![]() |
Pozdrav htio bi krenuti igrat dayz, zanima me sta sve moram napravit da bi kreno igrat? Kolko sam skuzio, trebam kupit arma 2 ao original preko steama i onda skinut dayz besplatno? Dal cu se isto morat mucit oko instalacije i trazenja servera iako sam kupio original?
|
Citiraj:
Nego jel tko probao city life mod? |
Ok hvala ti na odgovoru, do utorka bi trebo imat novi komp pa cu si kupit igru odma :DDal imate vi neki tim hrvatski ili tako nesto pa da idemo u skupini?
|
Citiraj:
|
Pa ajmo ja i ti igrat zajedno kad kupim igru :DNaci cemo jos nekog i napravit manji tim :D
|
Citiraj:
|
Ajde ak se skupite vas dva, ja sam 3.,.. :D
Kupio sam igru u naletu. Solirao duuugo duuugo, većmi je postalo dosadno. |
Citiraj:
|
This is madness!
Sve što želim od DayZ moda! Epoch style basebuilding i novi weapon packovi i JSR sound mod!!! Features: |
Meh... cini se okej, bumo vidli. Najbolji dio svega je 1st person only. Većina featurea - već viđena u nekom drugom modu, manje ili više uspješno izvedena.
Šta god nam ljulja čamac, jel :D dok ono SA govno ne iziđe. |
Eh da. Sta se desilo sa tim SA govnetom? Nista cuo nisam vec dosta dugo.
|
Rocketu dopi_dilo bit super-otvoren prema communityu I guess. Previse razocarane raje sto SA kasni toliko, pa mi se cini da je odlucio šutit i radit :fiju: :goood:
|
Tjedan je kašnjenje, ajde i mjesec se može provući... ali brate godinu dana? To je prije otkazano. :)
|
Nope, samo se netko epski zaj..eo kod predviđanja radova, rokova i tima ljudi koji im je potreban. Na kraju za sve nas bolje ovako, samo što nije nitko godinu dana strpljiv :hitthewal:
|
mislim da će (kad završe sa ARMA3) ostala ekipa uletit na SA...
|
Za 3 godine? :D Toliko je trajao razvoj ARMA2 od izlaska pa do zadnje ekspanzije, a moralo se i na ARMA3 radit.
|
ma nek je i 10...ja pičim epoch i unatoč brojnim bugovima, glitchevima i hakerima meni osobno najbolja igra koju sam igrao do sad...
|
Jeli izašla standalone verzija?
|
Ne, još se ne zna datum izlaska.
|
Fun na DayZ Epoch serveru na kojem igramo.
Ja i PointDexter (koji je prerano poginuo :D ), a rezultat žute misije je fini loot. :) |
|
tko ceka, taj doceka xD
DAYZ (standalone) early access alpha je vani https://store.bistudio.com/dayz http://store.steampowered.com/app/221100/ |
Early access je vani, i totalni je piece of shit.
ARMA 2 DayZ će se igrati još 100 godina. |
Citiraj:
|
Ne pratim ovo baš jako, ali dali je to SP kampanja?
Jer inače volim sve što je open world i survive :D |
Citiraj:
Kolko vidim i ekipa na steamu javlja da je bolja od moda...Naravno, ima bugova....ali, očekivano... |
Citiraj:
U svemu je inferiorna modu ARMA-e 2. Ja sam ju kupio dok je još jeftina jer će joj cijena samo narasti, ali tko zna dali ću uopće igrati dok imam DayZ Epoch mod. Citiraj:
Ne postoji SP u DayZu. |
Op iziso Alpher, Pipsi svima! \o/
Kupio, skino, pokreno - prvih 10 min mogu rec samo da ce trebat malo navikavanja na definitivno bolji UI. Potpuno drukciji, ali vise friendly. Osim toga loada unutar 10 sec, ima preko 700 servera (!!!). BI site je crko odma, Steam radi ko grom, skino u 16 min (5 MB/s+, steam rula). 2.5h nakon releasa.. jedno 70% servera krcato :-) Hammer, slazem se da ce se igrat i mod, al' mozda do bete. Kad ovo ispeglaju, mod ce polako kopnit... al' je bio j..en dok je trajao :). Sad, dal' je inferioran ... ne znam, tek pol sata cepam, al' dobio sam onaj "prvih mjesec dana" feeling kad sam igrao :-). Epoch je je_en, al' samo ako imas squad od 3+ ljudi, solo gotovo nema smisla. A imam filing da ce community od Standalonea napravit jos vecu mrcinu ako Rocket/Bohemia bude fleksibilan s modanjem. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Je li tu itko spomenuo armu 3? Po tvojoj prosudbi o hackerima dalo bi se zakljuciti da nisi nikad igrao dayz. Ovo sto je trenutacno van kao early alpha je zali boze na prvi pogled. Za sad je mod jos uvijek bolji. Za 2 tjedna cemo zapravo znati valja li ovo ista ili ne.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:31. |