PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty: Modern Warfare 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=143208)

Mad_Duke 04.11.2009. 22:29

Citiraj:

Autor Salko01 (Post 1475146)
Mislio sam da nece biti veceg sranja od Cod-a 5 ali ovo je postala totalna sprdacina od igrice.
Nuke ma loooooool

Ma, nakon Modern Warfare-a je onaj CoD5 bio malo bolji, ali ovo je katastrofa!

Constantine 04.11.2009. 22:48

ja sam mislio da jedini problem bude nedostatak ded. servera i da ce to mozda ispravit ali cini se da su ujebali cijelu igru :(

Vendetta 05.11.2009. 02:13

Killstreak nagrade:

3 Kills - UAV
4 Kills - Care Package
4 Kills - Counter UAV
5 Kills - Sentry Gun
5 Kills - Predator Missile
6 Kills - Precision Airstrike
7 Kills - Strike
7 Kills - Attack Heli
8 Kills - Emergency Airdrop
9 Kills - Pave Low
9 Kills - Stealth Bomber
11 Kills - Chopper Gunner
11 Kills - AC-130
15 Kills - EMP
25 Kills - Tactical Nuke
30 Kills - H1N1
.
.
.

Nastavite niz :lol2:

ONeill 05.11.2009. 10:18

Modern Warfare 2 official launch trailer

Rino 05.11.2009. 11:36

Citiraj:

Autor St-M (Post 1475277)
Killstreak nagrade:

3 Kills - UAV
4 Kills - Care Package
4 Kills - Counter UAV
5 Kills - Sentry Gun
7 Kills - Strike
7 Kills - Attack Heli
9 Kills - Pave Low
9 Kills - Stealth Bomber
11 Kills - AC-130
15 Kills - EMP
25 Kills - Tactical Nuke
30 Kills - H1N1
.
.
.

50 Kills - Chuck Norris

m&n 05.11.2009. 12:03

uhhh ukratko ovo ce biti katastrofa svaki fps koji nema leana nije fps po mome.. uzas... igra kao nije balansirana za lean pa kako to?

tolko su najavljivali sve to i marketing i sve na kraju ce igra biti totalna pusiona

btw.. ovo sa nuklearkom joj jbte ovoga nema nigdje...

jos samo fali neko sranje poput onih cucaka na cod 5 i ocjena minus 5

sinisa1989 05.11.2009. 12:09

Jedino će biti SP igriv...a za to sigurno neću dati 50$ ili kolko košta već (iskreno niti me ne zanima).

bluefluid 05.11.2009. 12:33

Unatoc svemu ovome uopce ne sumnjam da ce igra dobiti odlicne ocjene na svim portalima i magazinima...

Novi cod, ej! Pola novog bug-a ce garant bit posveceno samo 'novoj najboljoj pucacini ikada'

A volio bih da bude malo vise hrabrih ljudi koji ce se usuditi dati realnu ocjenu igre
(sjetimo se nedavne situacije na gamespotu)

Campeonato 05.11.2009. 12:37

Citiraj:

Autor St-M (Post 1475277)
Killstreak nagrade:

3 Kills - UAV
4 Kills - Care Package
4 Kills - Counter UAV
5 Kills - Sentry Gun
7 Kills - Strike
7 Kills - Attack Heli
9 Kills - Pave Low
9 Kills - Stealth Bomber
11 Kills - AC-130
15 Kills - EMP
25 Kills - Tactical Nuke
30 Kills - H1N1
.
.
.

Heh, ak ovak stvarno bude, nece me vidit nista vise od S&D-a, max 9 niz...
Aj makar nest dobro...

sinisa1989 05.11.2009. 14:20

Citiraj:

...Isto tako,zbog previse upita, donosimo Vam informacije o predbiljezbi za nadolazeci naslov Modern Warfare 2.
Ukoliko uplatite cijeli iznos prije izlaska igre,CD Key ce Vam stici na dan izlaska.
Ukoliko uplatite akontaciju (akontacija iznosi 100 HRK) CD Key ce Vam stici najkasnije 24 do 48 sati nakon izlaska igre.
Pozurite po Vas CD Key sto prije zbog velike navale!
Pozdrav, Base-Host.com

georgy 05.11.2009. 14:40

Citiraj:

Autor ONeill (Post 1475408)

:lol2:
Svemir.
Poslije MW2 ide FW (future warfare) gdje ćeš nastaviti od tog dijela kada ispadneš u svemir.
Možda padneš na neku novu planetu i tamo te dočekaju Transformersi i Nindža kornjače :roller::roller:
Udružite se i u FW2 dolaze dinosauri, i killstreak je big bang- tada se gase svi serveri i MP više ne postoji.:amen:
Eventualno u FW3 postaneš Prince of Persia i vratiš vrijeme na MW i svi sretni :roller:
Kakve budale.
Mogli su ostaviti MW, dodati nova oružja i staze i igru nazvati MW2- tako ionako radi većina developera i svi bi bili presretni.
A ne ovako usrati sve...:hitthewal:

bluefluid 05.11.2009. 15:03

procitajte ovo

Today’s MW2 Mass Sigh: 18 Max Multiplayer

Ima dobrih komentara također...

Sto se trailera tice - necu ovo igrat online till i collapse, a ni tada, lol

Vendetta 05.11.2009. 15:28

Bitno da forsiraju x-box 360 logo na svakom sranju #?$/% ?#&%"% "#$%$!. :grrr:

"The decade's most anticipated game" :hitthewal: Djubrad gubava, dabogda svi piratske igre s neta skinuli za xbox.

zhecky 05.11.2009. 15:37

ja cu ovo igrat, al sad bas ic tako daleko i kupovat :fiju:

MisterM 05.11.2009. 16:38

http://www.youtube.com/watch?v=H9m8d...layer_embedded 10 X :lol2:

KILLSTREAK!: Press ¨6¨ to call CHUCK NORRIS :)

trouble 05.11.2009. 17:11

Bullseye...... :D dabog da glavešine Activisiona koje su dopustile ovo pohebu kurvu neku i uginu od gangrene na onoj stvari. MIslim......... ping sve..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaj bumo igrali ove zime? Dobri stari MW1 :)

Visitor Q 05.11.2009. 19:13

Pa sta ste se uzjogunili svi sad ? Pa vec bar god. dana je jasno da se je stari dobri cod preselio u neke infantilnije sfere, u kojima obitavaju zanemarena djecica intravenozno prikopchana na svoj 'konTroller'.

Krunski dokaz toj, sada vise ne teoriji, vec eklatantnoj cinjenici - je m' man 'eminem' kao popratna zvucna kulisa koji nam jasno propovjeda u svojoj Rap maniri da je ciljana publika u koju je hype uperen poput Colt Pythona zapravo osnovno-skolske strucne spreme :respekt:

neka se ne uvrijede oni koji svoje slobodno vrijeme i razonodu oplemenjuju sa istim kant autorom :fiju:

Vrijeme je da se pomirimo i prihvatimo cinjenicu da svakoj dinastiji i popratnoj sagi dodje kraj.

Call of Duty :goodnite: I'll try to remember you as you were once.. in occupied France. :care:

Nebbo 06.11.2009. 01:40

Neki dan sam citao temu od pocetka i cini mi se da je netko spomenuo da je narucio 4 key-a za 100€. Sad sam na brzinu prolistao, ali nisam nasao. Search mi isto nije bas pomogao.

E sad posto i ja trebam 4 key-a jel zna netko gdje je ta ponuda bila? Ako ne, jel ima negdje popusta na kolicinu? Poslao sam na ovaj base-host upit pa cemo vidjeti...

bluefluid 06.11.2009. 12:47

Citiraj:

Autor Visitor Q (Post 1475991)
Vrijeme je da se pomirimo i prihvatimo cinjenicu da svakoj dinastiji i popratnoj sagi dodje kraj.

Nista drugo nam ni ne preostaje, no nadam se da ce drugi izdavaci i developeri uvidjeti pogresku i izvuci nekakvu pouku (kao npr Dice,2).

Ne kazem, da prodaja bude duplo losija od prijasnjeg nastavka opet se radi o vrlo visokoj cifri zarade, no rekorde rusit sigurno nece.

Citiraj:

Autor Visitor Q (Post 1475991)
Call of Duty :goodnite: I'll try to remember you as you were once.. in occupied France. :care:

:dobar:

Evo malo i dobrih vijesti:

D2D, Impulse, Gamersgate boycott MW2

'Digital distributors Direct2Drive, Impulse and Gamersgate have decided not to sell Modern Warfare 2, as the game requires installation of Valve's Steamworks tools.

"We don't believe games should force the user to install a Trojan Horse," D2D told Kotaku.

Steamworks was announced for Modern Warfare 2 just weeks ago. Infinity Ward's mammoth shooter is Valve's most glamorous supporter yet. The tools fulfil an array of functions: game authentication, auto-patches, updates, achivements, anti-cheating and persistent player saves via the Steam Cloud.

But D2D - unhappy with the forced installation of software from its rival - will continue to boycott Steamworks games until Valve "decouples its retail marketplace" from the tools.'

Izvor:eurogamer.net

C.J.B. 06.11.2009. 13:43

http://i33.tinypic.com/zn1qpu.jpg :D

Vendetta 06.11.2009. 14:00

Evo kako to izgleda na konzolama:
http://www.youtube.com/watch?v=57FxgG99uzc&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=f0SfBzfiSa0&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=doSjv8KDfNA&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=QQQsM1m2UzM&hd=1

itd...

sinisa1989 06.11.2009. 14:24

Kakva bi to tek igra bila da je ostalo sve po starom...

Shrek 06.11.2009. 15:07

Da to nas baš zanima, a reci ti meni da li tebe zanima Audi na leasing!

Je li na kraju ostao izlazak 10.11 ili je odgođena igra za PC kako se govorilo?

Vendetta 06.11.2009. 15:12

http://www.pohrani.com/t/1x/b3/3tA0rp9j/drawing2.jpg

hammer_of_thor 06.11.2009. 16:17

Izgleda odlično.
I dobro im ide (no ajde, to je zbog američkih internet veza)

Ja jedva čekam! Naručio sam, sad se čeka 10.11

bluefluid 06.11.2009. 16:38

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1476757)

neš više dobit kolača kod mene! :nono:

Rino 06.11.2009. 17:02

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1476757)

Na 20-ak stranica se piše o bojkotu i sad ovo...ccc...

hammer_of_thor 06.11.2009. 17:06

Citiraj:

Autor bluefluid (Post 1476773)
neš više dobit kolača kod mene! :nono:

:D :p

Citiraj:

Autor Rino (Post 1476797)
Na 20-ak stranica se piše o bojkotu i sad ovo...ccc...

Da se piše i na 2000 stranica zaboli me ona stvar što neki whineri misle.
Ukoliko bude išla ok na našim vezama ni izostanak dedicated servera mi neće toliko smetati

A taj bojkot... LMAO :D , moš mislit, večina bojkotera igra na crackanim serverima :rolleyes:

Za mene je ovo COD!
Imam original četvorku i peticu, imat ču i šesticu pa makar mi se i ne svidjela

Apacer ft Bozja 06.11.2009. 17:28

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1476803)

Ukoliko bude išla ok na našim vezama ni izostanak dedicated servera mi neće toliko smetati

A taj bojkot... LMAO :D , moš mislit, večina bojkotera igra na crackanim serverima :rolleyes:

Za mene je ovo COD!

:hitthewal: X 1003

bozzomfeeder 06.11.2009. 17:29

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1476803)

svidjela

Koja hrpa smeća... :kafa:

Takvi kao ti zaslužuju da im se i patch naplaćuje 10$

trouble 06.11.2009. 17:31

Citiraj:

Za mene je ovo COD!
Ja nisam tolko lobotomiran da dajem pare za poluproizvod,nebih rekao da sam vajner,nego samo prosječno pametna osoba s balkanskom zdravom logikom....igru cu nabavit zna se kako,isprobat i najvjerovatnije zgasit ako bude ko i najavljeno :)

A način pisanja ti je ko i klinčadiji koja komentira igru na bolu :)

hammer_of_thor 06.11.2009. 17:38

Citiraj:

Autor bozzomfeeder (Post 1476832)
Koja hrpa smeća... :kafa:

Takvi kao ti zaslužuju da im se i patch naplaćuje 10$

Hrpa smeča je hrpa whineanja od ljudi koji nemaju ni originalan key za COD4

Mislim OK; ti nečeš igrati, koji onda qrac prosipaš sranja na ovoj temi?
Na kraju krajeva, tko si ti da mi nešto govoriš na temu nabavke originala?

Citiraj:

Autor trouble (Post 1476838)
.igru cu nabavit zna se kako,isprobat i najvjerovatnije zgasit ako bude ko i najavljeno :)

Dakle, onda nikad nečeš ni znati kakav je MP... a tko zna, možda bude najbolji dosad...
ybga, dvosjekli mač jer se igra vrlo vjerovatno neće moći igrati ovako zdravo seljački jelte na crackanim serverima

Citiraj:

Autor trouble (Post 1476838)
igru na bolu :)

Igru na čemu?

robert7 06.11.2009. 17:45

Isuse hammer koliko si ti da mi oprostis sranja napisao...

Ti mislis da je iwnet i online profili zastita od piratstva?!
To je i Treyarch mislio pa eto ti kak se masovno igralo cracked online.

Druga stvar kupovanjem igre znaci da podrzavas IW i njihov proizvod koji si kupio, dosad sam kupio svaki cod original ali ovaj sigurno necu, jer unaprijed znam da ga necu igrat, mozda samo singleplayer te par sati public napucavanja u multiju na krekićima sa klanskim drugovima na serveru koji cemo si sami dignut.

Ostalo je obicni bullcrap, mislim ne solim ti ja pamet, kupi igru, ali nemoj se izdizat iznad ljudi koji su realni i ne podrzavaju ovo sto radi IW.

hammer_of_thor 06.11.2009. 17:55

Nebi znao dali su to zaštite od piratstva i znam da se igrao COD 5 na crackanim serverima na originalnoj verziji ali dalje neznam jer koliko sam vidio baš i nije
Mislim, zaboli me ona stvar tko će gdje igrati, ja ću igrati na originalnim i amen.

Nije mi problem dati 200 kn za originalni key što ću i napraviti, a ovo sa "podržavanjem iw-a" je obični BS jer me ne briga za njih ni pol %, i ne kupujem key zbog njih već zbog sebe
Da se razumijemo i ja mislim da su usrali motku sa tim svojim promjenama u novom CODu ali sjest za comp i vajnat kak je to sranje neće pomoći
Čak me najviše brine izostanak konzole, za ostalo ću se snaći
Ne izdižem se ja apsolutno iznad nikog, čak naprotiv brijem da se više izdižu ovi koji misle da su "pametniji" jer igru neče kupiti, ja rajt

Jedina igra koju stvarno igram su COD 4 i COD 5, možda će to sada biti i COD 6, tko zna, ako nebude... a Bože moj, prodat ću key i bok

Campeonato 06.11.2009. 17:55

Evo izasli zahtjevi:

“Recommended Specs”
CPU: 2.4 GHz dual core or better is recommended
RAM: 1GB for XP; 2GB for Vista is recommended
Harddrive: 8GB of free hard drive space
Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better

“Required (min) Specs”

CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM)
64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Harddrive: 8GB of free hard drive space
Video card (generic): NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better
igra nije nimalo zahtjevna, gotovo isto kao za COD4 i COD5

Zlik 06.11.2009. 18:14

Pa kak bi bila zahtjevna kad se konzole nisu promijenile od coda 4.

Constantine 06.11.2009. 18:29

http://img692.imageshack.us/img692/4069/mw2b.jpg

fler 06.11.2009. 18:48

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1476872)
Nije mi problem dati 200 kn za originalni key što ću i napraviti, a ovo sa "podržavanjem iw-a" je obični BS jer me ne briga za njih ni pol %, i ne kupujem key zbog njih već zbog sebe

davanjem para za original (u ovom slučaju) je potvrda izdavaču da može apsolutno radit što hoće jer će se uvijek naći gomila eskima koji će kupiti snijeg.
ja svoj novac znam cijeniti i kao kupac imam određene uvjete koji, ako su zadovoljeni, iniciraju kupnju (bilo čega), a konkretno ovdje to nije slučaj.

i, usput, kažeš kako "daješ pare zbog sebe" - jesi malo razmislio kako će se situacija razvijati ubuduće?
kad potvrdiš ono iz prve rečenice i dođeš u situaciju da nemaš za čega dati pare jer su ljudi bez pogovora gutali sve što im se nudilo?

trouble 06.11.2009. 19:01

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1476850)
Dakle, onda nikad nečeš ni znati kakav je MP... a tko zna, možda bude najbolji dosad...
ybga, dvosjekli mač jer se igra vrlo vjerovatno neće moći igrati ovako zdravo seljački jelte na crackanim serverima

A kaj si onda govorio da svi pljuju igru i da je neće kupit a opet ju igraju na crackanin serverima? Jel to u svoja usta sačeš?

Neznam kakav će bit MP,al bez KONZOLE i bez LEANA neće biti meni pogodan jer sam sam si baš lijep cfg složio i bez kojeg nemrem ozbiljno igru igrat. Tako da ce MW2 bit pogodan američkim nobčinama i njihovim preslikačima u ostatku svijeta no meni,NAŽALOST...neće.

Gjurovski 06.11.2009. 19:07

Tu se napada i brani samo IW... krivo jer jedini krivac za dedicated ili slicne BS-ove je jedan jedini ACTIVISION, oni oce lovu i samo lovu, prije im nije bilo vazno dok je CoD kao proizvod bio mali i prodavalo se oko milju primjeraka (iako je i to pozamasna brojka) no sad kada imas vise od 10 milja potencijalnih kupaca (tocnije 15milja primjeraka od toga je 11-12 zavrsilo na konzolama) zasto ne i mape naplatiti, 5$ ili 10$ svejedno pa pomnozi to sa 3-4milje pa ajmo usput i PC ovce oderat (vecina ce ih tj preko 90% ionako uzeti na konzolama, sumnjam da bu ekipa bas na kompu kupovala mape po 10$)...

To bu se nakraju dogodilo i sa Diablom 3 i sa Starcraftom itd, tj vec se dogada nema lana recimo u Starcraftu itd...
Isto kako su uvijek igre bile jeftinije za komp (oko 400kn, na konzolama su oko blize 600) sad evo tu i tamo naletim na clanak kako bu Kotick digao cijenu na 60$ i za komp itd...

A IW je tu lopta za napucavanje, to ti je tako kada nisi nezavisni developer tipa iD Software (koji je ajde sad isto sad u kombi sa EA-om, mada sumnjam da EA moze vrsiti pritisak na iD Software), i kak to nakraju zgleda dode ekipa iz Activisiona evo vam 30milja $ do 3.9.2012 zelimo igru sa neznam koliko DLC-eva i konstantni pressure, nesvida nam se ovo, micite ovo koliko to dode jel gotovo itd...

Ja ga opcenito nebum uzeo jer me nezanima vise taj CoD pogotovo nakon cetvorke (jedino ajd 5 mozda :D) ali nemrem nista niti reci protiv toga matchmakinga jer koliko se ja susrecem sa njim na PlayStation3 sasvim je uredu, osim naravno naplacivanja mapa...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:01.