: Thx. Jos cu provjerit pa ako ima uzimam tako a ako nema zna se :chears: EDIT: Eto ima na steamu! Release date: 37 sati od kad sam ovo stavio :P |
izasao je... ima ga vec i u internet ... trgovinama ...
i na streamu :) |
Citiraj:
Mozda u svijetu ali kod nas sigurno nema u trgovinama:roller:tko zna kada ce doci...iako i ovi sto imaju tek ce moci za jedno 8 h pokreniti igru:D |
|
Citiraj:
trebo sam i ja tak, evo meni ovo poslalo... Dear Mr Klen, Order number(s):xxxxxxxxx I am delighted to let you know that your Preorder for Grand Theft Auto IV is now being processed subject to successful payment being taken from your credit card when it is dispatched. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the day of release. By using the GAME 1st To Play Preorder Service you have ensured that you will be among the first people to receive Grand Theft Auto IV, and we are confident that you will be happy with the order, our service and our speedy delivery! znači trebalo bi stič 3.12. ja sam se nekak više nadao da če stiči drito za svetog nikolu... |
pa bolje da stigne prije... evo meni dolazi za oko 8 sati.. bilo je receno da ce prije, ali ne prije 3. :)
|
taman stegno remen a ono banana izgleda da cemo za Bozic u kupnju nove pile :D.....
|
Citiraj:
GTA4 Available: December 2nd, 2008 This game will unlock in approximately 1 day and 8 hours |
ups , da gadno sam pobrkao dane.. to je zato jer je ove godine 1. nedjelja Adventa u 11. mjesecu :)
|
Danas sam zvao Algoritam (odjel za multimediju) i rekli su mi da neznaju tocno hoce li imati GTA IV na official datum izlaska (3.),
zato jer oni nisu uvoznici za R* i da zovnem u srijedu da provjerim hoce li biti moguce predbiljeziti se. Pojma nemam di cu sada nabaviti igru na dan izlaska ako nema u Algoritma :( BTW: Sta ce biti s GamesForWindows Live ? To ce biti potrebno se registrirati ako se zeli igrati MP, a kada se idete registrirati uopce nema Hrvatske na popisu zemalja. A pise im da oni koji fejkaju zemlju u profileu imaju mogucnost da im se account ukine. Jos samo fali da uzmem original igru zbog MPa kojeg nemozes igrati zbog sugavog Microsofta :fuming: |
Novi PC gameplay screenovi:
http://www.gamestar.de/screenshots/a...716/gta_4.html Kakav GT, GTX, HD.... ako nemate Bitchin'Fast!3D 2000 zaboravite na GTA4 http://www.imagesforme.com/out.php/i..._bf3d2000.jpeg :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Taman danas uzeo 22' samsunga za gta 4 :D
Izgleda da ću ja to lijepo igrati na toj rezi i na low haha. |
I kakva je igra, ikakvi dojmovi?
|
nego da vas pitam, nisam baš snimio minimum, oću moć ja igrat na naj naj naj low detaljima, rezi i ostalom na ovom kompu?
CPU : Intel Pentium 4 3000 Mhz Dual Core MBO : Abit IS7 RAM : Kingmax 2x512 MB VGA : Ati Radeon 9550XT al sve mi se čini da sam preoptimističan XD |
Citiraj:
sto se tice pirata, oni su (zasad) ispusili posto ni oni jos ne mogu igrati bez obzira jesu li vec skinuli igru (nitko jos nije probio zastitu) Citiraj:
ne ocekuj nikakvo igranje - ponajvise zbog zastarjelih shadera... nego kad igra dolazi u ducane kod nas i po kojoj cijeni? ima netko nekakav info ja bas nabavio novce i samo cekam da vise odjurim po igru iskreno bmk za singleplayer, samo zelim igrati 32 player multiplayer :D |
I ovi neki koji su dobili igru prije roka potvrdjuju da navodno u game folderu postoje fileovi za dedicate server :care:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |