![]() |
I kod mene su bili točni.
A i ja sam uzeo taj paket sa Milesom, Destructionom i Demon’som Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Još par pitanja.
1. Normalno mogu staviti BR disk od PS4 u PS5, ne? 2. Čujem često da je igra s PS4 update-ana na PS5. Je li to free update ako npr. imam GOW i želim ga igrati na PS5. 3. Hoće li sve igre s PS4 biti upgrade-ane na PS5 verziju? 4. Da li dobivam kutiju s gamepadom u bundle-u? Htio bi prodati taj gamepad odmah i uzeti ljubičasti ili crni. 5. Jesu li igre koje su free na PS+ (ovih 24), PS4 ili PS5 verzija? 6. Koliko je dug HDMI kabel koji dolazi u paketu? Hvala. |
1. Da
2. Neke igre imaju ps5 verzije, a neke su dobile samo update da rade u 4k60 ali su i dalje ps4 verzije (ps5 verzije imaju bolju grafiku i brzi loading)...nemaju sve free ps5 upgrade, ali sve ps4 verzije rade na ps5 3. Nece 4. Ne 5. Ps4 s mogucim patchom za 4k60 6. Ne sjecam se |
Citiraj:
|
Citiraj:
neki ce to napraviti neke boli ona stvar. sto se tice hdmi kabela 1.5m je dug. |
mozda budu u buducnosti (cini mise da cak nijedna od njih nije dobila patch)...recimo za horizon su dali patch kroz azuriranje za ps4 verziju da radi na 4k60, a final fantasy vii remake ima cijelu novu verziju igre za ps5
osobno mi svejedno, ne trebaju ni patchat jer sam navikao bio na 4k30 na ps4, ovdje sad i to radi ljepse, brze i tise |
Witcher 3 bi trebao dobiti isto, ali nije jos
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Ali zbunjuje me jedna stvar.
Npr. Ratchet i Clank, imam još od PS4. To je PS4 igra. I nema update na PS5? Ali ujedno postoji i ta ista igra, samo za PS5? Koja radi na 60FPSa? Ako igra postoji i za PS4 i za PS5 (kao odvojena igra), ne znači da će PS4 biti otključana na PS5, right? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa šta se oko toga brineš....
Bitno da skoro sve PS4 igre rade na PS5. Neke PS4 igre su dobile patch (poboljšanja) za PS5, ali to ovisi o studiju koji je i napravio igru. Meni neke PS4 igre naoko izgledaju ljepše i "brže" na PS5 iako mislim da nisu dobile nikakvi PS5 patch. Danas sam dobio na poklon Diablo 2, eto zabave :) |
Citiraj:
Ako GOW radi bolje, igrati ću ga ponovo, ako ne, neću, jer sam ga dva puta prošao. Citiraj:
|
Citiraj:
Ffvii remake je recimo sve upgradeano, bolje, ljepse, loading instant itd pa svejedno mi se nije dalo jos treci put igrati |
Moram se probati sjetiti kako sam uopće igrao GOW na PRO-u, performance ili graphics. Mislim da sam na Graphics. To je lockano 30. Ovako, ako je 60, idem na to svakako.
|
Gow na ps5 radi u 60fps na 4k rezi.Punoooo bolje iskustvo nego na ps4 4k 30 meni.Last of Us 2 isto tako
Poslano sa mog Galaxy S10 |
E to to... To se traži. ;)
EDIT: Ovih 24 igara, mogu skinuti s PS+, a da ih mogu igrati, isto moram imati aktivan PS+? |
gow izgleda impresivno na ps5, malo mi je bila mlaka igra ali graficki top.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
FYI na ekupi ima produženo jamstvo na ps5 ALI ako ste kao ja kupili konzolu već nemožete ga uzeti.
"Poštovani, zaprimili smo informaciju od nadležnog odjela kako nisu u mogućnosti dati dodatno jamstvo na uređaje kupljene prije 9. mjeseca." |
Ima nešto da moram paziti prilikom kupnje hdmi kabla? Trebam 3m.
Nemam hdmi 2.1 na tv-u. |
Pozdrav ekipa. Namjeravam kupiti PS5. E sada imam problem,u dnevnom boravku imam lg c9 65" oled a u sobu u kojoj mi je pc imam G7 samsung monitor 32". Posto zena i dijete cesto gledaju tv,htio bih spojiti ps5 na monitor,pa me zanima iskustva kolega koja imaju spojena na monitor jel velika razlika u slici.
|
Meni je bio ps5 spojen na g7 i kada je iskopcan gsync ili vrr skalira na 4k i izgleda dobro.
Ako je ukopcan je niza rezolucija i bude malo mutno. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Nemoj spajat na monitor ps5.Gubis puno vjeruj mi.Ali ako nemaš izbora to je drugo.
Poslano sa mog Galaxy S10 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw. ekupi više nema "pakete" u ponudi. |
Ima ga u A1 uz ugovor za trio paket + dodatni kontroler + Sackboy i Marvel Spider Man: Miles Morales.
4600kn, ako se plati gotovinom - 4500. |
Ošlo to već
"Hvala svima koji su nas posjetili i naručili PS5. Ako nisi uspio kupiti proizvod, molimo da nas nastaviš pratiti online za sve daljnje obavijesti." |
Citiraj:
Frend uzeo prije 2-3 dana, pa je bilo izgledno da ima još. Evo, sad zamišljam da je zadnjeg uzeo :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:18. |