![]() |
United Colors of Belgium zgazli Irce ko vlažnu djetelinu. :(
|
Bome. Znači da će Italija ima 9, Belgija 6 a Švecka i Irska po 1 i oboje idu doma jer sa 1 bodom nemaju teorecke šanse biti među 4 bolje trećeplasirane momčadi.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
di su madjari nasli ovog drhtavog starca na golu?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Sad je dosta. Tko opet spomene one kretene od jučer, leti do kraja eura sa foruma. Reklo se sve o tome. Euro ide dalje, kao i naša reprezentacija.
DOSTA O HULIGANIMA. OK? Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
o cem ovaj komentator prica? islandjani igraju smrdljivu bunkercinu i to je uvreda za nogomet...
Boli tebe taj lsland, vidi se iz aviona :)
nadam se da nista nece napraviti na euru :)
Pa ako sad dobiju Mađare, najmanje su 3. I ako Portugal pobjedi Austriju.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ili nebudu :) ebote koliko golova od 85. minute nadalje. |
Jeličić djeluje kao bistar momak. Kak' je sad sposro Mandžu, to nisu istine.
|
Sve je dobro reko. Svaka stoji.
Citiraj:
Salu na stranu, cak je i cacic danas sam sebe kritizirao sto nije mandzu mijenjao. No i jela, a posebice cacic su ocekivano korektni u svojim izjavama, sto je posve normalno. Jela je pak car, prvo ga par minuta hvali, i onda kaze 'ali...'. Eh samo je to ali potrajalo dok je sve nabrojao :D |
Ajmo Portugal. Kikica, pokaži da si najbolji igrač u povijesti nogometa ;)
|
Osim ako preventivno ne zaključaju temu :p
Ajmo Austrijanci :D |
bmk. ja ocu da portugalci dobiju jer sam stavio velke pare na njih.
|
Za sada Portugal svjetlosnu godinu bolji od Austrije. Island je barem bunkerirao, ovi ko da nisu nikad igrali zajedno.
Samo uz ludu sreću će Austrija osvojiti bod večeras. O 3 neka ne sanjaju. I ta momčad je imala 26 bodova u kvalifikacijama... :) |
Al s druge straNe nemaju bas puno resperkta prema kikici cr7 i ostalima...dueli su cvrsti...
|
Ovaj Alaba je izabran kao najbolji sportaš Austrije a lik nije ni najbolji u reprezentaciji.
U drugom poluvremenu Austrija prolazi ko danas Irska. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Dok najbolji portugalski igrac ne proradi, nis od toga...
|
Ma bilo bi fer da si Jodleri daju autogol, nek olakšaju svim navijačima Portugala :D
|
Evo gajbe sada :)
Penal ko kuća. E moj Ronaldo... nejde pa nejde. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ajme kako bi volio da im osterajheri spiče gajbu :D
|
Nema, izaso je najbolji igrac portugala van pa je Penaldo morao pucat
|
Citiraj:
Pa ajde da i ja napokon kažem koju :))
Zapravo imam prvo jedno pitanje...koji k. je uloga onog balvana Manđukića? Jel on igra da ometa suparničke igrače ili da uzima zrak i proizvodi co2 ili nesto treće...lol....Jedino je onaj tenkre od Brozovića gori od njega brijem. |
lol, bice mu dosta liga prvaka...
Boktemazo... 0:0. Ne znam kak će brze i okretne mađare dobiti kad nisu smotane Austrijance dobili.
Koliko je udaraca prema golu bilo, 25:3? Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Kako bih uzivao da Madjari naprave neko cudo protiv ovog Portugala... :)
|
Pa ako bude 0:0, a Island i Austrija ne odigraju X, ode Portugal. Teško da je 3 bida dosta da bit među 4 treća.
Citiraj:
|
tko pusta ovu saku jada od reprezentacija koje slave 0:0 na euro?
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:06. |