![]() |
Bolji zvuk od bolida ima SC
|
Prvi puta u životu čujem za vrijeme utrke kako glase sirene od safety cara :D Ovaj novi i tiši zvuk motora stvarno daje novu dimenziju gledanja utrka hehe
|
Citiraj:
|
Na koju foru je red bull ispred williamsa? Moraju u boks jos ili? Ili su isli u boks kad je safety car izlazio?
|
Ricciardo pretiče Vettela, utrka je sve bolja nakon safety cara :)
|
Fetl kmee, kmee
|
|
Citiraj:
|
Kakav show Mercedesa. Uživancija za gledanje
|
Dugo nisam gledao ovako zanimljivu završnicu.
|
Ne jebu ova dvojica sto im javljaju :D
Ja sam razumio Vettela da nema brzine. Ali mozda je i ovo gore rekao... |
Još da sad Williamsi prođu Vettela u zadnjem krugu i suze mogu poteći :D
|
Bit će zanimljivo vidjeti izraz na licu rosberga kada utrka završi. Mislim da mu neće biti drago zbog načina kako ga je hamilton zatvarao.
|
Da vidim oćete i sad kmečat kako je dosadno i kako su nova pravila bezveze.
|
Jako zanimljiva trka, puno zanimljivije nego da opet gledam RB i Vettelica pa makar i ovak bez vristeceg v8 zvuka..
|
Hamilton je bogme pokazao Rosbergu tko je sef. Bit ce zanimljivo gledati ih, ocito ce svaka utrka biti borba izmedju njih dvojice.
Vettel je ocito najbolji vozac ikada. :sarcastic: |
Da nije bilo SC, mozda nebi bilo ovako.... Ali u svakom slucaju, napokon zanimljivo.
Trenutak kad Vettelu javljaju da pusti Ricciarda i kad ga je kasnije prosao cisto na stazi, pa team radio da je bolid spor, jaoooo :D |
Da nije bilo safety cara, utrka bi bila dosadna.
|
Mercedesi su u 15 krugova napravili prednost od 25 sekundi. Prestrašno. Ugrubo, da je na taj način trajala cijela utrka mogli su sve ostaviti za krug. Ovakva prednost se po mom mišljenju ne može stići ni do kraja sezone. Nema šanse. Gledat ćemo ovu dvojicu u borbi u svim utrkama koje slijede. Ali ako bude kao danas, nitko sretniji od mene.
|
Najbolje je rekao Lauda poslije utrke "svatko tko kaže da je ovo dosadno za mene je idiot"
|
Interesantna utrka. RB mislim da je izvukao maksimum. Da su startali sa viši pozicija, vjerovatno bi bili 3-4. Pogledajte kojom lakoćom se odvaja prvi dvojac nakon sc kad su pritisli gas. Ako ostali ne povećaju snagu, već na 2/3 sezone će se znati pobjednik (konstruktori).
|
ehhhh...prdnila oba moja McLarena:fuming:...neka krenu zajedno sa Ferrarijem u razvoj bolida za sljedeću sezonu
|
Evo da se zahvalim za link, zaštucalo par puta al nema veze, slika i komentari kako i treba biti :D
|
F1 ove godine ide jednosmjerno Mercedesu.. Eventualno neka promjena pravila bi mogla pomoći RB i Ferrariju.. Ukoliko ne bude kvarova, mercedes bi mogao pobijediti sve utrke.. :)
|
Meni je isto jako drago zbog Force Indie, bez obzira što sam fan kimia. Sramota reći, navijao sam da kimi uzme jedan bod :D
|
Citiraj:
|
Mercedes ga je zakinuo nakon prve promjene guma, kad je dobio sporiju komponentu, sto je i bio plan da ih se razdvoji, ali je SC zajebao stvar i sve poremetio.
Onda im je javljeno preko team radia da pripaze (koliko god srali da tako nisu mislili), sto nisu poslusali, ali Nico ovaj put na brzim gumama nije uspio proci Hamiltona. Nici bodovna, a Hamiltonu psiholoska prednost ;) |
Odlična utrka, bila bi takva i da nije bilo SC! FIAT standardan... Koliko sam čuo kada je prešao ciljnu ravninu, Alonso je podigao ruke u zrak kao da je pobjedio! :D
|
Možda najzanimljivija utrka zadnjih 10-ak godina.
Ferrari se nakon ovog treba debelo zamisliti. Talijanski šarm je bitan, ali bez čvrste ruke sposobnog gazde i dalje budu banana. |
ali kako njih dvoje radi sprdanciju od ostalih momčadi to je strašno! :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:52. |