![]() |
Sudari mi nisu želja, ali borbe jesu. Srećom, bolid nije poletio preko ograde.
|
Koja je panjina ovaj Ericsson :D
|
Uz Palmera najgori vozac na gridu.
EDIT: nije ni Vandoorne cemu. Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Treba uvest pravilo da SC bude svakih 15 krugova pa bi možda utrke bile zanimljive
|
70 krugova ništa i onda show
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Mislio sam da sam sat i pol gledao F1, a odjednom se prebaci u Destruction derby s naguravanjima i zakucavanjima u zidove :D |
|
|
Bilo je zabavno osim jadnog komentiranja ekipe sa SKY - ja jer im puleni iz Mece nisu 1-2,
em zazivanje safety car od početka do kakanja oko momčadskog br1 ... a cijeli vikend nisu znaki posložiti auto Hamu ... kako je jadno šmugnio u kućicu da ga ništa ne pitaju ... |
Citiraj:
Sent from my Mi Max using Tapatalk |
Citiraj:
Pusti Nikkija očito mu engleski ne leži baš, pa ne razumije sve što ispričaju, a i nitko ga ne tjera da gleda najbolji prijenos IKADA koji je F1 imala.Neke priče koje se odvijaju za vrijeme utrke traju još od petka ali treba pratiti F1 prijenos i prije same utrke,pa onda komentirati.
Sve u svemu očekivani poredak, osim RB, kontao sam da će mjesta biti zamjenjena.I kako je Button parkirao majstora na bok,svaka mu čast. |
Znam ja engleski jako dobro i razumio sam sve. Nemam zamjerki na TV produkciju nego samo na dio komentara. Previše favoriziranja Mece.
Kad je prije koju utrku Botas "pogriješio" / propustio Hama onda nije bilo eskapada oko "jeli uredu" i "tko je momčadski br1" ... Za F1 je dobro da se "zgusnilo" 4 - 6 bolida a ne kad bi Meca napravila razmak od 15 - 20 sec u 10 krugova. |
Nikky, komentar ti je mjestu. U potpunosti se slazem s tobom. Godinama svrsavaju na Hamiltona i Mercedes. Sad seru po Ferrariju, a sve sto su radili Rosbergu i sad u par navrata Bottasu, niti ne spominju. Tipicna engleska go*na.
Nego, jel ima tko stream Indya? Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ace: 386bd184023343b6a6745dfff518be8a581212ce 6000kbps 90176444c50df6c9a60acdd488a65e1593f9e869 3000kbps |
Sve sto ste poslali je dobro. Youtube pici odlicno na 1080p 60 fps
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Najbolji komentar na prijenos prije Indija
"Is this a motor race or have they just declared war on someone ? " :D |
Ovaj Montecrlo fakat vise nema smisla, s ovim novim sirim/duzim bolidima sad tek nema mjesta za preticanje, svi koji su probali su napravili neki sudar/crash.
Em je utrka inace dosana a sad je bila ajme dosadna. Highlight utrke je Alonso/Button razgovor prije starta i to je to. BTW Indycar prenosi Arena sport 2 (upravo pocelo) |
Citiraj:
|
nisam se nikad nadao da cu ovo rec, ali vamos alfonso!
Lojzek ubija :), evo ga PRVOM mjestu nakon 36 krugova (nakon starta je pao na 9-to mjesto).
|
haha igra macke i mis(ev)a :)
Tata vodi.
A ovaj sudar je zastrasujuci bio 😐 Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Uuuuuuuuuu, kakav crash Dixona, letiiiiiii po zraku jedno 50 metar,a motor na jednom djelu staze ostatka auto na drugom. Crvena zastava.
Da ne ureknem ali Honda jos nije krepala a eto vec 50+ krugova :D |
Al ove reklame :D
Sudar je brutalan bio Nesto su spominjali da je honda promijenila 8 (?) motora za vikend |
svaki put kad uhvati brzinu alonso, netko se skrsi
Da, treba mu par krugova da proradi. Tako je bilo na pocetku pa sad opet. Samo sto bi sad mogao jos izgubiti.
A Takuma Sato vodi :D Btw danas sam se zalio na pristranost ekipe sa Skya. Vise necu. Bar nema reklama. :D Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Evo jedna Honda je pukla. Valjda nece i Alonsova.
|
E moj Fernando. Odjebi ovu F1 Hondu i pravac USA i jedno 6-7 naslova tamo poberi i bok zdravo.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:56. |