![]() |
Pereza potjerati iz Force Indije. A Hamilton je takvo nesportsko smeće. Ne mogu vjerovati. Frajer je stao u pola krivine. Katastrofa.
|
Hamilton vrlo nekorektno,
Na kraju ce vettel izvuc deblji kraj jer je poludio, tko nebi...kad se vec isao osvetiti trebao je to napravit propisno i onesposobit i sebe i hamiltona :D |
Kakav kaos, ovo boli gledat.
|
Na kraju ce Vettel najebati. Iako ne mislim da je imao namjeru udariti ga. Pricam o drugoj situaciji. A Hamilton je ispao supcina.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Koja lignja, jako nekorektno. Vjerujem da je u skladu s pravilima, jer ako se ne varam prvi vozač diktira tempo...ali...ne treba mu to tu, pa puno brži bolid imaju.
|
Citiraj:
I usput, bottas je isto kreten svoje vrste. Svako malo nekoga skuca. Kimi je danas spusio ni kriv ni duzan. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Nisam gledao f1 barem 2 godine najmanje. Danas se odlucio pogledati trku i imam sta vidjeti - show program! :)
|
Vettel će dobiti kaznu. Namjerno ga je udario. Ali je išao guma na gumu da nema nikakve štete za nijednog.
Hamilton je kriv. Nema pravo skoro stati u pol krivine.. Ja bi ih kaznio obadvojicu recimo prolaskom kroz boks. :) |
Sad je pitanje ako ne bude kazni kolika je šteta na Hamiltonovom difuzoru vs Vettelovo prednje krilo :D
Još nije ni pola utrke prošlo :D Kimi danas magnet za svako sranje oko sebe ni kriv ni dužan Sad kad kazne oba i Massa Stroll prva 2 :D |
Sad kad sam pogledao jos par snimki, vidim da je ipak bila totalna namjera Vettela da ga udari.
Neka bude sretan ako ne bude diskvalificiran. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Kimi popravljen, neat. Nadam se da nece ostat shit magnet.
|
Ajde sad zovite u boks Hamiltona, malo da mu se vrati onaj potez od ranije :D
Znaci cim su ga pozvali u boks, pustili su kaznu Vettelu, koja smijurija od kaznjavanja |
Ali Vettel isto pusi. Evo kazne. Dakle Ricci pobjednik.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Živi smijeh od utrke. Hamilton je krenuo kmečati umjesto da šuti. Alonso u bodovima (fingers crossed). Krpanje Pereza i Kimija i onda još i kazne popiju... Stroll će se se smijati sad svima u facu nakon ovog.
|
Citiraj:
Ma joj, tupsoni su i jedan i drugi (Ham i Vettel) - kao da su kamionđije koji se svađaju na autocesti. Ako ništa drugo, bar su nam zapaprili kraj pa je zanimljivo :chears: |
Ne vjerujem, Hamilton preko radija traži od tima da Bottas uspori i pomogne mu da pretekne Vettela. E, ako ovo nije dno dna, onda nemam drugog objašnjena. Pobogu, prva je polovica sezone, trostruki si svjetski prvak i onda kukaš sa najbržim i najpouzdanijim bolidom na stazi. Koliko će još kmečavaca kmečati preko radija prije nego se potrude voziti brže.
|
Ja Vjerujem. Smeće od čovjeka i nikakav sportaš. Baš mi je drago što nije na postolju. :)
Žali se kako je SC prespor, ne može zagrijati gume i onda stane u pola krivine da sj. ovog iza sebe. Ali karma... |
Ovaj Hamilton je bas placipicka, fakat dugo nisam pratio f1. Tip je bas ono, gnjus. Eto, moj dojam o njemu u ovih sat vremena. Zao mi je sto mu nije ovjes pukao kod onog tyre kissa s Vettelom :D
|
bravo Riky...jel to Lojzek maznija prvi bod :D ?
|
O kakvom sportu vi pričate?
F1 je odavno prestao biti sport. |
Citiraj:
|
Ne želim to prihvatiti, ali je sve više Team radija, sve se vise priča a manje bori i pritiska. Hamilton je pričao par pola utrke. Odakle mu vremena za to sve??!
Nema ovdje više previše sporta. Ali sve u svemu odlična utrka. RB ni kriv ni dužan pobijedi. I da, cijeli Japan na nogama.. Prvi bodovi. Aloonsoo |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tokom utrke ima zapravo jako puno pričanja, no nama izdvajaju samo ono interesantno, vezanu uz kvarove, borbu za prvo mjesto, kontroverze isl...... |
Dugo nisam gledao f1 trku od pocetka do kraja, a jos duze mi se neki sportas nije zgadio kao Hamilton danas
Ali bar je bilo zanimljivo :) |
Nisam nikakav znalac, ali neka mi netko objasni gdje je nestala Hamiltonova sekunda u odnosu na Vettela? Ok, bio je brži, ali mislim da ga ne bi obišao ni da se vozilo još 30 krugova.
Zašto Mercedes može odvrnuti 2,3 kruga a ostali ne mogu??! |
Citiraj:
|
Ma ne.. To su zabranili. A mislim da i Ferrari to radi.
|
Citiraj:
|
A baš danas nisam gledao utrku i toliko cirkusa po pricama i honda u bodovima, kakav promasaj od mene :/
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=iOI2It_W3No
Dakle, prejako :roller: Al eto, Vettel bar ima muda opalit kak spada, a ne mučki kočit i pravit se blesav |
Koji linc jebote. Niste u proslom stoljecu...
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Kaze Hamilton kako je opasno ovo, kako je opasno ono. A on prljavo odigrao kao njegov idol Senna, a Vettel mu vratio prljavo kao njegov idol Schumacher, kojemu je takodjer Senna bio idol. :D
Steta da ovdje nisu vise Manselli, Huntovi i slicni. Sake i samari bi sijevali ma sve strane :D Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Citiraj:
http://www.autosport.com/news/report...ton-brake-test Vettel prica bajke da opravda vlastitu nesposobnost... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Neman pojma po čemu su oni svi "vozači" u toj "parodiji" kad bolide u biti vozi ekipa računala iz "boxa" ??? :fiju: |
Citiraj:
Znaci, lik je PUSTIO GAS, nije stiskao kocnicu. Isti kurax. Pa ne vozi Vettel od jucer da ne kuzi sto se dogodilo. I kako je nakon trke izjavo, nije hamiltonu ovo prvi put,u Kini prije par godina je napravio isto. Vrhunska trka, bilo je vise promjena i dogadjaja nego u nekim cijelim sezonama. A Botas na kraju, ako mercedes nema neki tajni sistem za overboost ili nesto, jer u zadnjih par zavoja nadokanadit 1,5sekundi je ravno nemogucem a zadnji 10krugova prakticcki odentocne krugove radio. Ali dobro, drago.mi za Strolla, a i napokon za Alonsa, a i dobro je komentirao. Mogli su pobijedoti danas da su imali malo jaci motor. Ali barem nije crkao :D |
Koliko ja vidim, Vetel je idiot. Kraj price. Trebalo ga je diskvalificirati i banati jos sljedecih par utrka. Da se razumijemo lik mi se gadi kao i Hamilton i Alonso. Svi su oni placipicke, i mamine princeze koje samo kukaju kad nije po njihovom. Za Alonsa bi neki rekli opravdano, ali sjetimo se da je i prije Mclaren Honde kukao, sada je samo pojacano :D
Mislim i naš zakon je u kurcu po pitanju prometa. Lik u jednosmjernoj uluci stane, stanem i ja iza njega i iza mene jos neki, ovaj ispred u rikverc i opali me, ja sam kriv, ja koji nisam mogao ni prdnuti. Dakle ako je SC Vetelovo je da šuti i prati a ne da izvodi onakva sranja. |
Mhm, da, kao i mnogima dragi Schumacher koji je izvodio slične stvari... Šteta što se Hamiltonu nije na isti način obilo o glavu.
Imaš retrovizore, znaš da je netko iza tebe, utrka se treba uskoro nastaviti... Nemaš što kočiti ili puštati gas na taj način. Nije Hamilton glup, zna da se sve vidi na telemetriji. Prebacio je u nižu i pustio gas...sasvim dovoljno da se može braniti i da nije zakočio, jer tehnički nije. I onda kasnije još kaže da kakvu to poruku Vettel šalje mladima. Pa daj me nemoj... Obojici je trebala biti pokazana crna zastava, ali kazna im je što moraju gledati Strolla na postolju. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:30. |