![]() |
Citiraj:
Nije ni išao na loptu nego u namjeri da pokosi Fabregasa, što je u suštini i uspio |
Citiraj:
|
neznam,meni se ne čini ništa opasno,nije bilo u trku i više ga je listovima,nije mu ni stao na đon
jel fabregas ozlijeđen ili mu nije ništa? |
Arsenal 0 - 2 Liverpool.
|
Dajte link na kojem gledate live streamove. Dva koja sam imao ne rade, a neki jednostavno ne mogu uhvatiti stream.
|
Citiraj:
http://www.lshunter.tv/football-live...ing-video.html |
Citiraj:
ovakvom igrom do "kante", teško :) |
Bayern ubija hamburger SV 4:0.
B.Dortmun vodi protiv FC Nrnberg 1:0 I rekao bi iznaneđenje ali everton gubi od Q.P.Rangers 0:1. :) |
Citiraj:
|
Mene više zanima kako će chelsea danas odigrati. :)
|
Citiraj:
A gdje ono kako su vam pomogli suci na šta se žališ nakon svake pobjede Man Utd-a? :D Ili ćeš reći da je prvi gol bio regularan :zdero: |
Citiraj:
Al odlika velikih je da pobjeđuju i kad igraju loše :p Citiraj:
Suarez je bio pola koraka u ofsajdu, ali uzet ću to kao dar Atkinsona nakon što je sudac u prošloj utakmici poništio regularan gol Carrolla, utakmici u kojoj smo izgubili 2 boda :) Tako da, negdje pomognu, negdje odmognu, al Utd-u samo pomažu :hitthewal: |
To se tako kaže :D
Bilo je malo više od pola koraka, a još je bio i u liniji sa pomoćnim no nebitno, ipak se radi samo o derbiju. |
Lol. Chelsea gubi 0:1 od WBA. :D :D :D :D
Koja banda tuduma! :D |
@hammer...pojma nemam. Jedino kaj znam da im vjerojatno svi igrači ovog svijeta ne mogu pomoći.
2:1 za chelsea!!!! |
Pak se Čelzi skrumpiral:)
|
englezi su izgleda malo u banani ove god, gdje su talijani već duže vrijeme. izgleda da će se barcelona i real obračunavat i za predstojeću ligu prvaka.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A i neznam šta taj Frimpong radi u nogometu, balavac je bahat i glup, odvratnog ponašanja, te poprilično ograničen što se igre tiće. Wenger je poludio, šta njemu još prolazi pod "nogometaš" |
Frimpong je do crvenog kartona bio daleko najjači Arsenalov igrač na terenu :O
|
:stoopid:
Ili možda :roller: Nije recimo bio Nasri koji je ipak tu i tamo znao unjeti malo kaosa u obranu? Ovaj debil je u svojih 60ak minuta na terenu dobio 3 duela, za razliku od Lucasa koji je u tom vremenu imao 8. Za jednog zadnjeg veznog to je prilično jadna statistika. Nit zna igrat, nit se zna ponašati, bahat je, debelo pregrub u svakom startu, mogao bi nabrajati do sutra. |
Nismo gledali istu utakmicu... Istina, Nasri je bio najbliži pogotku ali ništa nije napravio. Najbolji je bio Vermaelen, a poslije njega Szczesny i Frimpong.
Frimpong je pokazao da je tehnički potkovan i da će biti nešto od njega ako se opameti. Na svakom je portalu dobio 7 ili 7.5, a da nije bilo crvenog kartona 8 mu nebi ginula, jer je odigrao stvarno dobro. Možda i nije za zadnjeg veznog, više za nekakvu MC poziciju gdje ima više slobode jer zna s loptom, ali je i unatoč debiju odlično odigrao. "Top class performance overshadowed by his eagerness to impress and the red card as a result. I love Emmanuel but his red made Liverpool’s task easier and in fact they went on to win the game. As said in the introduction, someone is to speak to this young man and help him mature this aspect of his game." "Combative and robust but his temperament was questionable as he could've been sent off long before he was." "Despite behaving like a schoolboy and collecting a yellow card10minutes after kick off for squaring up to a Liverpool player, Frimpong certainly has a bright future ahead of him. His technique was sound and he looks so comfortable on the ball. However, he is an unpolished diamond - he never should have got the first yellow card for squaring up to a Liverpool player and his late challenge on Lucas was rightly a second booking. A red card ruined an otherwise flawless display." |
city vodi protiv boltona 3-1
po meni najbliže naslovu ove godine |
Citiraj:
|
evo mata je navodno potpisao za čelzi ;)
|
Sad će Đo potpisati za Dinamo, rekla mi ptičica u brišućem letu :kafa:
|
http://sportske.jutarnji.hr/luka-mod...lavnom/967683/
šta ga ne puste da postane modrich realno ni ne vrijedi više od 30mil a imaju kranjčara koji bezveze sjedi na klupi |
Citiraj:
http://www.chelseafc.com/page/Latest...427914,00.html |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:18. |