![]() |
Bome ovo sad napokon na nešto liči
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Slici na iOS, da. Elegantno su iOS grafiku pop-upa samo ugurali u android app. To je valjda slagao isti onaj mali koji je onomad u šupi slozio prvotni my way app :)
Ma bolje i ovo nego onaj isprdak prije, necu previse gundjati... Ali porko nebo, sta da jedna banka ne moze naci deva koji ce sloziti app po nekim osnovnim guidelinesima... |
Što je ova MyWay aplikacija? Odnosno, što se sa njom može raditi a da nije moguće sa mPBZom?
Koliko vidim ona je samo za Premium Visa karticu, a ne za karticu tekućeg računa? |
samo za premium visu (ex amex), a niš posebno, najviše služi za token, a sekundarno da vidiš stanje i promete po kartici, račune
|
Pokušavam napravit screenshot u aplikaciji ali mi systemUI ne da.. E sad, ne znam ako ima koja postavka koju moram promijeniti da mi to dopusti jer prekopao sam cijelu app i mobitel i ništa nisam našao... To je po defaultu onemogućeno ili ima neka caka. Huawei p30 pro je u pitanju, ažuriran do kud ide i isto tako i mobilni app.
|
Trazio sam istu stvar na samsungu i nula bodova. To je neko ogranicenje na razini OS-a :/
|
ajfon dade slikat
al šta i treba tu slikat, pdf o uplati lako pošalješ kome treba |
Citiraj:
|
Tako i meni pbz Neda screenshot-a OTP dozvoljava
|
I mene živcira al jbg. Pošaljem pdf kome treba ili otvorim pdf i napravim screenshot kad je već tako kako je...
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Ok, ako ne ide ne ide... Slikat drugim mobitelm i to je to... |
Citiraj:
|
Da li vam se dogodi na mobilnoj aplikaciji da ne stigne notifikacija naloga za placanje dok ste na wifi spojeni?
|
uredno stižu meni na ios
ali me nervira, poništim nofitikaciju, i moram još jednom učitat i poništit ne poništi iz prve, barem je na ios tako .. isprobano na 2 konto, 3 različita moba |
https://www.pbzcard.hr/media/212492/...cp-v20-400.png
ako netko moze objasniti da ne moram u banku. kako funkcionira mastercard revolving kartica kao na slici? mogu platit na rate? vidim pise raspoloziv iznos 8100kn. kako vracam novce? |
Citiraj:
|
Veca nego 5%?
Sent from my RMX2002 using Tapatalk |
Citiraj:
ne znam koliko je ovo aktualno https://i.ibb.co/3Fgzg0c/revolving.jpg |
Citiraj:
Sent using Tapatalk |
Da li se jos kome rusi app nakon updatea jutros? Android 11 i pbz 6.0.40
|
Isto, Android 12.
|
Da li ti rootan mob? Moj je, ali frendu na rootanom samsungu i A12 radi
|
Ma kakvi rootan, novi Pixel 6 Pro.
Ne iznenađuje me PBZ uopće, ovo je drugi put u par mjeseci da doslovno brickaju vlastitu aplikaciju jednim updateom. |
Aj bar znam onda da nije do roota...za sad koga kog sam pitao radi im, ali su na samsungu, a ja na oneplusu
|
Na Poco F3 cijelo vrijeme radi normalno.
|
Pixel 4a nerootan se isto ruši
|
još uvijek oni nisu izdali update, aplikacija meni ne radi (Pixel 6).
Koja neozbiljnost, nevjerojatno. |
Javili su frendu da su upoznati sa problemom
Za sad znam da samo na oneplusu i pixelima ne radi, samsung i xiaomi radi svima |
samo stock android je u kurcu, znači.
|
Instalirajte zadnji security update od 05.03. Meni je riješio stvar na Pixelu 5 i Android 12
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:13. |