![]() |
Citiraj:
nisam gledao tekmu al čuo sam da je bilo 1:1. |
a nakraju će dinamo osvojiti prventvo,a varteks kup ,,,a mi pušiona jer ipak dinamo ima mamića koji ima sudce;) :rambo:
|
ma neki dan sa se tako smijao , čitam ja SN o ono kad vidi vraga Mamić na slici i piše:"Molit ću se Ćiru Blaževića", takvo đubre još nisam vidio pa ko njega pusti u crkvu uopće.
|
Hej, momci, sta ima?
Malo sam imao problema sa netom neko vrijeme pa me nije bilo da vidim komentare na dinamo - hajduk. Nije da likujem....:D A i sta taj UO Hajduka brije? Smijenili trenera par kola prije kraja. Ako su i imali sanse za osvajanje naslova, vise nemaju... Nego da vas pitam, znate li tko je PRVAK Italije? :beer: Zivjeli... |
ne znam još ko će bit prvak al jedo znam Dinamo neće dobit sve utakmice, već se sad vidi prevelik umor igrača a imaju gostovanje u Zadru , pa onda dolaze ne Kantridu gdje će Rijek atražit svoju osvetu.
|
Citiraj:
|
tako je milano:beer: ,,ajde recite mi je li mi se vidi sliku u sig-u
|
Ispod one vatrice mi je X.
|
a neće da mi stavi sam moje stranice jedino iman još jednu probu pa ako uspije
|
je li sada radi?????
|
Radi ko beba. Samo daj makni ovu vatricu jer sad malo ružno izgleda.
|
Citiraj:
zivjeli... :beer: :beer: |
Ma htio sam napisat još nekaj iza, al nisam. Ma nema veze, glavno da smo se razumjeli.
:beer: |
di ste sada ,,,,,,HHHHHHHHAAAAAAAAJJJJJJJDDDDDDDUUUUUUUKKKKKKKK,,,,,,,, dinamo znaj svemu je kraj odlzazi i više se ne vraćaj,,,,,,,,,,,,,,, igraj zadre volimo te mi,,,,,,,,,,,,,,,,, torcida i zadar vs dinamo:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo:
|
HAJDUK JE SAMPION,,,,,ostat će te toćati ću*u u Zagrebu na jarunu NEMA NA MORE NEMA NA MORE!!!!!!!!!!!!!!!!! vidin da je dinamo dokaza da nezna igrati;) POZDRAV TORCIDI:beer:
|
Je**ga Rijeka je popušila, ali to je i bilo za očekivat.
Mislim da je sad sve riješeno Hajduk je prvak. Usput, maky sig ti je odličan. |
pa naravno:D :D
|
Ujoma i ja to kažen ali ga nažalost nisan sam radia a da ja ne govorin ko je pohvalit će se sam;) :beer:
|
daj reci maky gdje si stavio sliku na net, morao bih ja složit sig al gdje da ju pošaljem?????????
|
Glavno da ne likujete ;)
Al pazi,pazi.... Mogao bi se i hajduk jednako tako opeći..... |
|
Citiraj:
|
evo van najbolja slika deranja a od moga kvart taransparent iza
http://www.torcida-split.com/albums/...aj-rij0028.JPG |
Citiraj:
|
Citiraj:
Maki sig je super,slika je strava i jos je plavo bijela.... supericka! |
ja san za da nad pobjedom nad dinamon:beer:
|
Ma još niš nije gotovo. Stigne i Ajduk još se poskliznut.
Al ja nemrem vjerovat. Razvalimo, obrišemo pod s Ajdukom i onda igramo nerješeno s Zadrom. Pa di je tu pamet? |
dokaz da to nije kvalitetna momčad, nego da je pobjeda nad Hajdukom bila čisti kiks Hajduka i ništa više.
|
biće da in je mamić kiksa
|
Ma šta je Vama . Rijeka je morala pustit Hajduku da bi mogla u UEFA-u
Na Kantridi u subotu je fešta. Dolazi Dinamo, pobjeda i u europi smo a i slavimo rođendan. TUTURUTU:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:15. |