![]() |
Citiraj:
iako su makli sa stranice da nadoplatom bona dobijes popust da za 1kn uzmes opciju 1000min i por unutar bon bona, te iako im je to nova akcija za nove korisnike, uvjerava me sluzba da ce i dalje i nama starijim dolazit popust na to tako da ipak samo 20% ce mi biti skuplje, bar do sijecnja '16, kad bi opet trebali mijenjati pakete |
Citiraj:
|
A za pretplatu ovo nista ne vrijedi, koliko vidim?
|
Citiraj:
|
Di si nasao, gledam preko moba i bas ne nalazim. Iste cijene kao i na bonove? Samo drugi datum.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Stvarno ne vidim kako se može uspoređivati bonbon s Tele2, pa te su mreže 2 različita svemira.
Na Tele2 se moraš pošteno oznojiti da bi nazad dobio svoje što su ti uzeli svojom greškom, a niti jednom mi nisu sami vratili. Kod mene je njihov signal nikakav i svako da svako malo ne bi bio bez njega ili završio kod Slovenaca u roamingu (imam 15km zračne linije do njih, do Karlovca niti 5.) moro bi se prebaciti na ručni odabir VIP-a što bi funkcioniralo do trena kada bi došao do grada (Karlovac ili Zagreb recimo) gdje bi ostao bez signala - morao bi prebaciti nazad na automatske postavke ili Tele2. I trenutak kada sam ih odj*ebao je bilo skidanje megabajta ili minuta (mislim megabajta) s paketa ptvo s paketa koji se odnosio za promet unutar domaće mreže i nacionalnog roaminga, a zatim s onog puno većeg koji se odnosio samo na domaću mrežu. Naravno otišlo mi stotinjak kuna s računa. Zato je bonbon za mene najbolja mreža - dobre su cijene i paketi, nema muljaže s poretkom trošenja paketa, nema uspostave poziva, obračunska jedinica je jedna sekundu i u slučaju ikakvih problema odmah ti isprave pogrešku kada im to javiš, ako si javio prvi kao ja jednom - inače to rade sami pa niti ne primjetiš. Uglavnom nitko ne radi majmuna od tebe i to je ono što najviše cijenim. |
Citiraj:
A ovo je dobra ponuda za 5kn više dobijem 3gb prometa :) |
Citiraj:
:D |
Bonbon mi se sviđa zbog sekunde kao ob. jedinice i zbog nedostatka uspostave pozive ali je skup za moje potrebe. Baš sam se ponadao da će biti malo bolje kad ono banana :(
|
Na T-mobileu sam i prebacio bih se na bonbon radi odličnih paketa interneta za razumnu cijenu, al me strah signala. Kakav je signal? Ja sam u Zagorju i nisam sa T-mobileom imao problema. Hvala
|
Istu infrastrukturu koriste kao i ostatak HT-a.
|
Citiraj:
|
Slobodno,ja ga koristim ko sekundarni br...
|
Od danas se putem koda *121# mogu aktivirati paketi, zatražiti stanje, deaktivirati paketi.
|
Citiraj:
|
Slazem se bas sam i ja danas pomislio zasto nema do kada traju paketi
|
Pozdrav. Danas će mi bonbon prenijeti broj u njihovu mrežu iz HT-a. Zanima me imam li pravo na kakve popuste ili si sam slažem pakete koje želim? Imam li pravo na onih 1000 minuta i 1000 SMS-ova prema bonbonu? Hvala
|
Popusti ne postoje.
Pakete sam aktiviras kodom *121#. Imas, ako stavis bon 40 ili vise i pricekas da ti dodje poruka. I svaki put moras stavit bon 40 ili vise da imas za kunu. |
Još dva pitanja: Kolika je uobičajena cijena SMS-a (bez aktiviranog paketa) te kolika je cijena za uspostavu poziva prema npr. Vipu? Hvala
|
Citiraj:
20 lipa i nema uspostave poziva.:chears: |
0,33 kn je cijena poruke.
Jel ima koji forum jurica da nisi pitao ista pitanja? |
Citiraj:
Kako? Meni oduvijek skida 20 lipa. |
Citiraj:
|
Da li se kome desilo da ga je neko zvao a da mu nije prikazan propušteni poziv ili bilo što,znači neko mi kaže da me je zvao u to i to vrijeme a meni na mobitelu nema ništa?
|
Pozz, ako bih recimo uzeo pretplatu na bonbonu, iskombinirao veliki paket rzgovora, srednji sms-a i jako veliki za net, da li bi mi tih 110kn (+10 za naknadu) ostalo za stalno, ili bih nakon 31.1.2016. plaćao veće cijene ovih većih paketa, koje su sada prekrižene?
|
Da si pitao na bonbon faceu dobio bi vec odgovor
|
Ako se cijene promijene 31.1. plaćat ćeš po novim cijenama.
Nema ugovora koji ti obvezuje da moraju biti te cijene |
ko će se sjetit fejsa, ovako pitam i vratim se za par h provjerit :D znači "na milosti i nemilosti" smo njihovog mijenjanja cijena. tako sam i mislio, kad nema ugovorne obveze...
|
Akcia "veliki paketi su još veći" se nastavlja nakon 31.01.2016 i traje neodređeno dugo.
Odličan potez. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:14. |