![]() |
Citiraj:
Slazem se sto se tice "daljinskog" i sucelja na tv. Valjda se moram naviknut... |
Citiraj:
Kad malo otkriješ sve cake sa sučeljem možda ti sjedne bolje. Osobno one dildo daljinske mrzim :D Ovaj je malen funkcionalan i ima sve osim MUTE tipke. |
Citiraj:
|
Dok si na nekom kanalu stisni na strelice gore dolje oko "OK" tipke za vertikalni GUI, a možeš i horizontalno scrollati sa lijevo desno ;)
Evo jedan stari video tada testnog korisnika gdje pokazuje mogućnosti: |
Hvala na videu :chears:
Skužio sam to sa strelicama, ali činilo mi se puno skrolanja :) Vjerojatno stvar navike. Kad si sastavim listu favorita bit će ok |
evo samo da se javim, da sam od 30.07.2013. uključen u H1! umalo 1 godina od podnošenja zahtjeva :D
za sada zadovoljan.... da li je samo do mene ili daljinac onako slabije hvata? (kao da je premali kut) |
Znači, općenito gledano, H1 radi ok? Bili su mi dvojica kod mene doma prodavat H1 al nisam htio prelazit jer nisam bio baš preupućen kak to kod nas u okolici Bjelovara radi.
|
Citiraj:
|
HITV - DVBT ili DVBT2
pozz
samo pitanje ovima koji su friško dobili STB za H1TV: 1. koji je model u pitanju (jel i dalje Netgem 5200) 2. jel DVBT ili je možda čak DVBT2 (negdje piše jedno, a negdje drugo, a korisnička služba nije 100% sigurna) hvala |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
ja dobio netgem N5200 i ZTE ZXV10 W300B modem, neznam šta se sad dijeli... to i mene zanima, dal ima šta bolje, da probam ispazarit novije :) |
Citiraj:
hvala |
Sta je sa vdsl-om. Jeli nakraju tko vise to dobio da cujemo iskustva. Bilo je rijec nesto 30.7 da ce poceti sa spajanjem korisnika.
|
A evo, ja potpisao 10.6 , jucer zvao da vidim sto je s tim i prakticki dobio odgovor, cekaj.
|
Citiraj:
http://i.imgur.com/rcer2uS.png |
Citiraj:
|
Uf, hvala na tako puno detalja. Sad znam kada su te spojili, jeli bilo problema pri spajanju, da li je bilo pucanja veze, kad si potpisao ugovor, ma bas sve znam.
|
Citiraj:
|
Ma to se kolega spojio. Znam samo da je potpisao za vrijeme akcije i da je bilo nekih problema sa spajanjem routera - nesto su tehnicari krivo spojili. Ostalo koliko znam sve ok.
|
Citiraj:
|
Ode i H1 u stečaj .... otvorena predstečajna nagodba ...
http://www.poslovni.hr/hrvatska/neoc...nagodbu-248218 |
da se razumijemo stečaj i predstečajna nagodba su dva različita instituta u pravnom smislu!
predstečajna nagodba je pokušaj dogovora dužnika i njegovih vjerovnika oko "reprograma" dužnikovih obveza prema vjerovnicima! a ukoliko ne uspije predstečajna nagodba otvarao bih se postupak stečaja! najvjerojatnije je H1 podnio zahtjev za predstečajnu nagodbu da makne blokade računa koje mu prijete i da može normalno poslovati! imajući u vidu veličinu društva i tržište koje pokriva to se neće dogoditi, jer stečaj ne koristi nikome! najvjerojatnije će vipnet opet uči u vlasničku strukturu! |
Baš me zanima što će bit, taman sam maloprije ubacio H1 kuvertu u poštanski sandučić da se riješim HT-a. :D
Mdrla pametno kaže. Kako mogu imat samo 178 zaposlenih radnika i 100k korisnika? Pa koliko kooperanata trebaju? Nije ni čudo da se čeka mjesecima da te spoje. |
Što se tice cekanja na ukljucenje, to je do t-scom-a, negdje prije je objavljeno da im t-com mora platit stetu od 3 miliona kn radi nepostivanja odredbi o prebacivanju linija-brojeva, laicki receno!
|
Citiraj:
|
Može dobit koji mjesec da uvuče još kakvih korisnika i to je to.
|
Citiraj:
|
To nije nista novo. Svi ISP-ovi imaju studente u sluzbi za korisnike.
|
šta je sad ovo?? lijepo dvaput pitao, kolika je cijena povečanja brzine na 10MBit????
http://img4.imageshack.us/img4/3410/v7z4.png |
Trebalo bi biti 30kn. Nesto su oni zeznuli, zali se pa ti mozda umanje iduci racun za tih 33,99 kn.
|
Zanima me jel moguce raskinuti ugovor 8 mjeseci prije kraja, em mi se stalno slika smrzava (zvao sam ih 100 puta), em internet zna nekad zablokirat.
Ili ako je moguce prebacit se na nekog drugog operatera a da se ne plate neki penali |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:20. |