PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Rapidshare (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=83088)

Zmaj000 01.11.2008. 11:59

Cek cek, ak je dozvoljeno 10 gb dl-a na dan o kakvim 80 gb mj pricate?

imaticx 01.11.2008. 12:32

"stari" korisnici kojima traje racun imaju 10 dnevno. a novi (ako sad napravis acc ili ga produzis) imas 80 gb/mj

Bang 01.11.2008. 14:05

Citiraj:

Autor imatic (Post 1180669)
"stari" korisnici kojima traje racun imaju 10 dnevno. a novi (ako sad napravis acc ili ga produzis) imas 80 gb/mj

kao nepravedno.a kada ćemo imati svi jednako. ja imam 2.6 dnevno X30 to ti je taman negdje 80 gb mjesečno.pa me zanima kada će to doći na svoje

imaticx 01.11.2008. 14:37

kad nam svima istekne acc. meni npr. istjece za mjesec dana i onda "prelazim" na 80 gb/mj. a neki koji su prije novog rezima uzeli godisnji acc, oni imaju jos godinu dana 10 gb dnevno

Zmaj000 01.11.2008. 15:24

A ovo 350 kn 500 gb , znaci imam acc dok nersibam tih 500 gb? Danas mogu skinuti 20 gb 5 dana nemoram nista ....nema ograniceno dana ak sam razumio dobro.

Big Guy 01.11.2008. 16:51

@Zmaj000

da tako bi trebalo biti, s dovoljno brzom vezom možeš i sve u jedan dan skinuti :D

taj trafficshare kupljeni promet imaš od kada ga kupiš do trenutka kada ga potrošiš ili ti account istekne, što got je prije

Zmaj000 01.11.2008. 17:10

Citiraj:

Autor Big Guy (Post 1180903)
@Zmaj000

da tako bi trebalo biti, s dovoljno brzom vezom možeš i sve u jedan dan skinuti :D

taj trafficshare kupljeni promet imaš od kada ga kupiš do trenutka kada ga potrošiš ili ti account istekne, što got je prije

Mislim da bi trebalo biti traje ti acc dok ne potrosis ....

Big Guy 01.11.2008. 18:34

bilo bi lijepše, ali sumnjam da je tako

zato imaš 100GB paket

AiM 01.11.2008. 18:42

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 1180919)
Mislim da bi trebalo biti traje ti acc dok ne potrosis ....

ne bas.. istice kada i acc... jako lose napravljeno ..:fuming:

Zmaj000 01.11.2008. 19:26

Ovako na koju foru mi istice acc ak ga nemam , a mogu kupiti 500 gb ili je to napravljeno da imas acc i samo nadoplacujes trafic...onda je to smece . Ak mozes kupiti 500 gb za tih 350 kn jos donekle ide al ak kupim ovaj acc i + 500 gb to vec nevalja ..

Bang 01.11.2008. 21:20

sve u svemu imaš premium acc ko da ga nemaš

bego2 02.11.2008. 15:04

ovaj rapidshare je postao tako sranjce...2,66gb po danu, pa to je saaad...saljem mail rapidu...idioti.

IcyTexx 02.11.2008. 15:15

Ne vjerujem...

Zmaj000 02.11.2008. 20:25

Da evo odgovora pitao sam jel mi treba acc ili TrafficShare mogu ovako kupiti.

Postovani,

Vi mozete kupiti taj trafficShare ali vam treba i account. Taj traffic share vi mozete potrositi u jedan dan ako imate mogucnosti da skinete recimo toliko podataka. On se ne obnavlja vec kad se potrosi uzima se novi ; uzima se kad vi znate de cete recimo dok vam traje account skinuti tih 500GB. Znate li tocno sto je to TrafficShare? Traffic Share je mogucnost da vi date linkove nekih file-ova koje ste vi uploadali na Rapidshare-u recimo svojim prijateljima i da oni to skidaju bez cekanja (ono odbrojavanje i limiti koje imaju free korisnici) iako nisu premium korisnici. Recimo vi imate 10GB TarfficShare-a i vi ste dali desetorici prijatelja da skine neki film koji ima 700MB i koji ste vi stavili na internet i dali njima linkove, te ce ga oni skinuti (10 skidanja X 700MB =7GB) i vama ce na TrafficShare-u ostati 3GB. To vam je poanta TrafficShare-a, s tim da ce se sada TrafficShare moci prebacivati u povecanje vaseg downloada sa interneta. Nadam se da ste me razumjeli, a ako niste samo pitajte sto vam nije jasno.

Pozdrav

Condurarapid

pipe 02.11.2008. 21:45

Haha i oni spominju filmove po 700mb. Kao da RS to i podrzava.

mulac01 02.11.2008. 22:12

Mala molba za sve. Možete li mi reći mišljenje o ovim novim promjenama koje je uveo RapidShare. Prvo što mislite o smanjenju limita downloada? Drugo što mislite o uvođenju opcije TrafficShare? Treće što mislite o tome da se file-ovi nakon deset skidanja brišu ako se ne prebace pod collectors zonu ili premium zonu (ovim potezom Rapidshare pokušava motivirati ljude da malo više koriste collectors zone)? Da li biste lakše prihvatili recimo povećanje cijena Premium Accounta ili ove promjene? Ni meni se recimo baš ne svidaju ove promjene, a imam neke veze sa Rapidshare-om pa me interesira vaše mišljenje.

marq20 02.11.2008. 22:37

Citiraj:

Autor mulac01 (Post 1182141)
Mala molba za sve. Možete li mi reći mišljenje o ovim novim promjenama koje je uveo RapidShare. Prvo što mislite o smanjenju limita downloada? Drugo što mislite o uvođenju opcije TrafficShare? Treće što mislite o tome da se file-ovi nakon deset skidanja brišu ako se ne prebace pod collectors zonu ili premium zonu (ovim potezom Rapidshare pokušava motivirati ljude da malo više koriste collectors zone)? Da li biste lakše prihvatili recimo povećanje cijena Premium Accounta ili ove promjene? Ni meni se recimo baš ne svidaju ove promjene, a imam neke veze sa Rapidshare-om pa me interesira vaše mišljenje.

moj odgovor je da treba vratit na staro(to mislim na ono prije razno raznih promjena) barem za premium korisnike

Zmaj000 02.11.2008. 23:56

Citiraj:

Autor pipe (Post 1182121)
Haha i oni spominju filmove po 700mb. Kao da RS to i podrzava.

Ne , ne pise 700 mb ali linkove.

Sa_Stilom 03.11.2008. 08:24

Ja imam 50GB dnevno, doduše, ističe mi account pa su mi rekli da u tih 14 dana mi je limit 10GB/dan. Ovih dana ću ponovo kupit na godinu dana, pa ga produžit, pa javim...

demetrius 03.11.2008. 09:56

Citiraj:

imaš veze,super,možeš im odmah reći da su idioti,i da ovakav rapidshare mogu slobodno zatvorit,neka sve ukinu, neka stave 10 mb po danu,i brzinu 5 kb/s.:fuming:,zašto se ne savjetuju s članovima prije donošenja odluka,ima li rapid forum??,ja bi volio da im nitko ne kupi premium tako da propadnu ili vrato na staro,sve gori i .gori

Ico2005 03.11.2008. 11:36

Ovo je loše, definitivno loše.

Bang 03.11.2008. 14:38

Citiraj:

e onda ti njima reci nka se nasisaju kučine.kupio sam ga neki dan i kao da nisam(skidam preko torrenta).katastrofa. kupiš account i kao da ga nisi kupio.nepada mi napamet da ga više uzmem iako vrate na staro.iz inata. neznam di im je mozak bio kada su mislili provest ovu prevaru.neka malo čitaju po drugim forumima i neka vide koliko su se ljudima zamjerili.2.6 gb dnevni.ma daj molim te. GADE MI SE:fuming:

EDIT:po čemu moj acc vrijedi manje od nekog starog člana.dao sam isto toliko para kao i on a imam tri puta manje.kradu na nama novima

Big Guy 03.11.2008. 20:40

Citiraj:

nek dignu cijene radije
ja ionako živim od bodova :D
ali mi se čini 9eura pošteno za mjesečni account, max 10 eura

AiM 03.11.2008. 21:35

decki da ne flejmate trk na www.rapidshare.com/news.html i tamo procitajte sve novosti..

Zmaj000 03.11.2008. 22:09

Citiraj:

Autor AiM (Post 1182922)
decki da ne flejmate trk na www.rapidshare.com/news.html i tamo procitajte sve novosti..

Ja tu nevidim nikakve novosti:fuming:

AiM 03.11.2008. 22:29

pa neki neznaju ovo s 2.6Gb dnevno a neki misle da dobivaju 50 GB dnevno.. Acc se bufferira do 50 GB + 50GB trafficshara. Zato sam reko neka se to cita a ne da se prepricava sto je neko u selu rekao ;)

mulac01 03.11.2008. 23:12

Stanje je takovo da su svi koji su imali Premium Account-e prije ovih promjena dobili po 60GB TrafficShare-a od kojih se 55GB može potrošiti na sam download. A količina mogućeg akumuliranog downloada-a za sve korisnike Premium Account-a (znači i stare korisnike prije promjena i nove korisnike) se smanjila sa 50GB na 10GB i toliko se maksimalno može skinuti u jednom danu osima ako se kupi TrafficShare recimo 100GB te tada možete svih 100GB skinuti u jednom danu ako imate mogućnosti. Glavni razlog uvođenja ovih promjena je da se ne povećaju cijene Premium Account-a. Biste li pristali na povećanje cijena samog account-a, a da se stvari vrate na staro?

Zmaj000 03.11.2008. 23:23

Bolje povecanje cijena neg ovo smece od 2.6 gb

demetrius 03.11.2008. 23:24

zašto uopće povećavaju cjene??im treba još servera,zbog financijske krize u svjetu,jer nisu dugo podigli cjenu.

Bang 04.11.2008. 13:34

Citiraj:

Autor mulac01 (Post 1183004)
Stanje je takovo da su svi koji su imali Premium Account-e prije ovih promjena dobili po 60GB TrafficShare-a od kojih se 55GB može potrošiti na sam download. A količina mogućeg akumuliranog downloada-a za sve korisnike Premium Account-a (znači i stare korisnike prije promjena i nove korisnike) se smanjila sa 50GB na 10GB i toliko se maksimalno može skinuti u jednom danu osima ako se kupi TrafficShare recimo 100GB te tada možete svih 100GB skinuti u jednom danu ako imate mogućnosti. Glavni razlog uvođenja ovih promjena je da se ne povećaju cijene Premium Account-a. Biste li pristali na povećanje cijena samog account-a, a da se stvari vrate na staro?

čekaj.i šta kad vi stari korisnici potrošite taj traffic.onda isto ko i mi novi pušiona na 2.66

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22.