![]() |
A i benchevi ce bit na FE komadima valjda, pa ce bit throttlanja :)
btw. DLSS - zasto je to na developeru igre da ga implementira a ne tipa na driver levelu, da mozes koristit u svakoj igri? Nisam istraziva kako tehnologija radi (samo poslusao sad sto je bilo na streamu), pa me nemojte flejmat. :D Citiraj:
|
Sad pogledao na anandtech. Mislim da će biti jedna 3070 za Božić :)
|
Citiraj:
|
Sve kao u leakovima. Jedino što su performanse "u šiframa", npr. da je 3080 duplo brža od 2080, pitaj boga u kojem scenariju (sa RT sigurno)
|
Vec vidim kako ce to izgledati. U 10. mjesecu izlazi 3070, nakon toga AMD izbacuje svoje kartice i onda Nvidia odgovara sa 3070 ti koju vec imaju spremnu taman prije Bozica :D
|
|
Konzole izlaze u 11 mjesecu ako se ne varam, a AMD je službeno rekao da big navi izlazi prije. Dakle čeka nas zanimljiv 10 mjesec (i dio 9 mjeseca)
|
Fino fino, cijene odlicne a kartice cekamo prve reviewove.
|
Gledam po stranim forumima svi vrište kako su cijene za 3080 i 3070 super, eto što radi malo treniranja. Prvo napucaš, a onda mrvu sniziš i svi sretni. E sada valja još vidjet kakve su u rasterizaciji ili kako god se već zovu non RTX performanse. :D
Možda sada RX 5700 i XT značajno padnu, možda i 2060...mada sumnjam. |
Naravno čeka se hardware unboxed :)
|
3070 za 500 dolara :beer:
Čekamo 2080TI na tržnici za 3k kuna :D |
Citiraj:
BTW, jedva čekam odigrati RTX Quake. Da vidim da li je lijepši od quake2xp. I da, nadam se da će za mrvu više love izać 3080 sa 20gb i 3070 gb RAM. Nekako bi radije u tako nešto utukao kune. |
Citiraj:
|
Sta sad? Da li ce biti Ti verzija ili nece, pitanje je sad. 1500$ za 3090 nije sad neka razlika. Koliko ce onda kostati Asusova verzija 3090 ? 2500 € ?!
|
Ne vjerujem da će biti velika razlika. Jako je upitno da li će i koliko njih uopće biti bolje od referentnih nvidijinih coolera. Velike su to najave glede tišine od strane nvidije
|
Sažetak sa snimkom strima:
https://www.reddit.com/r/nvidia/comm...m_source=share |
Jel to frajer ima svoju bistu u demou... :D :D :D
https://i.imgur.com/c1gDKbt.jpg?1 Ego veći od Duke Nukema. :) |
Ja o vuku,a on na vratima Asus 3090 x3 8 PIN
|
Ček malo,
GeForce RTX 3070 Founders Edition - 650W Required :sweating: Ne možeš mi reć da ću morat mijenjat napajanje za to :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma ne treba. Znaš kako je to sa napajanjima i službenim zahtjevima. Gpu ima TDP 220w, pa usporedi sa sličnim modelima koliko treba |
Mislite da ce ove asus, msi i ostale hladit bolje od referent? Nekako mi ovaj dizajn ulijeva povjerenje...
|
Citiraj:
Oh ne :( Izgleda ide i mojih 600w napajanje na bubanj :D |
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, imaš pravo. To su sad malo prenapucali za potrebe buđenje tržišta. Moguće da nvidia izlazi sa nPSU linijom proizvoda pa da se pojača prodaja u startu :D Nego gledam ovu 3070, 5888 Cuda jezgara na 1,73 boost clocku. RTX 2080Ti ima 4352 jezgre na boostu od 1,55. U redu postoje i TMU i ROP-ovi, sve jasno ali opet. Ta 3070 bi stvarno mogla pojest grafu koja se i danas prodaje po 8k+ Sa druge strane možda to i nije tako veliko izneađenje, i GTX1070 je bio brži od 980TI. |
Nadam se sam da ove asus, zotac itd nece zahtjevat 750w PSU, koliko vidim sa reddita za founders traze 750W. Iako trenutno sa konfom kaze kalkulator 400w mi je estimated.
|
Jel ima šta za sirotinju koja igra na 1080p?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.njuskalo.hr/graficke-kar...oglas-32101505 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:06. |