![]() |
Ima prijenos na Sport1 švapskom, Astra satelit, free kanal.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kako je Baloteli fino asistirao petadom uz faul :)
Italia vs Brazil (1:1) trenutno 52' Kakav gol Nejmara sa slobodnjaka 2:1 55' :) 3:2 za Brazil 70'.. Ako ovaj srpski komentator ima pravo, sudac je svirao penal na Baloteliju, no odmah sljedeći udrac je bio gol, i onda je priznat gol a od penala ništa.. Svašta :D Nešto više od 40 000 srca kuca na stadionu.. |
vidi se da je buffon već u godinama...
i da, brazilci još da izglade igru, i moram priznat da su mi u španjolce i švabeke favoriti iduće godine |
Ako netko ne može pratit: 88' 4:2 za Brazil, drugi gol Fred-a..
|
Treći gol nisam vidio, ali kod 1/2/4. gola je Buffon itekako zasrao, iako je 1. gol bio i iz zaleđa.
Brazil ima sjajne tehničare, međutim oni nemaju nikakvog vođu. |
Nije dobar gol nejmara nego užasna greška bufona. :)
|
Boze gluposti, jesi ikad stajao na vratima gola?
Odlican gol jer ju puknuo taman di treba da ju golman ne vidi dok ne dode pred njega :) i 1.gol nema govora o zaledu :) |
Citiraj:
dobar je, slažem se, ali je to više zajeb buffona nego spektakularan gol neymara bio je očito beckenbauer u pravu, buffon je za staro željezo |
Pa i da je pogriješio Gigi kod toga gola, a po nekim nepisanim pravilima je jer ne smije dobiti tako gol u svoj kut, mislim da je više puta u toj utakmici pokazao da ima reflekse kao mačka i da još nije za staro željezo :)
|
Na osnovu njegovih godina i jednog posve normalnog primljenog gola, ljudi su ga poslali u mirovinu :D Mislim ono, kakva psiha..
|
Idemo, Nigeria vs Španjolska.. Skoro pa krcat stadion, udarna postava Španjolske (ako se ne varam)
1:0 3' Jordi Alba (niz driblinga u 16-ercu) Nigerijci mi djeluju puno bolji ali nema tko dat gol.. Jako puno šansi imaju.. |
Citiraj:
@dizel..smanj psovanje. @buljo...daj smiri s drogbom. Ne znam kakve on veze ima sa spomenutim utakmicama. :) |
Brazilčad s Urugvajcima, i Španjolci s Talijanima za finale.
Nezgodni su Urugvajci, bit će to super tekma. Čitam da je Mario otpao pa smatram da će Italija imati jako jako težak posao.. |
Ma da? Steta, dobar mi je igrac i fora ga je gledat..
|
Neymar će se uklopiti u Barcu instant. Zajedno s Buskets-om i Pedro-om bude bio trio kojemu će glumci s Broadway-a zaviditi na izvedbi. A bude penala, kukanja i plakanja sve me je strah :D
|
Prošao Brazil, očekivano teško ali finalu se ne gleda u zube :D
Sutra bi bilo lijepo da Španjolska pobjedi što je realno pogotovo jer je izgledno da nema SuperMarija pa će biti vatreno finale Bra-Špa |
|
Opet je mali šupak Nejmar imao svoj glumački show.
Treba mu netko odmah polomiti noge i to obje. |
Mene nimalo ne iznenađuje. Kao da Barcelona uz ugovor igračima daje i priručnik Gluma...for dummies.
|
osim šta dobro simulira, i provokator je :D
GIF 6.3MB http://assets.sbnation.com/assets/28...ication=128817 |
Kraj 90 minuta, Špa-Ita 0-0 :D
Zanimljivo će biti |
dokaz da se i španjolama da parirati...
sumnjam da će dogodine na SPu doć do finala... a i moram priznat, nije mi jasan potez uvođena Martineza za Torresa Martinez je defanzivac, a del boske ga je stavio k'o centarfora :roller: |
Daleko od toga da im se neda parirati, par reprezentacija to sigurno može. Brazil mislim da ne može bar ne dobro kao Italija :D
|
brijem da bi im francuzi, švabeki, talijani, englezi i portugalci iduće godine parirali bez frke
možda čak i mi, ako budemo dobri k'o na euru |
Mi pariramo jedino Luksemburgu i reprezentacijama ranga Izraela. To 4. mjesto na FIFA rang listi si mogu u šupak zabit.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Neznam jel netko gleda tekmu za trece mjesto, ali majke mi ovaj Cavani jedini valja u tom sakatom urugvaju :D
napeto :) Večeras btw finale u ponoć :) |
lepa golčina kavanija za 2:2 :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:30. |