![]() |
Citiraj:
p.s: nevjerojatno koliko zajebancije dok sam napravio r* social club account, jedno 10 puta sam morao one captcha slikice klikati da dokažem da nisam robot :D I onda još instalirat r* games launcher da bi uopće mogao igrati :no2drug: Sa skidrow verzijom toga nema :D |
GTA5 reshade super izgleda https://www.youtube.com/watch?v=e1NaWd0cmj0
|
Jel vama radi online? Meni baca da su rockstar services down...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Dečki Witcher 3 GOTY 14.99€ na EPICU, kad uzmeš besplatan GTAV dobijem 10€ kupon, što znači da me vičer ne izađe ni 5€... Nigga whaaaaaattttt :D
|
gledam kak cu u moldaviji uzest rdr2 za 18evrica :goood:
|
A ja mislim da ne vrijedi za witchera, mora igra koštat 15+ za kupon, ili?
|
Citiraj:
Ne, upravo kupio :D Witcher3 je na ogromnom popustu sa 49€ na 15€ pa možda zato... |
Citiraj:
10$ je svima kupon, a za svakih 15+ potrosenih dobis jos 10$ kupon |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit : https://www.guru3d.com/news-story/ru...mes-store.html |
Citiraj:
5€ na gogu? Ćisto sumnjam.... Čuo sam glasinu, ali nema veze, želim toj ekipi dati (barem nekakve) novce, tako da ako i bude istina nije mi žao |
|
Ipak uzeo RDR 2, specijalna verzija :D 119 gb krenulo skidanja lol. Bum vidio kaj ću dalje, ti kuponi su navlakuša samo takva.
|
Anno 1800 za 19.99€
to je odličan deal, nju je nemoguće naći preko g2a ili sličnih stranica jeftinije od ~45€ |
Citiraj:
Koja je konačna cijena? Preko VPN-a Georgia ili standardno? |
Citiraj:
|
Jučer sam tek saznao za besplatni GTA V i naravno skinuo ga... Nisam prije koristio Epic Games, pa sam morao napraviti nov account.
Nažalost, već imam GTA V (retail izdanje, na DVD-ovima) kojeg sam i završio prije nekakvih godinu, godinu i pol ali od viška glava ne boli. A i vele da je ovo kao nekakvo premium izdanje, pa sam si mislio zašto ne? :) |
Meni neda da uzmem kupon :/
Poslano sa mog LYA-L29 koristeći Tapatalk |
Sigurno vam je preko Gruzije/Moldavije itd, samo uključite VPN iz te zemlje (mora biti i pod whatismyip adress ista zemlja), registrirajte se s novim accountom i tom regijom na Epic i platite kreditnom karticom.
Control $5.49 Satisfactory $6.19 Borderlands 3 $4.99 Anno 1800 $6.14 Red Dead Redemption 2 $17.99 The Outer Worlds $19.24 Metro Exodus $9.99 The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition $7.48 Assassin's Creed Odyssey $10.65 The Division 2 $8 Mechwarrior 5 $8.19 Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint $5.14 Rainbow Six Siege $6.14 Star Wars Jedi: Fallen Order $10.14 Cyberpunk 2077 $29.99 |
Citiraj:
Zanimljivo, meni ne da da koristim kupon. Imam ga i vrijedi za ostale igre, ali za W3 piše no eligible coupon. |
Sigurno radi kupovina iz Moldavije, Gruzije ili Malaysia?
Jer ako radi pitao bi ih dali mi mogu promijenit regiju :) Ako su me mogli prebacit sa Malaysia na HR, valjda može i obrnuto hehe EDIT: moj VPN ima Singapur, Rumunjsku, India i Indonesia. |
Proton VPN free ima 7 dana full pa se moze iskoristiti moldavia za kupovinu
|
|
Taman ga mislim ponovo odigrati. :)
Neka dođe samo. :D |
Nek daju nekaj kaj nemam.
Žao mi redeemat ono kaj sam kupio prije par godina :) |
mi siromašni konačno možemo nekaj odigrati :D
|
Više se Witcher 3 GOTY ne može kupiti za 5 eura. CDproject reagirao na cijenu. Ovdje rasprava https://www.reddit.com/r/Games/comme...ition_on_epic/
|
Citiraj:
A kad ne žele, što im ja mogu... 15 €im ne dajem pošto toliko dođe i na GOG-u svako toliko |
TW3 je nedavno bio na Steamu za 9.99 (GOTY verzija).
|
A to su samo šuškanja. Ajmo počekati pa vidjeti. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:12. |