![]() |
|
|
opako dosadan trailer...ne ocekujem puno....jel to hamster nabacija 15 kila il mi se cini ?
|
Meni je baš dobar trailer, djetinjasti humor koji i želim od njih :D
Tek u 1. mjesecu iduće godine? Nisu li inače počinjali u 11. mjesecu? |
Ma super je trailer. Jesu, prva sezona u 11., a druga pocetkom 12.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Citiraj:
Do 18.01. taman stignem pogledati 2. sezonu i možda koji novi Top Gear (nisam gledao ni jedan, navodno je solidan kad se maknuli onog iritantnog radio voditelja, koji na neku foru ima najbrutalniju kolekciju Ferarrija...) |
Matt LeBlanc i Chris Harris su držali Top Gear gledljivim, ali s Mattovim odlaskom ova nova postava je jedan veliki upitnik.
Produkcija je i dalje na zavidnom nivou, ali uzalud im sve to kad je orginalni stari trojac glavni razlog za gledanost i popularnost. |
Kriva tema, McG. :D
Trailer je odličan, al bojim se da će sezona biti lošija od toga što najavljuju. Vidjet ćemo. EDIT: Elven, ni sam ne znam kako sam uspio previdjeti tvoj post. :D |
Citiraj:
A nadam se da si u krivu za trailer i sezonu.. fali mi dobrog starog TG humora. Naravno da to nije to, sad kad su 10 godina stariji, ikaju manje volje, energije i motiva, cak i pred kraj TG-a se to vec vidjelo. Ali i dalje su mi bolji i zabavniji bili od vecine sveg ostalog u TV / Netflix ponudi |
wat :D |
Lol... Da ne izgleda na prvu ovako očajno možda bi i mogla valjat.. Ovako ja mislim da se nemamo čemu nadat!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk |
cashgrab
|
Ako narucis odma doijes Zadar Servis Fire auto :P
|
Kakva glupost... oće Amazon izmust svaku lipu na račun trojca
|
A jbg, i košta ih je...
|
:roller: |
Nove informacije vezane za S04 i nadalje
https://www.index.hr/auto/clanak/the...u/2050042.aspx |
Citiraj:
|
Nova sezona počinje ovaj petak 18.1.
|
|
Ova gornja slika mi ima nekako dvosmisleno značenje :D
Amazonshitcarshow . |
Meh.
Gesendet von meinem HUAWEI VNS-L31 mit Tapatalk |
Kinematografija vrhunska.
Ostalo ... meh. |
Okej je nova epizoda. Malo se uvlace amerikancima cesce stavljajuci njihove aute, ali to je ocekivano. Nisam primjetio da imaju gosta (ili sam to previse preskocio? :) )
Volio bih da imaju vise sadrzaja po epizodi, tj. da ne potrose svo vrijeme epizode na 1-2 priloga. |
Citiraj:
|
Iduci je special, to bi tribalo bit dobro, uvik sam volio specijale
|
Mene je najvise razveselilo sto bude 13 epki.
|
I ja sam najviše uživao u specijalima, ali od kad su prešli na "novu" seriju specijali su iznimno - meh. Bolji su nego standard epizode, ali ni blizu starijim specijalima.
|
tocno to, stare specijale i dan danas zavrtim ponekad navece za "uspavanku" dok ove iz grand toura sam pogleda jednom i bok. Neko je jednom napisa da sad umjesto jedne imamo dvije odlicne serije....ja se bas i ne slazem...
|
Africa special, Subaru-bmw-volvo, ta mi je najbolja. Kad mu ručna klocna uleti kroz šajbu, neprocjenjivo 😁
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:15. |