![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Milentije pripazi na policiju samo u Bijelom brdu i Sarvašu! |
Citiraj:
Ja sam u Doboju, a to je južno od Osijeka. Dolazim navjerovatnije preko Šamca, ali sve opert zavisi šta će mi Domy reći jer se planiram konultovati sa njim za rutu (on je prolazio ovuda već par puta pa...). EDIT: samo da ubacim i tihomira na listu 1. -POP- 2. mislav_os 3. Fera_os 4. Milentije 5. Momir 6. tihomir |
Dolazim i ja!
2000 u Cityju... |
Đizus šta ja pričam... Još sam pijan od sinoć
1. -POP- 2. mislav_os 3. Fera_os 4. Milentije 5. Momir 6. tihomir |
Vidimo se, imam taj dan natjecanje u 13h u plivanju za sveučilište pa ću vam donijet koju medalju nadam se u City :D
1. -POP- 2. mislav_os 3. Fera_os 4. Milentije 5. Momir 6. tihomir 7. Srky |
Nažalost, mislim da neću moći doći jer radim popodne, a ako budem mogao, onda tek iza 22 h... :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Salim se :) |
@Mislav:Sam sa klincima,bez opcije čuvanja...dobar provod,ekipa!
|
A ha,nista onda...Ma htio da se okupi ona ekipa, ,al eto,drugi put :chears:
|
1. -POP-
2. mislav_os 3. Fera_os 4. Milentije 5. Momir 6. tihomir 7. Srky Nije valjda da su to svi koji ce doci? Gdje je ostatak? |
Ja sad vjerojatno neću doći jer izgleda da ću raditi i u subotu od 6 h tako da ono... A da odgodimo za subotu popodne/navečer?
|
Citiraj:
Pa moram se razvaliti od pića u subotu! Petak 20h ajmo rajo! |
Citiraj:
Vidim da -POP- ima nešto protiv subote, a i ja nisam siguran za sebe da li bih mogao u subotu jer ne znam da li ćemo imati svirku ove ili iduće subote tako da... Sve u svemu ostaje petak? BTW Ovim putem pozivam Siska što kad vidi Bekama kroz džep ****c stiska,.... :D Ako neko zna gdje bi se moglo kupiti tečnog srebra u Osijeku (osim u čipoteci jer mi Domy sinoć reče da oni nemaju) da kupi jednu onu tubicu/bočicu, pa ću mu ja dati pare na sastanku. |
Citiraj:
*** bi se s njim za čokoladu Milka :D ... Morao sam :D :beer::beer: |
Citiraj:
Vidim da -POP- ima nešto protiv subote, a i ja nisam siguran za sebe da li bih mogao u subotu jer ne znam da li je svirka ove ili iduće subote... Sve u svemu ostaje petak? BTW Ovim putem pozivam Siska što kad vidi Bekama kroz džep ****c stiska,.... :D Ako neko zna gdje bi se moglo kupiti tečnog srebra u Osijeku (osim u čipoteci jer mi Domy sinoć reče da oni nemaju) da kupi jednu onu tubicu/bočicu, pa ću mu ja dati pare na sastanku. |
Eto ja sam poslao PM nekima,pa se nadam da ce doci,jer mozda cak ni ne znaju da ima sastanak,pa sam ih,et,podsjetio :D
|
Citiraj:
redovito se ovaj topic prati samo sa eto nekako ima nas koji nikako da dodu ;) ........ onima koji idu :chears: |
Baš sam to htio i ja napisati, pratim ovaj thread ali što da pišem kad ću vidjeti u petak kakva je situacija.
|
Kontam da ću se navrnutio i ja na pivu i klopicu :D
|
Eto bas sam odgovorio mislavu na PM, probati cu i ja doc na sastanak u Petak u 20.00h u City, odnosno dolazim sigurno osim ako me ne sprijece neke druge obaveze, tako da evo novog popisa :)
1. -POP- 2. mislav_os 3. Fera_os 4. Milentije 5. Momir 6. tihomir 7. Srky 8. rams PS. mene ce te lagano prepoznat, mnogo siroke crne hlace i ogromna jakna :D |
Mislim da ću i ja naletit,prepoznat ćete me po Pink Floyd majici:D
|
1. -POP-
2. mislav_os 3. Fera_os 4. Milentije 5. Momir 6. tihomir 7. Srky 8. rams 9. Lihto 10. Darth Vader Fino fino, neću doći bezveze, upoznaću vas dosta :D Ajde sad neka neko napiše adresu te birtije u kojoj ćemo se naći, ja imam Domyjev broj (danas ću uzeti Mislavov) čisto da mogu nazvati nekoga ako se zagubim. Jedino što znam je to da se City nalazi na kolodovru, je li to dosta da me neko uputi ako budem pitao prolaznike na ulici? |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja nisam ni zalazio tamo otkako su raskopali, di se moze parkirat?? 1. -POP- 2. mislav_os 3. Fera_os 4. Milentije 5. Momir 6. tihomir 7. Srky 8. rams 9. Lihto 10. Darth Vader 11. sPLiFF |
Citiraj:
Valjda se neću izgubiti. Po nekim mojim procjenama plan za petak mi je ovakav: Oko 16:00 stari kreće iz Banjaluke u Doboj, oko 17:30 bi trebao biti ovdje. Oko 18:00 krećemo u Osijek, vožnje jedno 2 čuke, i nadam se da ćemo stići u 20:00 +-15minuta. Sve opet zavisi i od gužve na granici... U Osijek dolazimo preko Šamca tako da ako ima neko pokraj koga ćemo proći, a nema prevoz može sa nama do grada (cijena će biti pokazivanje puta do Cityja :D). EDIT: Evo sad mi Domy javi SMSom da ce i on doci. 1. -POP- 2. mislav_os 3. Fera_os 4. Milentije 5. Momir 6. tihomir 7. Srky 8. rams 9. Lihto 10. Darth Vader 11. sPLiFF 12. domy_os @domy imas vise od jedne ture od mene :chears: BTW Jesu li u opticaju € kod vas? Da znam da li da mjenjam. |
Doću ja pred tebe samo plati pićence! :chears:
Možeš u cityu platiti i eurima. |
POP kak ti dolaziš,mislio sam da naletiš prije do mene pa da odemo zajedno s mojim autom do tamo ako si za?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:42. |