![]() |
Evo bas sam malo benchao Shiftaru...
Na mojoj konfi (proc je 3.2) sve max (1680x1050) AF:max, AA: disabled, sa frapsom koliko sam vidio na Nurbu samo na prvom zavoju kad se svi pokrse najnizi fps 36, ostalo nepada ispod 50, tu i tamo kratki izleti do 45, max sto sam vidio je 76.. Uglavnom zadovoljan sam :) dobro jos uvijek zvace ova 8800GTX :) Meni je zasad sa 15 protivnika uz dva tri izleta na travu 9min 19sek (morat cu ici brusit vrijeme bez ovih debila na stazi): http://slike.hr/slike-male/u/untitled_c5eca.jpg |
Vidim ganjate se vi na veliko. Nema sta moram opet instalirat i pridruzit vam se.
Btw izaso je nekakav patch za lan podrsku pa jel tko probo da se odigra koja preko hamachia? |
Citiraj:
Je, pogledaj dvije strane unazad :) Sad sam solo bio na stazi iste postavke vrti se oko 70fps-a max 116 :) |
jel neko za provozat se malo sad prek hamachija?
|
Ja sam za jednu utrkicu da vidim kak radi...
Aj neka netko kreira... |
ja sam kreirao i cekam :D
|
Name?
Pass? |
Citiraj:
|
BMW, malo nabrijan, sad sam napravio novi profil pa cu sa stockom probat...
Gle ovoga Keyser-a :) Ja sam kreirao Name: Shiftara Pass: pcekspert |
Instalirao i ja igru...Svidja mi se jako,pogotovo sto su mi Audiji tamo(najdrazi auti :D)..Samo da bar imam volan,nije bas fora preko tipkovnice igrati :S
PS na 1680x1050,sve na HIGH(samo je blur na MED,te AF na 4x) igra ide dobro,bez zastajkivanja itd(moram jos kasnije pogledati FPS-e)..ja prezadovoljan za sad...Idem jos malo igrati da se malo vise "upoznam" s igrom :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sa m3 e36 načvrljen kolko ide (osim works-a jer se nema para) imam vrijeme 8.36min .... Idem bas neakav rekord probat opicit sam na stazi... |
Citiraj:
Koje tvoj pass i name? |
Citiraj:
shift21 1234 |
hehe
sta nije lakse da si podjelite brojeve mobitela, pa se dogovorite oko LANa haha ovako se do sutra nećete dogovoriti :beer: |
Citiraj:
@Gjurovski: Stock BMW koji? Pa ima barem 3 BMW-a :S Kolku ocjenu ima BMW? |
Pa stock, onakav kakav kupis bez icega...
Sad smo bacili ja i Soze, jel se moze gdje u igri onaj tko hosta namjestiti i opcije automobila? Tipa iskljuciti ABS i ostalo? |
Citiraj:
Model?? :) :chears: |
imate na netu doodle, stavi svaku vecer 3 vremenska razdoblja, te dane u tjednu pa neka ekipa ispuni skup sa svojim podacima i rijesili ste sve. A svatko moze editirati kada hoce.
|
Pa BMW 135i Coupe, kad prvi puta odes na car lot to je jedini bmw koji ima...
|
oo , vidim da moj krug 9.03 sa stok "jedinicom" nije za bacit......
offtopic ; ubija bi za provozat NSX type R po Ringu |
ja sam uspio 8:30 sa e36 (full tuning bez works-a)
|
Pozdrav svima, novi sam na ovom forumu i mogu reći da sam iznenađen :)
Imam jedan problem sa Need for speed Shift-om.. Igra uredno radi ali kad se očitava... jednostavno stane i neće dalje i onda moram gasit komp (ručno) jednostavno blokira... čuo sam da to može bit jer imam ati chipset na grafičkoj kartici koja ne podržava neki psixiy od nvidia-e ...tako nešto Pa molio bih vas za pomoć |
sa zondom bi vjerovatno i brze , nekako nema smisla s razlicitim autima - zar ne ? Jel itko proba ostvarit ono sta ekipa Nisana tvrdi da su napravili na Ringu ( 7.26.7 - Vspec verzija ) ili sa ZR1 ( 7.26.4 ) . Idem kupit oba auta pa se malo provozat.....
|
dajte pomozite....
|
Oce tko nabaciti?
Name: Shiftara Pass: 1234 Pomoci sve off po mogucnosti... Meni je sve off jedino clutch i na volan vozim pa da neostanem solo na stazi :D |
Pozdrav svima, novi sam na ovom forumu i mogu reći da sam iznenađen :)
Imam jedan problem sa Need for speed Shift-om.. Igra uredno radi ali kad se očitava... jednostavno stane i neće dalje i onda moram gasit komp (ručno) jednostavno blokira... čuo sam da to može bit jer imam ati chipset na grafičkoj kartici koja ne podržava neki psixiy od nvidia-e ...tako nešto Pa molio bih vas za pomoć |
tvoje pitanje nisam vidio jer si očito posla dok sam ja tipka odgovor na prethodno...ne znam sta je tvoj problem ali physx sigurno nije . Hrpa ljudi ima ati pa igra nfs isto ko i oni s nvidiom
|
Citiraj:
ups...zajeba se , mislija san stisnit edit |
ali pazi ovo, imam ati grafičku, a taj physx je od nvidia-e.. pa možda zato blokira :/
Ako netko zna zašto mi blokira nek se javi..:( |
nisam pc expert ali mislim da kod ati korisnika fiziku obavlja cpu a kod nvidie grafa . Sve u svemu nije razlog da igra zbog toga ne radi
|
ma radi ona, odigram ja 2,3 utrke super, sve 5 i onda zašteka... a čuo sam da dosta njih imaju taj problem...
skužio sam, sve 5 :D radiiii Mod: mogao bi i napisati što je bilo ako netko drugi ima sličan problem. Naravno nemoj napisati ako riješenje krši pravila. riješenje krši prava... zato i nisam napisao ;) |
jel ima tko rjesenje za hamachi ? proba sam verziju 1013 i najnoviju i ne radi proba san i ovo ...isto nece ;
for those who cant host or find follow these steps. 1. go to control panel 2. open network and sharing centre (vista or windows 7) xp users go to network connections 3. on left side click adapter settings or manage networks 4. press alt on keyboard then at top press advanced- advanced settings 5. make sure hamachi is at top of the list then press ok 6. right click hamachi and press properties 7. make sure internet protocals version 6 is unchecked 8. click internet protocals version 4 and press properties 9. press advanced 10. in the default gateway it should say 5.0.0.1 if not click add aqnd put 5.0.0.1 11. set metrics to 10 (if this still dont work tick auto metrics) but for now set it to 10 and leave auto unchecked. 12. press ok then load need for speed shift and now look for game. my server is deebs so pop in every now and then for a race. i hope this solved your problem. |
Ima ko za NFS? :chears:
|
Citiraj:
Ako netko zna gdje u Puli ima servis za te stvari. hvala NE mogu vjerovat :D rastavio sam volan i popravio... sad radi weee xD :D |
koristi edit, nema potrebe za duplim postovima
|
alen.s :respekt:
:) Sutra u 19h , voznja opet :) |
Ako netko ce nabaciti, ja i alen.s se naganjamo po Nurbu :):
Name: Shiftara Pass: 1234 |
Ima tko da ganja najbolja vremena na Nurburgringu??
evo maloprije odvozio 3 kruga, skinuo svoje najbolje vrijeme sa bmw-om (m3 e36, svi upgrade-ovi osim works-a) za 30ak sekundi :) http://www.imagesforme.com/out.php/t705723_m3e368.JPG dali je netko za natjecanje? nekakav custom auto (tier 1 ili 2, 3 i 4 su glupavi jer auti idu prebrzo) i ganjanje vremena sa istim :D, nece mi jos dugo biti zabavno igrat protiv samog sebe :lol2: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:20. |