![]() |
MGS svi nastavci, posebno prvi
FF VII, VIII Silent Hill 1 |
Meni osobno SW:KOTOR 1 i 2, mnogi pričaju kako je dvojka lošija od jedinice no meni su oba nastavka bila vrh vrhova, iza njih mi je Mass Effect (prvi dio).
|
Clive Barkers Undying
|
metal gear solid playstation 1,mislim da nitko neće napraviti bolju priču,atmosferu i igru nego što je 1998 napravio Hideo Kojima :) ako je nisam prešao 13 puta nisam ni jednom a nebi se bunio ni da je opet igram :)
|
O daa, snake je bio prebrutalan u svoje vrijeme. U top 5 je sigurno
|
Off topic, Ja sam odigrao po 50i+ put prije par dana na pc-u, igra je vrh, jedino je na pcu sranje sto ne mozes promjenit kontroler u drugi port pa da ti mantis ne moze citat misli. Al kad se samo sjetim novotarija koje je hideo ubacio unutra, codec frekvencija na poleeđini diska, mantisovo citanje memory carda i pomicanje kontrolera mislima, ocelotovo mucenje, ma mrak.
|
Citiraj:
nema joj ravne ni do ovog datuma,...ta igra je preokrenula i postavila temelje takvim vrstama igara do danas..remek dijelo :care: |
StarCraft
Stara dolazi budit ujutro za školu, a ja već budan, oči svijetle...to su bili dani Grim Fandango, Monkey Island .. |
Half-life
Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast Deus Ex SW KOTOR Half-life 2 Morrowind GTA Vice City (btw, najbolji soundtrack ikad) Mafia Ne nužno tim redom. Šteta da nisam odigrao System Shock 2. Čuh da je legendarna.:) Al ima vremena.:D |
Quake 3 arena
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:30. |