PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2014/2015 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=261025)

Hamm 14.09.2014. 00:46

Onda im ove godine ima dignuti dvostruku krunu (PL I LP). :p

Imaju odličnu momčad i za sada im ide. Doduše dosta golova primaju ali i daju. :)

trouble 14.09.2014. 07:28

Opet Cesc dva assista(i stvorio 6 prilika iz otvorene igre),reko sam ti,sad cilja na najviše assista u povijesti nogometa :D

Ne fakat,kužim da se tu mnogi ne razumiju baš u fudbal...stoga i pojedem nekakve izjave da je Lampard bolji igrač nogometa od Cesca. I trpim. Lampard je nešto ko Didi Deschamp u usporedbi sa Zizuom. Oboje su osvajači lige prvaka,oboje su svjetski prvaci...ali jednostavno Zizou je bolji igrač nogometa. Tako ti je i Cesc bolji od Lamparda. I budi sretan da je tako jer momčad ide po naslov :)

Hamm 14.09.2014. 08:40

Sve 5, ali ja sam lojalist i idealist. Tesko prihvacam da je x bolji od y ako me x u nekom trenutku "kupio". ;)

Znas ono, "znam da je fabregas bolji ali lampard je moj". :)

emilblomsky 14.09.2014. 10:14

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2660371)
Koja tišina....

Čisto da odma razjasnim, nema me u ovoj temi, niti će me biti ubuduće. Ali fascinira me ova tišina. Toliko momaka pred 4 mjeseca, a sada više niti jednog jedinog. I onda kad se kaže da Real ima navijače koji se samo u pobjedi poznaju, ljudi se ljute.

Eto, toliko od mene. Sretno svima i njihovim klubovima.

Mali osvrt na ove mućke provokatore,brko,panda!
Koja tisina? Evo me!
Ne kuzim brko sto uopce treba reci nakon ovih igara Reala,jednu vrhunsku momcad su, necu reci sto .Prodali dva super igraca,umjesto da su doveli samo spicu,sto sam zelio jos u 5 mjesecu ako se sjećate. Imaju na klupi jednog od najboljih golmana,brani im letva koja nije nista obranila od proljeca.
Covjek je legenda ,ali trebao je vec otici u legendu.
Modric je 80%utakmica nedorastao momcadi tipa Reala,kad gledas kako igra Chealsea place mi se.(mislim na njihove vezne igrace).
Politiku kluba nitko ocito ne kuzi,tako da vec je sada izvjesno da ove godine jos eventualno budu uzeli svjetsko klubsko,ostalo s ovom igrom nema sanse.po meni opet Atletico.
Dusu mi lijeci Mourihno,imam feeling da ove godine budu nepobjedivi!
Hala!Nema predaje ,dolje separatisti!

panda505 14.09.2014. 11:05

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2660472)
Sve 5, ali ja sam lojalist i idealist. Tesko prihvacam da je x bolji od y ako me x u nekom trenutku "kupio". ;)

Znas ono, "znam da je fabregas bolji ali lampard je moj". :)

Correct me if I'm wrong, ali i Lampard se kupio, i to iz West Hema :D

emilblomsky 14.09.2014. 11:42

Citiraj:

Autor Lihto (Post 2660399)
Zašto bi pili :) a jbg, morat će Carlo nešto novo iskombinirat.. Ovak ne ide i gotovo..čak ne bi bilo loše da Bale ode na poziciju gdje igra James.. Makar ima toliko kombinacija.. Ronaldo je duplo bolji CF nego Benzema.. A Bale je ipak najjači na lijevoj strani.. Nek promješa to malo.

Nema tu puno mudrovanja,Real je izgubio onaj način igre koji im leži ,a to je bunker i brza kontra,jer je imao takav profil igrača,kada dodaš di mariju.
sada su pokupovali hrpu veznjaka,i kad gledaš tekmu igraju kao Barca nekada,beskrajna dodavanja u obrani ,i glupa nabacivanja u bunar prema naprijed.Totalno neučinkovito ,jer se tim načinom iz igre praktički izbacuju brzanci Ronaldo i bale ,koji niti ne vide loptu.Gledaj jučer ,Bale je u više navrata probijao stranu ,ali uvijek izgubi loptu kad ga čekaju dva,tri igrača. Da Real igra po starom sistemu Bale bi uvijek bio jedan na jedan ,i tu je najači.Ronaldo niti ne vidi kvalitetne lopte u ovom sustavu,i vrlo lako bi mogao odmagliti za Manchester nagodinu.
Jednostavno,ako mijenjaš sustav ,mijenjaj i igrače,ovo ne valja!

burmuz 14.09.2014. 12:07

Kao što sam i prije rekao, ako sve štima- ne mijenjaj. Jedino Kroos i Navas i to je to.
Ali, Real nije samo nogomet, nažalost. :(
I Casillas nema što raditi u prvih 11.

Hamm 14.09.2014. 13:54

Danas M.United - QPR. :p Ivan je najavio pobjedu M.Uniteda. :D BITI ĆE VESELO! :D

trouble 14.09.2014. 17:16

1 privitaka
Di je onaj genije koji vikao Rojo cijeli život igro centralnog,nek si upali tv i neg pogleda kaj igra pod Van Gaalom :D

(za slučaj da nema TV):

trouble 14.09.2014. 17:24

Di Maria za vodstvo Uniteda....Rio svom bivšem timu dao poklon :)

ExtremePower 14.09.2014. 17:38

2-0 United :)
Evo prve pobjede.

Hamm 14.09.2014. 17:44

Još nije gotovo. :D

Dottore 14.09.2014. 17:47

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2660679)
Još nije gotovo. :D

U pravu si :)

Hamm 14.09.2014. 17:47

Sad je. :D 3:0 :p

ivan77 14.09.2014. 17:47

Rooney!! 3:0 Totalna dominacija.

4:0 završilo! Vratio se United! :)

Lihto 14.09.2014. 20:58

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2660683)
Rooney!! 3:0 Totalna dominacija.

4:0 završilo! Vratio se United! :)

Ovo vratio ostavi kad pobjede nekog jačeg :) ali jako dobra utakmica.. moglo bi to bit dobro..

trouble 14.09.2014. 23:02

Jel to Rio dva gola sfušao? :D

panda505 15.09.2014. 00:37

:care:

ExtremePower 15.09.2014. 08:00

Vidi, vidi, panda se konačno poklonio Manchester Unitedu. :D:D
Nego, Milan-Parma 5-4, lijepa utakmica.
U subotu derbi na San Siru Milan-Juve :goood:

panda505 15.09.2014. 09:41

Citiraj:

Autor ExtremePower (Post 2661051)
Vidi, vidi, panda se konačno poklonio Manchester Unitedu. :D:D

da se poklanjam 9. klubu na ljestvici :roller:

Dottore 15.09.2014. 13:22

Daley Blind https://twitter.com/TSBible/status/511449544463511552

trouble 15.09.2014. 14:08

Citiraj:

Autor Dottore (Post 2661215)

@TSBible not even first or in the top 3, what was the point in that fact?

@JordanHaworth against qpr at home aswell amazing fact

@JordanHaworth @TSBible My feelings exactly. Thought they meant since 92' but 5th this season? Wtf!!

:D

freddie 15.09.2014. 14:38

Real je jednostavno šugava ekipa sa šugavim trenerom .Ne tak davno napisal sam da mora bit frustrirajuće Di Mariji kaj je rezerva u takvoj šugavoj ekipi.Jučer je pokazal u dresu MU kak se igra, a ovima vezna linija nek i dalje trćkara po terenu.Bravo za Atletico.

burmuz 15.09.2014. 15:16

Citiraj:

Autor freddie (Post 2661263)
Real je jednostavno šugava ekipa sa šugavim trenerom .

Slažem se, samo za Arsenal. Uvijek tu negdje a nikad top. Mediokritetski klub sa najskupljim ulaznicama. ;)

emilblomsky 15.09.2014. 16:01

Citiraj:

Real je jednostavno šugava ekipa sa šugavim trenerom .Ne tak davno napisal sam da mora bit frustrirajuće Di Mariji kaj je rezerva u takvoj šugavoj ekipi.Jučer je pokazal u dresu MU kak se igra, a ovima vezna linija nek i dalje trćkara po terenu.Bravo za Atletico.

Ma čestitam! Prvak europe,šugava ekipa.Tebe bi trebalo izmisliti da te nema,samo ne znam sto su onda za tebe druge ekipe?
Citaj danas sportske ,ima veliki clanak o Realu od Mateonija.Covjek je sve napisao kako je.
Razlika izmedu Mourihna i debeljka je u tome sto je Mourihno otisao kada mu se Perez poceo mijesati u posao,ovaj da ima karizme bi napravio isto,ali njemu je draza lova.

emilblomsky 15.09.2014. 16:15

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 2661293)
Ma čestitam! Prvak europe,šugava ekipa.Tebe bi trebalo izmisliti da te nema,samo ne znam sto su onda za tebe druge ekipe?
Citaj danas sportske ,ima veliki clanak o Realu od Mateonija.Covjek je sve napisao kako je.
Razlika izmedu Mourihna i debeljka je u tome sto je Mourihno otisao kada mu se Perez poceo mijesati u posao,ovaj da ima karizme bi napravio isto,ali njemu je draza lova.

Btw,osobno mislim da je Realu potreban trener kao Conte,steta kaj im se nije poklopilo.
Ali ,ima vremena! Nece ovaj dugo,a Conte bi mogao uskociti,nije repka sada 24-7.

burmuz 15.09.2014. 17:39

Citiraj:

A tek Wenger kako cvili. Pa ne valja raspored, pa ne valja sudac, pa ne valja financijski fair play. Arsenal je največi kmečavac u povijesti nogometa.

Flood 15.09.2014. 18:07

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 2661293)

Pričaš o Carlu debelom Ancelottiju?
Razlika je u tome što je osvojio nešto za razliku od murine.
Iskreno,mene je bilo sram gledati onakav Real pod vodstvom spešl vana.A trebalo je biti sram svakog ko iole voli pogledati dobar neogomet :)

emilblomsky 15.09.2014. 18:13

Citiraj:

Autor Flood (Post 2661354)
Pričaš o Carlu debelom Ancelottiju?
Razlika je u tome što je osvojio nešto za razliku od murine.
Iskreno,mene je bilo sram gledati onakav Real pod vodstvom spešl vana.A trebalo je biti sram svakog ko iole voli pogledati dobar neogomet :)

da,prijatelju ,ja bi rade da real igra kao chealsea,kriv sam!

Flood 15.09.2014. 18:23

Navijaj za Kelso frende :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:45.