![]() |
Nah, obicni Palit... nije jetstream, frend popizdio kad je skuzio :hitthewal:, al' kolko smo culi ni ova nije nesto ekstra glasna, pa nije digo frku :D
|
|
Samo da javim - black screen problem rijesen (za sad) reinstalacijom Win7 x64.
Neamo ni frend ni ja dve ljeve zasto 2 driver cleanera nisu uspjela rijesit issue, niti sto ga je uzrokovalo, ali eto, mozda nekom skratimo muke. Go figure. Bijesna graficka :D:beer: |
Citiraj:
Samo nek one dodju sa 4gb RAM-a i neka bude ispod 2kile kn i to je to :goood: |
Citiraj:
|
Da, ali on je promjenio stranu. :D
|
Da, sad tek vidim da je napisao 6950, a onda su driveri od atija morali bar malo srat, makar i za kraj i na drugom proizvodacu :D
|
Stigli vodeni blokovi za kratke 970-ke kao ove moje Palitove dvije.. Nisam se htio prije zafrkavati za oni blokovima od 670 koji su navodno slični, neki su imali problema i tako pa sam se odlučio strpiti dok ne izbace original. Ali majku im što su skupi.. 2 bloka po 100 Eura, 2 backplatea, 4 fittinga, poštarina, skoro 280 Eura.. Izbit će mi sve iz đepova :)
http://www.ekwb.com/shop/blocks/vga-...x0-series.html |
Citiraj:
Been there, done that :) Nema ljepšeg osjećaja od poštara koji nosi blokove te subotnjeg slobodnog popodneva :goood: Uzivaj ! Osobno cekam za non ref verziju.. |
Nema boljeg osjecaja od odlazenja Eddyu u garazu u sloveniju, kupovinu blokova i svega bez poreza i uz brutalne popuste. Been there done that. Bas je napredovao :D
|
Citiraj:
|
EK Team:
President of the Board: Edvard König Na stranim forumima se zvao Eddy, nadimak jelte. Nemate pojma. :D |
Dakle, kad se iduci put bude islo za deželu molim obavjest da uplatim nekom pare da mi sve kupi :D
|
:D |
Pozdrav ekipa,
Planiram sutra / prekosutra uzet gtx 970, e sad koji od navedenih uzet modela, tj. koja najviše pruža za novce (hlađenje, cjelokupan paket itd) , nije sad problem 200-300 kn...? Još me muči hoće li mi i5 4690 uzrokovat kakav bottleneck na stock frekvencijama ili sam ipak trebao ići na neki i7 model? |
4690 će biti i više nego dovoljan.
|
Citiraj:
ili tu |
Flash news opet:
- reinstalacija windowsa - radilo sve 2-3h - nakon toga opet black screen Dakle, bit ce da nije do toga. Danas ide graficka kod mene u kantu na friske windowse pa da vidimo... :hitthewal: Kakve su spike sa vracanjem? Kupljena je u webshopu, moze se to vratit kroz tjedan dana bez pitanja? Jer u protivnom ako je neispravna, ide na reklamaciju, pa onda XY tjedana j..anja u mozak i natezanja sa servisom... Do tad je frend bez graficke jer je svoju frkno. :hitthewal::fuming: |
Citiraj:
Nakon mukotrpnog ispitivanja svega i svačeg, najvjerojatnije je bilo nekompatibilnost hardvera (?).. Mada gtx760 nisam imal dugo kod sebe, u ono vrijeme je imala problema s driverima (black screen) pa mi je lagano puknul film, nisam baš imal neke sreće ni sa 280x, a recimo ati 7970 je radila bez greške na mojoj konfi, dok su ove dvije grafe kenjale.. S tim da sam 280x vozil na reklamaciju, tip ju je izmasakriral do jaja, a ova radi bez greške kod njih, samo je kod mene doma je zezala... Ne bi se čudio da se grafa ne voli s ostalim hardverom, nakon doživljenih problema, sad me sve više i strah kupovat neku grafu da ne naletim na ove iste probleme.. |
Citiraj:
Stoga čak mislim da nemožes dobit pare nazad uopće. Nek me netko ispravi ako ovo nije tocno. A kaj sad, nek trubi dok ne "poprave". |
Pa što nije da sada unutar EU možeš vratiti proizvod unutar 14 dana bez da naznačiš koji je razlog, te da ti je prodavač dužan vratiti novce.
|
Članak 72. Zakona o zaštiti potrošača kaže 14 dana ;)
|
Koji se po povratku testira od ispravnosti i posto se smatra da je njegova neispravna, rezultat je ???
A "novu" neš moc dobit jerbo je proslo tih 7 dana jer je grafa bila na "servisu". Aj mozda se izvuce na 14 dana za povrat, ako u kombinaciji " x " maticne bude radilo posto ne radi na njegovoj i frendovoj konfi pod pretpostavkom da je drugacija konfa :D |
Neka ne kaze da je neispravna, nego da ju jednostavno vraca i bok.
Oni ce ju probat i nek odradi tih 30ak min ili koliko vec ce ju oni probavat i vozdra ;) |
Ustekali u moju konfu i 5h je radila bez problema. F..k sad je moram kupit od njega. :hitthewal:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam znao pustit furmark preko noci i to je onda 100% isparvno ako izdura tiha 10ak h :goood: |
Ma, poanta je da je i kod frenda na friskim windowsima radila 1.5h normalno i onda black screenala.
Ja namjeravam to detaljno preorat prije nego je proglasim ispravnom, vidim da tona ekipe ima Black Screen problem i da nema univerzalnog rjesenja, nekom promjena kabla, nekom driver cleaner, nekom prešaltavanje sa DVI na DP... :hitthewal: (nije meni tesko palo sta je moram kupit, nego novcaniku :D) Inace, Palitova NON-Jetstream je okej - imam je trenutno u otvorenom kucistu i cujem mozda nesto malo vise nego sa starom TwinFrozrII MSI-evom. A ova ima onaj turbina cooler. Kad zatvorim Define R3, vjerojatno necu cut nista. Za te pare/performanse ratio - super kartica. |
Bome i 970-tka je pogođena sindromom black screen, čitajući po netu, a nekog univerzalnog rješenja nema..
|
Kolko sam skuzio najpogodenije su OC varijante sa jeftinjim PCBovima aka EVGA Super OC i silicni. Mislim da treba i jace napajanje nego su ljudi do sad mislili.. Ja bi definitvno ulozio malo vise love u 970 i uzeo neki high end model. Znam da kod nas jos nema izbor pa jbg..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:15. |