![]() |
:D hoće netko možda reći da na sačmaricu nemože optika???
EVO jbg. nije SPAS12 ali..... sve je moguće:D ali na Protectu u CoP-u ide optika pa reko da probam inaće smo mi "borci" u životu svašta vidjeli i probali a mašta nam je radila nepresušno a dosta puta i ubojito:) |
Citiraj:
TOS34 mi je najjače oruzje, samo da je slug i dart municije više, car sam, još moddana. :care: |
Lab X16 pojeo mi živce. Relativno lako ga prošao, ali 5 puta kreširalo, a do tada nijednom. Poslije otišao Nomadu potražiti mozak pa skoro izgubio svoj. Nomad i njegove stvari ustvari su na istoj mapi, a morao na bezbroj ulaza/izlaza. Kao da idem iz Zagraba u Karlovac preko Varaždina. Nego ima još nešto. Je li to bilo i kod drugih? Nakon izlaska iz X16 vidim ruke i dio rukava od bijele kute. Kad god uzimam oružje prvo razgledavam desnu ruku kao da provjeravam jesu li dobro nalakirani nokti.
|
Citiraj:
No svejedno, SPAS je dizajniran za prsa o prsa, a pošto ima razletavanje sačme, ovako i onako sve kosi ispred sebe, tako da optika fakat ne treba :D Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ko da je problem namontirati kundak na SPAS12:D home made sistemom ima svega brate mili:D ako može kundak na "pistolu" zašto ne i na sačmaricu samo bez:no2drug: jer je to opasna stvar......
Svojoj sam malo nabrijo karakteristike pa sad dere na 250m pa ko da tućem kalašom:D naravno sa "slug/dart" municijom sve se može i sve je dopušteno:roller: |
Haha, stavi na 1000 m pa da imaš efekt Gauss rifle :D
|
Netreba pretjerivati:D:D:D ovako je super vepar pada ko gromom ošinut:D
|
Kad si kod vepra, nekako mi te živine ima premalo obziroma na veliki prostor. Uglavnom te krmače i veprovi. Snorkova ima slabo, a Pseudogianta sam valjda jednog jedinog vidio.
I vidio sam mačke nekakve u Černobilu povrh naselja na brdu. |
Citiraj:
|
Te mačke su bježale od mene, još sam ja morao trčat za njima i pucat da vidim što to je :D
Nego, piše da onaj Izlom nakarad nije konfliktan i da neće napast igrača. Đubar me vidi na 100 metara i počne letit prema meni, ko i oni govnari bez nogu što lebde :D |
Citiraj:
Kolko sam shvatio izlomi napadaju ako si im preblizu pa se osjete ugroženi, znaju bit zajebani, pogotovo ako ne očekuješ :D |
Pripremam se da krenem u podzemlje za sarkofagus:D ali ima neka misija za duty da nađem nestalu grupu pa ih nenađem jbg. kad su se izgubili neka ih:D jedino ako nisu negdje u podzemlju.....
|
Heh sad mi se opet malo igra, a ostao bez save-ova i ne bih baš opet ispočetka :nono:
Pa jel ima tko savegame kad se po prvi put dođe u Radar/Countryside? Pošaljem svoj mail na pp, ili preko nekog file hostinga ako ima volje da se uploada :beer: |
Citiraj:
|
Riješio onog tradera u Construction siteu. Nego, koja je fora sa Millotom u Merc kampu. Uđem nutra, znam pass, i kreteni počnu po meni roštiljat. I naravno, ja ih pobijem, a ova kukavica ode i čući iza paravana... ubijem ga i igra se skenja :D koji ku... ?
|
Citiraj:
Jos jedan bug reko bih :D Ja se od tamo spustio u agroprom. Sve vrvi od milicije. Mirisi na dobar fajt :D |
A šta Milojko ima u ponudi uopće? I zašto ovi moroni od mercova pucaju po meni a legalno sam ušo u bazu?
|
Citiraj:
I nema varijante u kojoj ne pucaju po meni :D Brijem da moraju to sve popraviti :D |
Ključ vam je na
|
Citiraj:
|
Malo sam odustao od igranja ovog moda, previše zavrzlama tu ima :D iako je ideja i koncept odličan. Možda nastavim jednog dana i možda ekipa izbaci još kakve ispravke u međuvremenu. Čak bi i bakica to mogao ako ima volje :D jer na primjer ono što je napravio sa prijevodom modova za COP je bilo jako dobro odrađeno.
|
Ja se vrzmam po Yantaru trenutno.
U nekoj vojnoj bazi tamo sredio svu vojsku, popnem se na zgradu, kad gore - Sinovac. Samo pruža ruke i kao nešto mantra, ne nudi mi dijalog ni niš, a označen mi je crveno pa sam ga upokojio :D BTW, tamo mi u blizini nudi dva stasha koja se očito negdje dole u labu, htio bih, a neda mi se ić opet dole, tamo je onaj labirintasti, ozračeni lab :D :D :D |
Jel izašao kakav novi patch ili je još uvijek u nastajanju?
|
Bude možda leakao za godinu dana :D
|
Ja se sa sjevera vratio do smetlišta i tamo pred ulazom u Cordon naletim na dvojicu stalkera (Dragunov/Veselov). Jedan leži bolestan na zemlji a drugi mi nudi tri tablete (Crvena, žuta i plava), da mu pomognem ali samo je jedna prava. Za obavljeni zadatak dobio sam 10.000 RUa ali ako ga opet nešto hoću pitati, zviz na destkop.
U Countrysideu, negdje u sredini mape, naletio sam na grupicu bandita, eliminirao ih i u podrumu našao neki alat ili modul. Već imam nekoliko tih a ničemu mi ne služi, vjerojatno je to vezano za neki zadatak al' ga ja od nikoga nisam dobio. :goodnite: |
Da, meni su se ta 2 kretena pojavila tek u free playu. I isto sam imao kao i ti situaciju. Drugi put sam dobio CTD kad sam htio opet razgovor.
Nego, u construction site, odigrao sam opet i onaj trader Alex pogine u onom svom šopu i sve se od njema može uzet, 2 exoskeletona i sve kaj ima, hahahahaha... Neki ludi burer goli koji ispucava nekaj ga je ubio... Ludnica :) roba od miljon rubalja potpuno đaba :D probajte. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedino, još nisam siguran jel to bug ili feature :D Naime, probao sam nekoliko puta i usvakoj varijanti završi tako da trader odapne meni na dohvat ruke :D Probao sam prije ulaska tog burera satrati, ali ne pojavi se dok ja ne odem unutra :D Citiraj:
Samo mi je malo nelogično, lik tamo mantra iznad milicije i niš, to je to. Pa zašto nema mogućnosti da ga ispitujem ko Đek Bauer i izvučem sve informacije iz njega??? :D |
Ok, gdje je fuckin freedom baza? :D
Lutam po NPP i nemrem nac :D Ak nis drugo naletio sam na sjeveroistocnom rubu mape na okrsaj duty vs monolith i prikljucio se :D Vidim tamo i ulaz u mapu greatetal factory i cini mi se da ni tamo nisam bio. Ima tu jos materijala :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:56. |