![]() |
Eto što trenutno pratim
Dexter Californication Top Gear Family Guy Clevelands show How i met your mother The big bang theory V South Park Cougars town Fringe Flash Forward The Office Te u rupama dok čekam nove epizode gore navedenih serija gledam Mad Men |
zavrsio sa 4th sezonom Galactice :(
Sad jos da pogledam The plan :) |
House M.D.
How i met your mother Lost Mythbusters |
Nisam se odavno javio na ovu temu. Trenutno pratim:
Sons Of Anarchy Top Gear Dexter The Big Bang Theory HIMYM The Pacific (2010) Trailer Nastavak Band Of Brothers, ako serijal bude upola dobar kao orginal biće odlično. :) |
Supernatural i dalje rula. Cekamo da glavni The Reaper izjuri i potamani sve :D
|
ima kakav novi SF vrijedan mog vremena ?
|
A tvoje vrijeme je? :D
|
Nije na tv-u al opet :)
Počeo sam malo paratiti "Trauma". Čisto ok, nadoknađujem sad zaostatke dok su ostale na pauzi serije. |
Citiraj:
Shit, sad sam skuzio da je pitanje o seriji :D Stargate Universe mi se čini ok (pogleda sam 4 epizode). Fringe Farscape (ako nisi gleda prije) Doctor Who/Torchwood |
....
|
Prva polovica sezone Flash Forwarda je završila a sad moram čekat proljeće :(
|
Citiraj:
|
Dexter, season 4 - jedna od najboljih stvari koje se trenutno prikazuju.
|
Kaj postoje serije na TV-u? :D
Pratim (ili sam do nedavno pratio, tj. nema više novih epizoda): American Dad! Family Guy The Cleveland Show Drawn Together HIMYM True Blood BSG Stargate Universe (prva serija u Stargate serijalima koja valja) Stargate Atlantis Atlantis sam sada u zadnjih mjesec-dvaj (iz dosade) pogledao sve epizode, od prve do zadnje (prvi puta). Moj jedini komentar je: Universe je ono što je Atlantis trebao biti. U Universe se mogu uživiti, a Atlantis pogledam onak'. Za Atlantis: Hrpu puta me naživciraju predvidivošću i glupim potezima. Npr, u nevolji su, vrijeme im ističe, a oni si međusobno dobacuju pametne komentare umjesto da što je brže moguće rješavaju aktualni problem. Ili... Imaju glupi jumper s mogućnošću cloakanja, ali oni se redovno cloakaju u zadnji čas ili kad je prekasno umjesto da su konstantno cloakani. I tako... Ima hrpa primjera, da sad sve ne nabrajam... I još nešto totalno iritantno. Svi u cijelom svemiru (bilo ljudi, bilo alieni) govore engleski. :wtf2: |
Citiraj:
|
uvrstio u stalnu postavu na htpc-u http://www.imdb.com/title/tt1235099/ i http://www.imdb.com/title/tt0496424/
|
Citiraj:
|
Počeo sam prije par dana pratiti V i Flash Forward.
I dok mi je V kao remake od prije poznat i otprilike sam znao što očekivati, Flash Forward me malo razočarao. Nakon dobre dvije početne epizode serija sve više vuče na dramu i razvodnjava se radnja i gubi napetost, dok sam se ja više nadao da će se sve razvijati prema jednom dobrom trileru. |
Citiraj:
V mi je baš fora za sad! |
Kakav je Merlin i isplati li se počinjat gledat to?
Što je s Dollhouse? Pogleda sam par epizoda prve sezone i mislija da će je otkantat kako je bila loša, ali izgleda da je doživila 2. sezonu... Jel valja? |
....
|
Zadnja epizoda FlashForwarda mi je nekako vratila nadu, iako sam mislio već odustati od iste.
Nekidan sam pogledao V miniseriju, nije loše samo se nadam da u remakeu neće na baš tako jeftin način pobijediti njih. I čini mi se da u originalnoj miniseriji V neznači Visitors. EDIT: jesss :) Dark Blue potvrđena druga sezona. |
Jeste pogledali zadnju epku Dextera. Najbolja sezona do sad, isprva sam mislio da on zamišlja onakav kraj, al dok sam shvatio da je za stvarno već je završilo...
|
Gledat ću danas dextera zadnju :D uff nemogu dočekat :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim Dexter briljira u krimi/triler žanru, a bome je dobro i zamišljen. |
Odlican je zadnji nastavak bio, nikad to ne bih ocekivao.
Zaista najbolja sezona. Ne znam kad me neka serija tako iznenadila kao Dexter. Svaka cast scenaristima. |
Stvarno odlična sezona, a sam kraj sezone je stvarno bio nepredvidiv.
Svaka čast scenaristima i glumcima. |
Citiraj:
NHF Dexter sam gledao sezonu i pol, nije mi sjeo, moram priznat da mi je bio dosadan! Heroji, gledao 2 sezone, 3 se trudio gledat al odustao nakon 2-3 epizode. Lost, nije mi sjelo, jedna epizoda super a onda 10 dosadnih pa sam odustao! Gledam Hausa, Californication, Fringe, Sons of Anarchy, SG: U, Top Gear :goood: Inače, može neka preporuka SciFi serije :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:55. |