![]() |
Nije benzema bas sve promasio
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gledam hoffenhajm vs Bayern, dobra tekma, prvo gol u 8. sekundi, izjednacenje, penal, igrac manje i onda probijanje coste u 90. minuti za pobjednicki gol.
costa kod oba gol dodavac, kod prvog je pucao ali svejedno. |
Costa je igračina i pol :)
|
Costa brutalac.
Ali nije mi opet jasan ovaj kvazi trener.. Lewa do 67' vani, opet muči Gotzea u špicu, a tek je pokazao što može kad je igrom slučaja završio na ofanzivnom veznom.. Gol Hofenhajma čista glupost pepove postave, Benatia na desnom beku?! :hitthewal: da je igrao normalnih 4 otraga, Alabina lopta bi završila kod Benatie i nikome ništa.. Kraj Alonsa, Vidala, Mullera, Gotzea, Coste, Alcantare i Rodea on j*** Lahma u vezu :wtf2: Taj čovjek mi nikad neće biti jasan |
Pa zbog toga ti igraš futbol menađera, a on je trener koji je osvojio 2 lige prvaka.
|
Jel gledao tko west ham? Žao mi Bilića, čitam malo po engleske fanove WHU - uglavnom pljuvanje...
|
Roma ulalalla....popet bumo boardwalk imali u Seriji A :D
|
Ne igram "futbol" menadžera, samo wow i dotu 2 igram.
Osvojio je iz istog razloga (Messi) i Luis Enrique, pa to ne znači da je dobar trener. To ćeš vidjeti sljedeće sezone kad smeće ode u Man. Shitty. Gori bude od Pellegrinia. EDIT: Znači ti hoćeš reći da su Hitzfeld, Loew i Heynckes loši treneri i nisu znali koja je prava Lahmova pozicija, nego da to pep zna? Molim te nemoj se tak šaliti, dosta je vrijeme ružno i bez toga. |
Citiraj:
Costa - čovjek koji nema trunku kulture i zapravo je destruktivan Falcao - za otpad. Loš igrač. Pedro - nikad nije bilo ništa posebno i stvarno ne znam kaj će on u CFCu Sve u svemu loše. :) |
Citiraj:
|
Je da...sve se bojim.
|
Citiraj:
|
Penal za WBA :D
|
Pedro kontra WBA :D
|
Bravo,chelsea! Pedro i Diego!
|
Pedro s klupe barce odmah s aviona među najbolja 3 igrača prema dosad...kakva liga :roller:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
I tako... a vi kako te? :D
|
LOL na Amdiju :D
Nego,brzi Terry crveni...ajd u penziju,bogatimiloga.... |
Citiraj:
Još će čelzi i izgubit:D |
Dobro za Favregasa sam mu objasnio da bu imali 150X više asista neg Lamps. Ovog Pedra nisam preveć doživljavao dok je igral u Barci....
|
Citiraj:
Ali, sereš po čovjeku bez nekog iole dobrog razloga konstantno. Više je kritika u zadnjih 2 i pol godine dobio nego Hitzfeld i Heynckess zajedno, iako su obojica imali i većih gluposti za vrijeme svojih ugovora u Bayernu. Kod Juppa je dovoljno spomenuti sezonu 2011/2012 - o onome iz 90ih ne treba ni počinjati. Isto vrijedi i za Hitzfelda. |
Fabregas je bio ok neko vrijeme i onda opet zaqurac. Lamps je po meni i dalje 10x korisniji igrac.
|
Lol komedija od lige, pedro zamjena u španjolskoj a u engleskoj trpa :D
|
Baš trpanje..dao jedan gol i asistenciju protiv WBA. :D
Glavno da je Falcao unutra, a Remy na klupi. :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:39. |