![]() |
Reci to Poreznoj...
|
Citiraj:
https://www.porezna-uprava.hr/HR_pub....aspx?id=19006 |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk |
imam jedan poco x3 kupljen na ekupi nedavno, ekran počeo crkavat, nekakve crte po njemu
enivej, jel moram ja službeno prek ekupi to rješavat ili mogu direkt u servis odnijet da zaobiđem ekupi? servis i adresa su na jamstvu navedeni tak da to imam sve |
Uh znaci nisam jedini.
Uzeo materi isti sa iste strane, kaze neke zelenkaste crte na ekranu i naravno nije mogla ponoviti da vidim i ja :D isto si razmisljam kao i ti da li direkt ili preko njih. |
mislim da sam starom rekao da zove danas taj navedeni servis da ih pita jel može tako pa javim
mislim ja inača kad kupim recimo u ADM, INSTAR itd., ne nosim njima nego direkt uvozniku, i uvijek sve super prođe i stoput brže, iako se preporuča odnijet gdje si kupio pa onda više nemaš brige, no kako je ovo ekupi da se ne zezamo sa overseasom, jel netko doma - nije doma, itd. EDIT: može direkt u servis, https://www.techdoctor.hr/ |
Citiraj:
klasičan račun koji je originalno izdan printanjem moraš čuvati |
Citiraj:
|
imaju odlične recenzije na guglu, jebote, dal da se ubijem sada ili poslije :D :D
|
A gle oni su zastupni serviseri za pojedine firme. Slao sam, odnosno osobno odnio S8 koji je bio pod garacijom a mob kupljen u T-com shopu, tak da i oni tam šalju.
|
niš, fingers crossed :D
|
|
Hvala na kodovima :goood:
|
kuponi istekli, ima što važeće?
|
Bacio sam oko neki dan na neke njihove "popuste". Neki LG TV sniženi s 9k na 5k. Pogledam malo recenzije TV-a. Neki mid-range. Nakon toga upišem model TV-a u nabavu. Cijena im je standardno 5k. Preloše
|
tako je svugdje kod nas, al ak pratis akcije i ak ti se ne zuri sa kupnjom, e kupi i dalje zna imat najpovoljnije akcije.
|
Citiraj:
Ja se sjećam dok sam sestri kupovao sat za rockas. Onda je bio Polleo u pitanju ak se ne varam. Cijeli mjesec je sad nekih 3.5kkn, onda taman reko pričekat ću black friday akciju. Za black friday je redovna cijena bila kao 4 i nešto, skoro 5kkn, ali 25% popusta isto kao i koji tjedan prije :) |
EDIT: Kupon nađen. Hvala.
|
Ima tko mozda neki promo kod? :fala:
|
Takoder bi molio ako netko ima kod od 500kn za kupnju iznad 4500kn, hvala
|
ms e20 za 3999, i - 10% na visa premium karticu
|
50KUPKO-H8L8-X4L8 (450-1000kn)
250KUPKO-1T3T-X8BE (2500-4500kn) Danas zadnji dan za iskoristit |
Ako netko ima kupon 500kn, bio bi vrlo zahvalan :)
|
ne znam jel već bilo pitanje, ali gdje nabavljate te kodove?
|
Citiraj:
|
Konkretni veliki popusti su se dobivali pri kupovini školskih knjiga preko njih
|
Krenuo “BF” na Ekupi, valjda drugi već kod njih u zadnjih mjesec dana, a sljedći tjedan bude možda i treći. Uglavnom, ni p od popusta, PS4 Slim 500GB za primjer je 2350 kn :D
|
Ima netko kupone?
Il su oni svi istekli i vrijedili sam do 15.10 |
Njima BF traje vec mjesec dana, jedno te isti proizvodi, samo šaltaju druge kartice svakih par dana i tak unedogled...
|
Ima ko kakvu štelu za neki popust? :D Radio bi jednu poveću narudžbu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:53. |