![]() |
Citiraj:
Ako De Gea ode Navas dolazi ali izgleda da ih je birokracija zeznula pa su zakasnili :D |
Šimunović u Celticu, kak to lijepo dinamo proda, samo ko bude bio u obrani za ligu prvaka.
|
Pa nadaju se valjda Schildenfeldu, a mislim da su i potiho povukli Čalušića iz Lokomotive.
|
Citiraj:
|
Priča se da je Celtic iskeširao najmanje 5 milijuna eura, plus bonusi kroz sezonu i od idućeg transfera. Nisu to mali novci za 20-godišnjaka, pogotovo za stopera.
Na drugoj strani Hrvatske... Hajduk prodao Kiša za 150 tisuća. :D |
U Škotskim novinama je cijena bila 5.5 mil funti sto je oko 7.5 mil € + bonusi dogovoreni. To su vjerovatno napravili jer su Škoti zagrizli ,a treba mjesta u ekipi za Schindenfelda (koji je "ozljeden")
United izgleda namjerno prevario Real za De Geu, poslali papire 1min prekasno :D |
Ili obrnuto?
http://www.index.hr/sport/clanak/nev...du/839129.aspx Kako god tak im i treba, za sve ista pravila :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ako nekog zanimaju provjerene informacije, a ne indexova nagadanja to vam je najbolje pratiti live ovdje: http://www.skysports.com/transfer-centre/
|
ima i tamo puno gluposti i žutila, pratim godinama tamo
|
Da ja isto, ali oni navedu izvor pa znas vec sam kolko mozes vjerovati tome ovisno o izvoru, a imaju i svoje dopisnike koji su se dosada pokazali dobrim.
Tesko je ikome ista vjerovati prije nego bude sluzbeno, ali ipak radije pratim njih nego index :D |
http://www.espnfc.com/story/2591880/...ansfer-failure
Evo sto su iz Reala izjavili U svakom slucaju United ima sad 2 skupa golmana viska (Valdesa i De Geu), a Romero nije neka top klasa (grijao je klupu u Monacu pored Subasica) |
Citiraj:
Možda ga De Gea zaskoči na samo negdje? A sad tko je kriv Realu ,a i Mu kad se nisu ranije dogovorili,po meni više je popušio united! |
I treba tako. Bezbrazno su se ponijeli iz oba kluba. Mogli su to fino riješiti prije dva mjeseca.
|
|
Mislim da su im skupe cijene za utakmicu, mislim na ove pojedinačne, istok 400 kn, previše ipak.
Već su imali ove pakete prije pa se to nije baš najbolje prodavalo. A možemo pretpostavit da će bit golijada.. |
Europski nogomet - europske cijene
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Nećemo valjda Allianz i Maksimir uspoređivat :D
Standardno paketi.. da nisu vjerojatno bi i otišao pogledat jednu tekmu a ovako naravno ne gdje me tjeraju da idem na sve 3. |
Isto je natjecanje jel?
|
:lol2: |
čelzi dominira opet :D
|
U ofsajdima da :D
|
Odličan početak sezone za plavce :)
|
Celzi odgledan. Sads rredom kombinirani prijenosi:
16,00 - RM - Espanyol -Arsennal-Stoke 17,00 -Lyon -Lille 18,30 Mu-Liverpool 20,30 Atletico M.- Barcelona Juve-Chievo Neznam oce mi ove 2 kg grozdja biti dovoljno 😂 |
Đambo pizzu za bekap ako nestane grožđa :D
|
Uj! Dobro si me pocjetijo. 😂
Btw, 20 min. Hattrick Kristine |
Citiraj:
|
Nemos vjerovat kaki penal sviraju Bayernu u 89 min da slucajno nebi ostalo 1:1....
|
Koji kralj,5 komada!
Da je bar jednog utrpao gijonu! |
CFC još jedan fail. Razvalio ih everton 3:1
Sramota.. Falcao, costa, fabregas, willian i mikela poslati van kluba. Sve škart roba. Neću ni pričati da nemaju srca. |
Fabregas skart roba?? Pa prosle godine je poslije hazarda bio najbolji igrac, vjerojatno i najbolji vezni u premiershipu ( iako nije vise liga neko mjerilo, al opet )
|
Citiraj:
Aspilicueta,Willian,Mikel,pa cak i Matic koji danas osim gola nista nije odigrao. Kod Ivanovica se vidi koliko je sporiji ove godine,svaki malo brzi napadac ga pojede. Treba remont! Real goropadan ,Modric uz Ronalda najbolji.Koliko im vrijedi govori cinjenica da prvo njega vadi u 50 minuti Benitez,da ne bi slucajno bilo ups! Kova napokon dobar. Mada budemo vidjeli kada dodu protivnici koji se zatvore,kako bude to izgledalo. Betis i Espanol su se previse otvorili sto pase Realu. Ajmo atleticari! |
Koja golcina Bentekea. Gust za gledat. A Martial onako provozao obranu. Za 10.
|
Napisao sam uoči sezone da Chelsea nema šanse obraniti titulu.
Realno, prošle godine su isplivali jer su drugi bili lošiji od njih a ne jer su oni toliko bolji od drugih, pogotovo su konkurenti kikslai u prvom dijelu sezone. |
Citiraj:
|
Citiraj:
generalno ne pdonosim ljude koji nikad za ama baš ništa nisu krivi, ali ovaj je posebna kategorija :D. nego, koliko je golova lovren skrivio? |
Juventus očito ide stopama Čelzija :D
|
Pocetak ove sezone ne stignem pratiti koliko inace pratim, pa me zanima kako to da je Messi derbi krenuo s klupe? :S
|
Pa jednostavno, da barca ima aduta s klupe :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |