![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Koji coin je trenutno kopate, ZEC ili ETH? |
Citiraj:
Ali kada ubaciš RAM onda ćeš morati najprije reinstalirati windowse jer ti inače neće raditi |
Pitanje u vezi posta #1...zašto Claymore 8.0 ako je zadnji koliko vidim 9.3?
|
Star post i mod prezauzet printanjem paruštine da bi osvježavao ote tričarije ;) :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A zamisli koliko sad vrijede... ihhhhhhh
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Pitanje za iskusnije momke koji se bave ovim, 1+ godina..
Koliko cesto vam se desavalo da je ispltivost pala toliko da ste razmisljali da prestanete ovo raditi i rasprodate to sto imate? I totalno glupo pitanje , zasto je Ethereum bolje cijenjen od Zcasha ako je Zcashy cijena 101 USD and Etherumu 91 USD? |
Citiraj:
http://money.cnn.com/2013/11/29/news...haul-landfill/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Takodjer pala je profitabilnost sad nedavno, negdje u 6-7 mjesecu 2016 je bilo cak 7$ po kartici, pa se srozalo na 2-3$ i onda se u jednom trenutku srozalo na cak 1.5$ ak se ne varam i onda je izasao zerocash i sve ponovo na 2-3$ na dan... Ethereum vise vrijedi jer je supply coina veci, a cijena im je tu negdje.. |
Kad postavite setup kao u prvom postu, nakon koliko vremena počnete viđat rezultate na exchangeu?
(čisto kao potvrdu da se nešto dešava) |
Citiraj:
a sjećam se i kako je dakky nešto cvilio u to vrijeme glede profitabilnosti :) a ni struju ne plaća! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Upises svoju adresu na koju majnas u search na poolu..
tj na dwarfpoolu pod "Worker Stats" |
Citiraj:
Izgleda najbolje par dana pričekat da se to malo posloži |
Citiraj:
|
Jel majna tko sa ovim mini rx 570 grafama? Jel valja to išta?
|
Citiraj:
Ti padovi profita 2014-15 su bili vezani uz pojavu bitcoin/litecoin ASIC-a. Cijeli ekosistem je doživio revoluciju ove godine tak da mislim da više neće biti tako drastičnih padova profita ko u to doba. Ovi chartovi govore više od riječi. https://coinmarketcap.com/charts/ A altcoinovi su ASIC-resistant, tak da ni tu nema straha. BTW, Zencash dolazi 28-og. https://bitcointalk.org/index.php?topic=1819977.0 Diverzificirajte se, gospodo. Nije sve u Radeonovima. |
|
Citiraj:
Uglavnom ovo je meni sve zanimljivo, ne racunam da cu se obogatiti dovoljno mi je da mi bude hobi a ako jos padne neka zarada, super :)... |
Citiraj:
|
Ma pitam iz razloga jer vidim da ekipa undervolta i declocka core, a mema se kloka. Pa možda i nije tolko loše što se tiče grijanja.
|
Citiraj:
Ali opet me buni kako je NiceHash radio bez problema i sa 2GB ram-a a pokreće Claymors softver iste verzije kao i ove solo. Uglavnom sad imam sa čime da se igram :lol2: hvala @maXonja na smjernicama |
vjeruj loše je, planiram uskoro rig prebacit u podrum, zagrije mi cijeli stan, tako da džabe mu i underclock i undervolt kad i dalje kure ko lude
|
Citiraj:
Bitno da radi, nema na cemu ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:04. |