![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neka druga opcija uplate osim Coinbase/GDAX jer mi ne rade?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.litebit.eu/en rade isprobano https://therocktrading.com nisam probao povlačiti ali nema razloga da ne radi |
Sa the rock tradinga sam masu puta na devizni isplacivao... provjereno radi...
edit: gledam taj Revolut, to je samo app za mob? nema na webu nekakav login ili nesto? kako se naruci kartica i verificira? |
Citiraj:
|
Da li cu se morati verificirati i na Coinbaseu ili je dovoljno jedanput samo na Revolutu?
|
OK, kako se registriram na to? Tražim već 15 minuta i ne vidim link. Za SMS nemam signala, a za Play Store nemam dovoljno prometa.
|
jel ide sa bitstampa na revolut?
|
Jel kome došla SKRILL kartica koju su naručili unatrag dva tri tjedna ?
Hvala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače danas na Coinbase pokušao kupiti nešto ETH preko ZABA MCGO kreditne kartice što je radilo bez problema prije dva tjedna, no danas javilo mi da banka odbija transakciju :) Onda sam probao sa ZABA VISA Elecron debitnom i to ide. Također uplata/isplata Coinbase <-> Revolut ide bez problema kroz dva do tri radna dana. |
Citiraj:
Po njihovom što kažu do 10 dana, bi trebala doći do kraja tjedna. E pa vidjeti ćemo. |
epayments, dosla testirana radi :)
|
Pretvorio sam se u uho :D
|
Citiraj:
ajmo, detalji, posto, sta , cijene, fee , koliko si cekao karticu :D |
Citiraj:
https://www.epayments.com |
Citiraj:
|
Koliko si dugo čekao karticu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja cekam skrill i nadam se da ce biti ok. Koliko vidim po fees - kartica kosta € 4.95(two months of card account maintenance free of charge) € 2.4(per month) odrzavanje kartice mjesecno Cash withdrawal* (ATM and manual cash withdrawal)€ 2.40 POS/ePOS Transactions*free * When processing POS and ATM transactions in currency different to the card currency additional fee of 2.6% will apply. This fee is based on the Mastercard indicative foreign exchange rate on the settlement day. po ovome je bolje od skrilla na manje cifre kod bankomata a i kod pos placanja Apart from our annual fee (€10), we only charge for ATM usage (1.75%) and foreign exchange.POS/ePOS Transactions*free For transactions involving currency conversion Skrill adds a fee of 3.99% to our wholesale exchange rates. The exchange rates vary and will be applied immediately without notice to you. Muka mi je vise od placanja i cekanja kartica :D |
Citiraj:
|
Ja povukao prvi puta preko Coinbasea na devizni, naknada 0.15 eura, i navodno banka uzme 1 euro za depozit.
Prosle godine sam usao sa cca 5000kn preko MasterCarda na Coinbase, teoretski sad mogu povuci 5000kn natrag na racun bez da se brinem o poreznoj? Tnx |
pa mogao sam vec pebaciti na devizni i platiti porez koliko je otislo na te kartice :D
Sad kad mi jos tamo neki rus otvori racun u nekoj banci i digne kredit na moje ime ... nista cudno s obzirom kome smo sve slali dokumente :D :D djuka - mozes u isoj godini, ali kad predjes u drugu godinu vise se ne racuna |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imam pitanje u vezi Skrilla. Nigdje ne nađem kako verificart podatke... Jel potrebno prvo uplatit neke novce gore pa će mi se onda to omogućiti ili...?
I koliko dugo ste čekali njihovu karticu? |
Da, trebaš novce uplatit, nažalost to nigdje ne piše barem ne vidljivo i ja sam izgubio tu tjedan dana bezveze. Uplati nekih 20-25 eura.
Još čekam nisam ju dobio. |
Neznam ni sam kako, ali meni je stigla "Mister Tango" master, kartica je free, but:
BTC wallet fees BTC deposit fee is 1% of transaction, but no less than 0.0025 BTC. BTC withdrawal fee is 1% of transaction, but no less than 0.005 BTC. |
Od kud je stigla? jel radi?
|
Citiraj:
|
Da, ali kako funkcionira?
Jel to skrill? Negdje sam procitao ili mi je netko rekao da se nemoze trositi na kartici ako si deposit napravio sa BTC, moras prek bitpande ili nekog slicnog to pretvorit u fiat pa oni posalju fiat. |
Citiraj:
https://mistertango.com/en/ i puni se sa BTC. |
Aha, nisam skuzio, mislio sam da je to neki naziv, a jel mozes procitat sto pise tko je izdao na poledjini pise tko je izdao akrticu i kada probas dali radi javi.
|
Pozdrav,
dali je još u funkciji visa od wirex-a? |
Citiraj:
|
Kad dizete cash na bankomatu sa skrill ili neteller karticama obavezno kad vam bankomat ponudi klikniti na BEZ KONVERZIJE. Tako cete dobiti tecaj eura/dolara od mastercarda, a ne od banke koja je vlasnica bankomata. Puno je povoljnije
|
Citiraj:
Koji bankomat je bio u pitanju ? Tj jeli svaki bankomat nudi istu opciju ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:17. |