![]() |
bolesno, skroz, stvarno se isplati malo pricekat :D
|
kako stvari stoje hd3880 ima sanse da bude 2000 kn kad izadje.
PREEEEE ***ENO |
Citiraj:
Inace, samo da nepadnem u napast pa da opet slazem CF, jer neda mi se, ali uz ovakve cijene cu morati :stoopid: |
Citiraj:
2x RV670 na HD3870 taktovima 2x kolicina memorije ono sto je ATI prije zvao Gemini. |
Citiraj:
|
Znaci to su zapravo dvije grafe na jednom komadu silicija??
|
Citiraj:
i nije neka novost. |
Citiraj:
Anyway, ovakav razvoj situacije me neizmjerno veseli. Lagano se zabijaju čavli u lijes 8800 GT. |
Citiraj:
iz ATIa su zasad samo najavili taj dual gpu 3880 i to je to btw pogledaj moju konfu i vidit ces da i sam nisam daleko od ATIa (iako me ova cijela situacija sa nabavkom 3870 neizmjerno zivcira vec danima) |
Citiraj:
A.k.a R680 (2xRV670)... @Fug33 - ne priča se o GX2 principu. nVidijia još nije izdala kartice sa dva čipa na jednom PCB-u (izuzev 2x6600GT), ako se dobro sjećam. To je tek u planu sa dva G92 čipa, kao konkurencija gore spomenutom R680 (3870 X2 karticama). I da, ATI-jev 3870X2 nije samo predstavljen na papiru, nego već ima gotove, funkcionalne primjerke, samo je pitanje vremena kad se kreće u serijsku proizvodnju. |
da to su dva chipa na jednom PCB-u, ne dvije kartice u nekom uber SLI-ju ili kak hoces, ma bilo je vec proizvodjaca kartica koji su pokusavali slicne stvari ali nije bio neki uspjeh, ali ovo dolazi kao projekt direktno iz AMD-a pa se cini obecavajuce.
gotovo je sigurno i to da ce se losije clockati ta dva chipa, u odnosu na dvije zasebne kartice, ali ce zato CF ili bolje receno quad CF razbijati po Crysisu :goood: |
hmm nemogu se sjetit tocno gdje nadjoh taj naziv ali mislim da je The INQ :D
uglavno kao sto je Razer rekao to nisu dvije odvojene grafe cudno nakalemljene jedna na drugu kao u slucaju GX2 nego je to JEDAN PCB s dva RV670 chipa (odvojena) i dvostrukom kolichinom memorije. To se kod ATI-ja prije zvalo Gemini (opet ako se dobro sjecam) ta dual RV670 kartica nije nesto imaginarno, partneri su potvrdili da vec imaju sample-ove, a driveri su skoro gotovi (vidi se po driverima koji su koristeni za predstavljanje CF-X koji su ista stvar) |
Moze neko njubu rec sta je PCB??
|
PCB - Printed Circuit Board.
Iliti ''po seljački'' - sama kartica (šasija) na koju se leme i stavljaju komponente. Use Google next time |
Citiraj:
|
Eh alin an wikipediji nema prevo na seljački :D
Hvala razer |
Citiraj:
joj sorry sheby ali moram, obozavam ovaj smajlic :D :google: |
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:10. |