![]() |
Citiraj:
Treba doći do champion levela, onda će ti se otvoriti. |
Citiraj:
Trebam samo skupit bodove i uć u champion level,? I otvara se? Hvala ti a ja se ubijam s ovim ženskama.... Tnx |
Citiraj:
|
Citiraj:
Najbolje ti je vidjeti koji ti achievementi nose najviše bodova za najmanje muke. Mislim da onaj Tour of the island i Millionare's challange nose dosta bodova... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A di se nalazi ta trka? |
utrka ubrzanja do 170 - 180 - 190mph tak nest, nalazi se u kontinentalnom djelu otoka od sredine malo prema sjeveru ako se ne varam
ne sjecam se tocno a nemam kompa da ti mogu SS postat. Al moras bit champion da bi ju odvozio. Najbrze ide s nasviranim enzom, a zarade nekih 80k po utrci, cca 25sec svaka sa ulazom i izlazom, hf |
Citiraj:
Ja se trudim postat champion da mi se otvori oahu raceway |
pa vidim ja to, al kazem, da bi mogao vozit tu utrku moras bit champion...
prije toga sam ja inace skupljao pare vozeci millionaire challange, cca 40min traje s augustom kad vozis.. ona utrka protiv ostalih kad vozis je isti shit samo 5x manja zarada (nema prometa jedino pa je lakse doduse i maaalo je drugacija staza za odvozit) |
Citiraj:
|
Citiraj:
ogranicenje je a klasa, ne cars only. |
Citiraj:
E sad idem provjerit ak si u pravu:care::goood::respekt: |
Citiraj:
Ej hvala, može se,:respekt: Sorry na "optužbama" |
E oahu raceway je otvoren...
E zna neko dal mogu promjenit lik(iz muškog u ženskog)? A da nemoram ič sve otpočetka....? |
Citiraj:
|
Nemre se lik menjat... moš mu menjat facu i to, ali ne spol, čak ne ne kompletnu figuru nego samo kosu, bradu, boju kože i sl.
Poanta mog posta i cele rasprave je bila koja utrka nosi što više bodova kako bi se došlo do champion levela , a ne kako doći što lakše do što više love. |
Jel se može vozit mišem (skretat) i jel se može nekako umanjit ovaj iritantni pretjerani efekt brzine?
|
Efekt brzine smanjuješ tako da odeš na opcije pa display ili video i smanjiš radial blur.
Mislim da s mišem ne možeš igrat. |
Citiraj:
|
Citiraj:
To je po meni glupo, ali moga bi instalirat igru da probaš! |
Nije glupo, perfektno je, imaš apsolutnu preciznost u vožnji kao da voziš volanom. Ja sad ne mogu igrat nikakvu vožnju bez skretanja s mišem, a pomalo to svi uvode.
|
Citiraj:
|
Ovako. Imam problem s TDU. Odmah na početku nakon što kupim auto, kuću, itd. imam prvu vožnju. Kada stignem na odredište, mogu odabrati SP i MP. Idem na SP, stisnem START i samo mi tako igra stoji, auti se okolo voze, kamera se okreće, ali utrka mi ne počinje. Probao sam dva puta ponovno instalirati, s novim patchom i bez njega ista stvar.
Ostavio sam tako da stoji, i čak ni nakon 2 sata se ništa nije promjenilo. Need help! Unaprijed hvala! K. |
Nitko?
|
Citiraj:
|
kupim prvu kucu i auto
dodjem do mjesta za prvu utrku, odaberem singleplayer, stisnem start i nis se ne dogadja kamera samo rotira u krug na praznoj cesti i od kontrola mi radi samo ESC da udjem u menu kako zapoceti utrku? btw imam instaliran patch 1.66A :lol2: vidim da se gore lik javio sa istim problemom soz |
Citiraj:
|
meni bogami nsiu pomogla niti 3 reinstalla
i sa patchem i bez njega |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:53. |