![]() |
Kaj kurac 0:4:clap:
|
1 : 4 . jos ne skidam osmijeh sa lica : cheers2
|
Code:
Kamen Ingrad - Dinamo 1:5 (Brajković 45'-11m/Bošnjak 15', 22'-11m, Anderson 19', Čale 35', Drpić 79') |
Vječni Slaven Belupo 4:3.
Mi ćemo hajduk otjerat u ligu za ostanak s nama :) |
5:1:beer:
Ovo je bilo ludo kolo-27 golova...bogme dobro. |
Citiraj:
|
Citiraj:
no, vidjet ćemo što će ove sezone "europski" Dinamo napraviti... |
To cemo vidjeti za par mjeseci . : hello2 : ne vjerujem da mogu proci gore od Shelbournea ili Debrecena :eek:
|
Hej, tovari sramote hrvatski nogomet u europi a ne dinamo. Dinamo nika od mađarskih prvaka nije izgubio, dok hajduku to je već praksa!
|
Međimurju se lošđe piše. Sad idu kod Dinama i past će par komada, a onda dolazi Rijeka. Bojim se da je druga liga jako blizu. Bit će gadno.
Da je Dinamo jak u Hrvatskoj to je istina, ali vidjet ćemo koliko je jak u Europi. |
Atmosfera se zagrijava uoči utakmice Varteksa i Hajduka...
Citiraj:
Citiraj:
|
4.3.2006. Cibalia-Pula 15.00
4.3.2006. Inter-Zagreb 17.00 4.3.2006. Varteks-Hajduk 20.15 HTV2 4.3.2006. Rijeka Kamen-Ingrad 17.00 4.3.2006. Slaven Belupo-Osijek 15.00 4.3.2006. Dinamo-Međimurje 15.00 bdw-cijela ova frka je buknula kad su se varaždinci počeli drevit da neće Bebeka i to prije nego kaj su suci uopće izvlačeni za ovo kolo. Pa je bilo izvlačenje i izvučen je-Bebek... Nakon toga bilo-a jesmo vam rekli da mora biti baš on.:D |
Code:
Dinamo - Međimurje 3:0 (Anderson 47', Bošnjak 78', 82') |
Pih, evo ga i Hajduk se skrumpo ccc
|
Ovo je vec konstanta hrvatskog nogometa - kad god hajduk treba bodove za titulu ili bar prividno za spasiti sezonu , gdje ih nadje ? kod varteksa . strasno i smijesno :clap:
Costa je pravi , danas opet zabijo . |
ma nek prođe hajduk bar ćemo ga vidit na maksimiru kako uči od profića:)
|
neeee slaven u sljedećem kolu uzima im skalp. nisu zasluzili u ligu za prvaka
|
ja isto brijem da ce ih slaven sj... u zadnjem kolu zato kaj stvarno nisu zasluzili ligu za prvaka ali kako to obicno biva namjestit ce se prolaz jajduka,ali napominjem da slaven stvarno dobro igra u zadnjih 2 kola tako da mozda nebuju ni uz pomoc sudaca prosli hehe . Dinamo forever!!! za dinamo oduvijek uz dinamo zauvijek!!
|
Citiraj:
i to baš pred utakmicu s Dinamom...bah |
Citiraj:
|
Zadnje kolo "regularnog" dijela prvenstva u kojem se pet klubova bori za dva mjesta u "Ligi za prvaka"...evo kombinacija na Sportnetu
|
steta kaj navijas za jajduk pa tebi jedan veliki loooooool!!!! anđeo,a sto te treba to cuditi sta navijac dinama veli da se namjesta za jajduk? a usto slaven je dinamo izbacio prosle godine pa zato i kazem da ce ove godine jajduk??? dinamo ni nije po igri zasluzio ligu 6 prosle godine,a kako je jajduk osvojio naslov mislim no coment,pa mi reci da nije pustena utakmica protiv vartexa u zadnjem kolu prosle godine, kad prodjes nasu ligu i sva ziva gostovanja i kad si u nogometu 100 % uvijek onda skuzis neke stvari
|
Kaj nije Jelc napisal na početku ove teme da nema spominjanja tovara i sličnih uvredljivih komentiranja!?
Daj se drži toga!: wtf : |
glavno da si ti nasao od svih moj post koji je uvredljv :rambo:
|
Citiraj:
|
Tvoj je zadnji post pa sam primjetio.
I meni smeta kad se Dinamo stalno gleda iz konteksta metropole, u negativnom smislu naravno, ali nekak mi na ovom forumu ne paše to tovari i slično. |
Citiraj:
|
brijem da bi mogli staviti svi na slaven i pulu pa koeficijent bu bio na ta dva kluba 50 :D :D :D za cenera odigrat i jos ako dobijes: cheers2 : cheers2 : cheers2 birtija nam ne gine:D
|
Bojim se da to nebi bila dobra oklada.
Pa i sam Maminjo navija za ajduka da bi mogel stadion napuniti. Ali jako bi rado vidio Hajduka u drvenoj ligi :) Kaj mogu kad sam zloban!: cheers2 |
ima nekaj i u tome sta velis, ono gore je bila zajebancija al u nogometu je sve moguce ipak treba stavit cenera pa vidjet ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče vikenda mene više zanima kako će startati F1, pogotovo nakon šta su se danas moji Mclareni zadimili :( . Međutim kako to nije tema threada... Za HNL reči ču samo da vjerujem u pobjede Hajduka, Dinama i Rijeke u ovom kolu. |
frende potpisujem sve ovo gore: cheers2 a kaj se tice f1 jedva cekam da pocne, ali nema do monze, stari kad uletis medju 200 000 ferrarista sve crveno, baklje dimne mislim osjecaj i adrenalin koda si u bolidu formule, ma fenomenalno!! ma bez brige budu mclareni dobro za vrijeme utrke: goood ::D
|
Sječam se prije par godina u zadnjoj utakmici, Juventus je izgubio ili x odigrao sa Perugiom, milan dobio i milan je bio prvak za bod.
Ne mješaj Juve u HNL. A moram spomenut i ja F1, najvima za mcLArene dugo, ali mislim da će Toyota ove godine pokazat zube. Čudno je da najbogatija kompanija na svijetu još nije ništa postigla, ak ove godine ne uspiju bit će harikiri... |
Dečki-držite se nogometa.
Za novu sezonu F1 ću otvoriti posebnu temu pa možemo tamo... |
Citiraj:
|
Code:
Pula Staro češko - Dinamo 2:1 (1:1) (Pamić 22', Rivić 72'-11m/Bošnjak 45') |
Modri zgubila, a hebiga morali su jednom,-nakon Osijeka,bravo Pula. Sam me zanima dal su igrali 4-4-2 kak se počelo pričati, pogledat hnl navečer!
|
Ima li netko raspored sljedećih kola???
Nemrem nigdje naći... |
liga za prvaka:
dinamo-kamen ingrad rijeka-hajduk osijek-varteks liga za ostanak: pula staro cesko-medjimurje zagreb-inter cibalia-slaven belupo 18.03.2006. subota i sve tekme se igraju u 15 h |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:09. |