![]() |
evo igram,sa 1.5.04 patchem,super je igra,tek atmosfera,ali je dosta teska
ja sada dosao u cordon sve presao,saveao,kad poslije updejtam na 1.5.10,i saveovi ne rade,iako se navodi da 1.5.04 svi saveovi rade molio bih pomoć:) |
Mislim da su rekli da rade od 1.5.04 do 1.5.09, nisam siguran za 10 :stoopid:
|
Desetka je neka luda ko šiba.
Neki dan sam skužio da ne mogu iz Swampa u Cordon preći... ništa ne pomaže, igra se crasha, a nema nikakvog travel fixa. Možda je to samo meni, ali našao sam po netu još par takvih problema Najbolje je staviti 1.5.07, par modova (sleeping bag, balistics, trader fix...) i ožeži... BTW, blava, vidjeh PM, ali ne mogu ti pomoći jer nemam save-ova... izbrisao sve, idem stavljati čistu igru sa 1.5.07 i isto ispočetka krenuti |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne vidiš prst pred nosom samo pleteš po mraku :D Ja sebi stavim sleeping bag mod pa kad padne mrak odspavam do zore i nastavim dalje :) |
da,to cu i ja morati nabaviti,stvarno malo sam se i ja previse uvjerio kako pda pokazuje sve neprijatelje,kad doso u onaj yantar(podrucje)shit mislim prazno,kao oni zombiji
igra ima super atmosferu,a i mrak je nesto najbolje...zivci ti puknu takorekuci u yantaru(svi oni pozadinski zvukovi) hammer of thor,gdje downloadas modove...na filefront clear sky ili?! |
|
thx na linku,lijepa kolekcija modova...
|
Kome trebaju saveovi nek se javi, imam oko 200 saveova iz praktički svakog dijela igre.
|
Citiraj:
Na kojem su patchu save-ovi? |
1.5.04 nadalje.
EDIT: Evo linka sa svim saveovima, nije moj upload ali sam ovo našao kad sam imao problema kao vi. |
...evo zanima jedna stvar..
naime,u divljini dok sam na nekim lokacijama koje nemaju mechanic-a(red forest,yantar) koji popravlja odijelo,oruzje te nadogradjuje da li postoji kakav alat da sam popravljas ili mod jer ipak ne da mi hodati 5km da bi dosao do najblizega |
U Red Forestu ti Forester može popraviti stvari, za Yantar neznam.
|
Citiraj:
|
Znam za taj prolaz, čak mislim da sam bio i probao nakon što se igra crasha kad odeš do vodića da te odvede u Cordon.
No probat ću još jednom |
jel moguce ikako da se odredjeni mod obrise(imam oko 50)...ili sve ponovno install...
|
Kako si uopće uspio natjerati 50 modova da radi skupa? :stoopid: Meni se dva kolju.
|
ma evo skidam sve ponovno...sve radi normalno...dobro,nije 50,ali ih ima pun kofer...
evo par najboljih sleeping bag-samo ime govori,super mod,pomaze po noci da ne dobijete infarkt weight mod-povecava nosivost sa 50 na 150kg sharper texture 1,2,3-ostrije teksture agressive mutants cs 1.2 collection of mods itd.ima ih jos,a lijepo doprinose gameplayu...:) |
Trebaš biti yebački sposoban jer je mod teško ukloniti pogotovo jer u gamedata folderu imaju deseci istih ili sličnih dokumenata.
Najbolje reinstal puknuti Odličan mod je i weapon textures (popravlja teksture i izgled oružja), balistics mod (popravljen odnos damagea koji rade pojedini meci na pojedni armor, neke puške i pištolji mogu pucati na veču udaljenost itd) |
Jedan savjet za ljude koji prvi put igraju ovu igru ko ja sad :D. Ako ste izašli iz močvare u cordon na pravi način, iz vojne baze počnu pucati mitraljezom po vama. Zapamtite lokaciju te baze. Vratite se malo kasnije u nju na revanš. Izgleda da se tamo vojska stalno respawna. Većina vojnika u bazi ima AC96/2 pušku koja se ipak na početku igre da dobro prodati. Osim puške možete naći i veliku količinu municije za akm, granate, zavoje i medikite. Samo oprez kad jednom otiđete iz baze da prodate stvari ako ste i počistili sve vojnike (10-15 njih), kad se vratite dočeka vas opet 7-8 njih. Ovo je dobar način za zaraditi brzu lovu ali se naoružajte živcima. Ispričavam se ako je to sa stalnim respawnanjem kod mene neki bug.
|
znam to, nije bug...to sam i ja radio, jednom mozda cijeli dan xD, poubijao ih sve, natovario na sebe koliko ide, i jos sam na neko mrtvo tijelo stavio ostatak, i onda sam i tijelo sa sobom navlacio do sidorovicha lol, trebala mi cijela vjecnost da dođem do njega :P
|
Nego,u kojoj ste "ekipi"...Duty,Clear Sky,S.T.A.L.K.E.R,Bandits,Revenages...
ja sam trenutno u Duty,izgleda da daju najvise para i svega,nego je li se isplati prijeci u koju drugu pitam zbog para,odijela,misija itd... najgori su mi oni bloodsuckeri i oni nevidljivi,krecu se brzo kroz red forest,nevidljivi i dok okrenem Desert Eagla nema ga,i jos copor cuka.. preteska je igrica i zato je predobra... i da pitam je li tko igrao na najtezemu...koliko je dugo zivio...:D |
Ja za takve bliske susrete koristim samo sačmaricu. Pokazala se najkorisnijom, ostala oružja nisu niti približno efikasna za takve neprijatelje.
|
sacmarica je neefikasna,maleni spremnik,maleni domet,preciznost,ali zato damage ufff....
thx for tip i ll keep it in mind... ikakvih savjeta jos za prezivljajanje u Zoni.. inace ovo sam dosad skuzio i idem po ovim pravilima 1)uvijek medkit,cossacks vodka i antiradiation pills,3 bombe,zavoji,municije 2)odijelo,oruzje odrzavati jer jadan si bez odijela 3)izvidi prije nego sto ides,ako te napadne copor cuka ili bilo cega na kamen ili uzvisinu i deri misko! 4)scope na automatskome oruzju,plus povecan kapacitet,izdrzljivost,preciznost,damage 5)uvijek u glavu,trazi artifakte these are my small guide if you want survive in the Zone:D |
Ne misli on na onu lovačku pušku , nego baš shotgun, koji je stvarno najbolji protiv monstera.
|
Citiraj:
|
aha stvarno inteligentna ideja,na najtezemu...
na kojemu si ti prosao?!na novice ili?!hm... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:31. |