![]() |
Igra neko sad?
|
55 -> 59 -> 48 - > 59 -> 56 fuck ! ;D
cuj najveci rank xp ikad ;D http://i.imgur.com/cu9hbPM.jpg hocu probiti ovih prokletih 60, psihicki me ubija ;D |
nejde nejde, kad se naniže niz partija u kojima ekipa izađe nakon prvog pointa, pa onda deset takvih i eto te 10 rankova niže :D
|
Uskoro stiže novi sniper support heroj kako se najavljivalo, ali se zove Anna.
Možda će sad biti lakše nagovoriti silne Hanzo pro spammere da odma i usput hilaju nekoga, ali to su valjda puste želje :D |
A zaboravio si ovo? :)
|
Fora se čini, vježba za sniper super.
|
Citiraj:
Ima brutalan osnovni kit abilityja (granatu koja pojačava heal allyjima i sprječava heal enemyjima te sleepanje enemyja, čime može prekinuti bez beda masu ultija), a njen ulti bi mogao biti super ovisno koga imaš u timu. |
Ne vjerujem da će uz heal, boost i sve imati i jak dmg, iskreno.
|
https://playoverwatch.com/en-us/blog...523#patchnotes
DVa revamp, zenyatta buff, svašta nešto Ovo me muči: Whole Hog Ultimate cost increased by 45% ... |
Da, to je veliki neft za Roadhoga.
|
I ne baš :)
"Self-healing abilities now charge ultimate abilities. As a result, some heroes’ ultimate costs have been adjusted (see below)." |
Daleko najbolja stvar
"Competitive Play matches can now only have one of each hero per team. For more info, click here." |
Opa, ovo mi se čini ok.
|
I tako, rank mi malo po malo ide sve niže, sve lošije i lošije timove dobivam, a kad se napokon skupi ljudi za grupu onda pola dobijemo, pola izgubimo i ostanem isti rank opet.
Igram samo da skupljam pointe, drugo smisla nema. |
Ne razumijem ja to njihovo bodovanje nešto posebno, dakle izgubiš meč i ode cijeli bod dolje, a kad dobiješ dobiješ mozda jednu desetinu boda. Smiješno :)
|
Jel počeo neki novi exploit igre? Naime, sve više i više partija igram da igra ne izbaci naizgled neaktivnog igrača, koji uopće ne odabere heroja, te time efektivno sjebe tim u koji je ušao.
Susreće li se netko s tim? |
Citiraj:
|
Tako je ista je stvar, s tim da na competitive skupljam one roze kutijice pa ću moć kupit neko zlatno oružje. Isključivo tome sezona i služi :D
Do ranka mi nije uopće, popušio sam 16 rankova otkad sam počeo, očito imam neki retardirani tim kad nas se skupi 6, jer svaki put najbolje igram kad nisam ni u kakvoj grupi ili kad nas je max 3. :D |
Saznah danas da ce end of season nagrade biti za max rank tijekom sezone, a ne onaj s kojim zavrsite sezonu...
najs... |
Moram priznati da nisam upalio igru dobrih 2 tjedna.
|
Jeste probali Anu već?
|
|
Iskreno malo gubi touch igra, ne stignem igrati često, ali je iritantno da je toliko leavera...
|
Ne igram uopće igru. Neda mi se nekako, nije me uspjela zainteresirati dovoljno.
|
leavera otkad su fixali nisam vidio? jedino quickplay, al to je ocito 6 ana mod :D
|
Citiraj:
|
Ovaj vikend bio banwave:
http://www.pcgamer.com/the-latest-ov...-and-hilarity/ |
Ovaj brawl je najjaci ikad :D
|
Citiraj:
|
Do 22. dobivamo samo nove iteme ili kombinaciju starih i novih?
EDIT: nasao, minimalno jedan novi item, ostali mogu biti novi ili stari |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:10. |