![]() |
SLUZBENO!!
BF3 izlazi OCTOBER 25 :chears::chears::chears::chears:!! ova MP prezentacija u tenkovima je zlo!! koliko sam skuzio ima 4 pozicije u tenku, gore na strojnici, na main cannonu i na strojinici iz tenka, i nije mi jasno sto jos radi ovaj koji reloada main cannon + thermal vision vizualno je predivno (iako se stream malo pogorsao pri kraju, valjda zbog loada) |
baš me okvirno zanima PC na kojem je ovo igrano
|
Citiraj:
isusati ako do tad pocnem radit ne gine mi kompara neka od 8 jezgrica i brutalna grafa + zvucna + zvucnici brutalica... full expirience :D |
dobro danko, koja to igra će podržavat 8 jezgara?gdje si to pročitao?
idu mi na živce ovakvi retardirani komentari sorry |
Citiraj:
Ja sam oduševljen, kupujem sigurno! Svaka im čast!!! :goood: |
Citiraj:
Pa i BC2 je imao open betu. Inače, kao i traileri, izgleda močno. Samo se nadam da će from ground up izmjeniti kompletnu mehaniku igre koja je dopuštala igračima da exploitaju svaki njen dijelić, i koju je bilo nemogguće igrati bez tima koji ima IQ barem većeg od broja patika koje nosi. Veselim se igri, i nadam da će obratiti puno više pažnje na balans. |
Citiraj:
BF3 nema veze sa BC2!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad se sjetim vojnog roka i šoranja kad smo postali đombe. :) I ja se nadam da BF3 nema veze sa BC2, ali sa obzirom da ga isti developer radi, mislim da je pomalo neizbježno povlačenje nekih stvari. Nadam se da će povući prave stvari :) 2 Anphonic; da, u pravu si, bilo je govora o tome, skroz sam zaboravio. |
ovo ce biti grijeh ne imati
|
ma najveci grijeh ce bit sto ce mw3 potuć bf3 samo tako :S
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Ništa...morat ćemo svi kupiti jače kompove...ili manje monitore :D
|
|
Koja grafika ej! Vrhunski :goood:
|
Ajoj kada susjedu okupiram pc da igram bf3 otjerat ce me nakon 2dana :D
|
Sunce ti zareno koja brutala, nadam se da nece bit ko crysis, 3 g poslje i jos uvijek ga se nemoze normalno vrtit :D . Al svaka im cast, jos samo da ne ujebu MP s glupostima i kupujem to odmah .
|
|
dinasours aren't balanced for lean. :D
|
Naježio sam se :D
ali kolike su ove mape... Citiraj:
|
možda je bilo neznam, no evo opet
Citiraj:
|
valjda cu moci progurati barem medium....al nisam siguran za grafu,a mozda cak i cpu...sta vi mislite?...
|
Citiraj:
|
moci ces ovako odoka
|
ok..hvala :beer:
|
Hoću li ja moći? :chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj: