![]() |
Play i opcenito svoj google racun mozes vezati za hr payment profil. Turski payment profil koristim samo za yt. Nigdje nema naznaka da sam turcin osim kada upalim yt music gdje jedino vidim neki turski predlozeni sadrzaj.
|
Ja umjesto premiuma koristim sponsorblock, bolji u svakom mogućem pogledu.
Preskače ne samo reklame nego i djelove sa reklamama koje sami jutjuberi rade unutar svojih videa, preskače intore, outroe...ma milina. Premium dolazi u obzir jedino ako pričate o iOSu, ali i tu se mogu reklame preskakati za Đ ako se instalira Brave browser koji ima u sebi adblockere. Nije kao sponsorblock, ali barem preskače googleov ad sense. |
Ali to samo na kompu?
Ja sam premium uzeo radi moba/tva, na kompu to nije problem Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
Samo instalirajte Youtube Revanced extended na mobitel i bolje je od Premiuma
|
Citiraj:
Vanced i Revanced ne rade od danas vidim :fiju: |
Revanced u mene normalno radi
Poslano sa mog Pixel 4a (5G) koristeći Tapatalk |
Ovu verziju koristi, meni osobno najbolja.
https://revancedextended.com/ Ostao mi Youtube Music od starog Vanceda, krepao Vandec pa sada koristim "Revanced Extended". Najlakše se instalira, nema managera, dobro radi. |
Po cem je bolji od premiuma?sto je besplatan?
|
Možeš preskakati sponzorske segmente, Youtube Dislike imaju, hrpu opciju više.
|
Jučer nakon malo više od pola godine od kad sam prešao s Androida na iOS pokleknuo i napravio YT Premium Turkey. Na Androidu sam koristio Vanced preko 4 godine i ne znam kako sam izdržao do sad.
Uzeo sam Family opciju da ju dodam frendu i curi, za prihvaćanje membershipa moraju biti preko VPN-a na turskom IPu? |
Zašto kako si izdrzao? Ne radi dobro taj vanced ili?
Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Radi preko PC ekstenzije vpn-a. Kada se spojiš prvo si provjeri IP adresu da li ti pokazuje Tursku. Nakon toga napravi profil. Ukoliko radis postojeći prvo treba obrisati sve paymentse iz profila. Dodatno zavisi ako se spajaš preko moba/laptopa ugasi lokacijske usluge na uređaju ako po defualtu nije isključeno. Registracija prodje sa postojecim acccountim i sa novim.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Imam EON box i yt premium, i na eonu i yt i yt music app.
Logiran sam s yt premium acc na obe app, no kada puštam preko yt music na TV pojave se reklame. Dali se slično vama dešava? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
|
Zadnja verzija vanceda gotova :( RIP
Nisam uspio instalirat Revanced putem managera pa sam stavio ovo sto je Ag008 poslao, valjda nije malicious. Imam i premium al nije do kolina vancedu |
Ja sam do sada bio lijen instalirati Vanced na Amazon Firestick, dalo se izdržati, ali zadnjih 7 dana više nije normalno koliko reklama ima, kod pokretanja 2 reklame bez mogućnost preskakanja, kod gledanja videa prekid svake 4 minute zbog reklama, doslovno negledljivo više, dežuraš sa daljinskim u rukama, užas..
|
Amazon firestick i Vanced? Sto fali Smarttubeu? Sta Vanced ima podrsku za daljinski/tv sucelje (nisam dugo pratio, to mu je uvijek falilo).
Ukratko, na tv uredjaje stavite Smarttube i prst u uho. |
Jedini prst u uho je YouTube premium turkey family ACC😂
|
Imam jedno i drugo. Drugim rijecima guram prste u uho da me vec pomalo i bole :P
Smarttube mi je super zbog one opcije skipanja introa, sponzoriranih dijelova u videu i sl. Taman kad sam se rijesio guglovih reklama, jutuberi poceli stancati reklame u videima, pfff! |
A je to težak dio videa...samo dvaput stisneš da premotas tih par sekundi
Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk |
5 sekundi intro, 30 sekundi placena reklama, 10 sekundi random nepotrebnog filler sadrzaja, 20 sekundi na popis patreona i outro... Nista ne stiscem, app to sve skipa umjesto mene. Magic! :)
Meni se ne da seksati s daljinskim pa onda malo naprijed, malo nazad, pa pogadjaj di je kraj reklame. Pa na kraju premotas 5 sekundi u reklamu i cekas ko kreten da zavrsi da ne bi propustio nastavak videa. Nope. |
Kolege iz Indije :D, što napraviti u slučaju da vam ističe kartica koju ste dodali? Sve fino radi preko 2 godine, ali nažalost ističe kartica slijedeći mjesec a nema opcije dodavanja nove:fiju:
https://i.ibb.co/FWV6DWc/yt.jpg |
Potpis na Smart tube, rade platim tog sto je kucko taj kod nego youtubeu da ih poticem na reklame.
Sent from my 2112123AG using Tapatalk |
YouTube premium,Xiaomi mobitel,zašto mijenja EQ kad izađem iz app i krene background play,kako to isključiti da ne mijenja EQ ?
Sent from my M2011K2C using Tapatalk |
To sam ja primjetio i na xiaomi pad5
Fulacreen sve super Mali ekran, ili background, ode bass na -5 |
Citiraj:
Jesi uspio naci kakav workaround ? Sent from my M2011K2C using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:15. |