![]() |
Jedna molba za vlasnije nvidie :). Mislim da su problemi na ATIu upravo zbog nepodrzavanja physx-a. Pa ako moze neko da pokrene igru sa ukljucenim gpu physx-om i sa iskljucenim physxom u physx properties pa da javi ima li razlike :D . Hvala!!!!
|
Dečki o čemu vi?
Igra ne želi delati bez physxa(win 7) neovisno o tome el nutra matrox, ati ili pak nevidia kartica. Instalirati physx i bok, ako i dalje ne radi probat compabillity mode a ako opet ništa, onda promijenite dilera:D |
Citiraj:
|
evo i ja imam problem prvo mi je sralo za fiziku ono pa sam skino sad mi udje u igu sve dobro i kada treba krenut trka me izbaci van iz igre a jucer kad sam ju nabavio sam igrao normalno sve odvozio 2-3 trke i danas nece skino sam zadnje drajvere za grficku a imam win xp sp3 i izbaci mi neki eror nfs.exe i ono send dont send
|
stavi PhysX_9.07.20_9.09.0720 koji dodje na dvdu igre.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ima "elemente" jel... http://pc.ign.com/articles/102/1023587p1.html a jedan od tih elemenata onda sigurno nisu "full oštečenja" |
Nije isto ima elemente simluacije, pa biti full simulacija, ista ti stvar i s gridom etc
Oni su rekli da ce igra vuc prema simulaciji (kao kazes da ima elemente) ali nikad nisu rekli da ce bit full simulacija, i ne kuzim kako netko moze ocekivat punokrvnu simluaciju od NFS-a lol |
Jel zna ko zakaj mi NFS koristi samo jednu jezgru?? koji mu je? sa ovom konfom i 3870u crossfireu dobivam 25 fpsa kad sam sam na stazi :S 19 dok sam u guzvi
|
Citiraj:
Baš je nekom ko vozi simulaciju jako bitno oštećenje! Onaj tko želi i vozi simulaciju uglavnom zna vozit i većinom ne udara okolo tako da taj faktor gotovo uopće nije bitan. BTW: ja ne vidim elemente realnosti. Il je realno il nije i gotovo! Ova igra je na sredini. Bar nije ubrzanje ko u gridu da je za pola sekunda auto na 570 km/h... |
Citiraj:
|
i sto nitko nezna rjesenja za moj problem ajojjj a neda mi se rusit winnn
|
Citiraj:
1680x1050 sve na high vsync on PhysX Enabled 750/1000 4x AA / 8x AF -min- 35 FPS -max- 60FPS -avg- 53,2FPS PhysX Disabled (CPU obrađuje fiziku) 750/1000 4x AA / 8x AF -min- 36 FPS -max- 60FPS -avg- 50,7FPS u principu razliku ne vidim Vi koji imate ATi trebate samo instalirat PhysX ''drivere'' koje skinete sa nVidia stranice i po mogućnosti reinstal igre vama će CPU obrađivat fiziku |
Citiraj:
|
jok
|
Ak se nekome događa kao i meni da mu igra ne radi, krene se učitavati pa crni ekran ili stane kod loadanja utrke ili slična sranja, treba na "shift.exe" staviti compatibility mode za win98...
|
Citiraj:
Uglavnom, mislim da optimiziranost igre nema veze sa physx-om sto se i vidi iz Wolverinovog testa.. Jednostavno igra radi bolje na nevidijinim grafama, kao sto i neke druge znaju, tako da nista cudno. Navodno ce biti bolje optimizirana kad izbace fix.. Glavno da meni ne steka :D |
Ja se ne žalim na štekanje, ali me užasno živcira drift. Nemogu složit niti jedan normalan drift. Ili me okrene ili sam u zidu/na travi. Drift je po meni najgore napravljen.
|
Citiraj:
|
Hmm, kupio sam igru, skinuo sam najnoviji physix i ne želi da uđe u igru. Restartao sam comp i dalje banana.
Što još mogu napraviti osim javiti se na EA support :D |
Eventualno pričekat da dođe neki patch.
|
Citiraj:
sigurno izbaci neku poruku i kaže kaj joj fali? |
jedino sta mi se sviđa u igri je dost dobar izbor automobila ...drugo nist :D
bolje bi bilo da je cista arkada nego ovo :d |
Citiraj:
Citiraj:
totalno to |
Izbaci se ono standardno:
"shift.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." Pa upozorenje da će možda biti sve izgubljeno što se u međuvremenu radilo i tak :) Ništa što bi me moglo navesti na rješenje. |
matt,isti problem sam ima i ja,nisu mi pomogle one win98 gluposti sa compatibility nego san izbrisa save i graphicconfig (my documents)te reintalira igru i radilo je:chears:
|
Ok je igra, ja bome samo Nurb sa 15 protivnika i 5 krugova sa defaultnim BMW-cem :)
Nemogu se nasiti te staze :D Uff samo Ai na midium brzo zaostane :).... |
Citiraj:
|
Neznam dal i drugi imaju takav problem, ali meni auti počeli skakati :D. Sad sam igrao one posebne trke s carrerom, jedva sam završio jer auto jednostavno skače. Isto u jednoj drugoj stazi u mix evenets. Jel se može to tuningom riještiti ili?
|
igra mi i nije bas nesta ponasanja auta su puno losija nego u gridu grid rulz:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:04. |