![]() |
:dobar:
pa valjda jeftiniju, 200kuna je pola rate za fiat 600 |
Pa idi na ili cijenu ili na dužu garanciju. Ali nisi naveo dal je neka tvornički clockana, ili ima neki drugi hladnjak. Inače ti je to sve isto.... ..
|
@kripton - čemu JOŠ JEDNA ovaka tema?!
|
Nije ista, samo me zanima da se na z***hem...koja je bolja, eto i no more lol
|
Pa pogledaj pobogu koliko ima tih da-se-ne-za***em tema.
|
evo naso sam 2 dobra proizvoda od Gigabyte nije uopce ni skupo u (LINKSU)
http://www.links.hr/index.php?option...f20c237a360583 http://www.links.hr/index.php?option...f20c237a360583 |
is....zagrizo sam na ovu GBT 256mb 8800gt iz linksa...
sam neznam kak platit lol EDIT : ništ...neću uzimat 8800gt 100%... lijepo upiknit hd3870 safirovu i da se krcka...:D |
Da kupujem grafu ja bi sad vec razmilil o GT sa 256mb ako imam mon 19" ili 20"W za 1430kn dobis ok grafu, super igru i dobar vent - zanci nema vise ulaganja.
|
moja evga radi na 740/950 sa zalmanom 900 fatality.temperatua u crysisu je 58 stupnjeva.Sa stock hladnjakom nije htjela preko 700.
Crysis gpu bench avg. 1280x1024 high 650/950 38,315 naX2 5200(2912MHZ) 740/950 40,587 |
Clockanje nVidia GeForce 8800GT MSI
http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...086&kateg=0737
Kako ju clockat? |
Koliko vidim, ta je vec tvornicki clockana, i sa onim uber "dobrim" stock hladjenjem ne ocekuj cuda, osim vrlo dobrog zagrijavanja stana, potrazi malo po forumu ima vec 15 000 tema o overclocku grafickih, koristi search funkciju !!
|
Pretpostavljam da je clockanje iste kartice, drugog branda drukčije, pa treba novu temu, kaj ne?
|
Citiraj:
|
Mogao si ''za svaki slučaj'' pitati tamo na temi, no sa novom temom je ipak sigurnije, jel? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zaključi iz poznatih ti premisa.
|
Nisi uopće pročitao pravila, postavio si temu a kladim se da nisi prije pogledao da li ima kakva slična tema o tome. Novi si i trebaš malo manje agresivan nego ovaj prije "Dajte sad odgovore" pristup. Potraži malo teme po forumu, ima ih brdo o clockanju grafičkih kartica.
|
Idem se bacit na autoput.:suicide:
|
Tako da procitas malo po forumu.
|
Citiraj:
|
Sry,sry,samo pomozite.Lijepo molim,s poštovanjem.
|
Evo, Lud76 i Razer su ti lijepo ukratko odgovorili. Prije slijedeće teme potraži preko tražilice da li već ima slična tema tako da napišeš neku ključnu riječi u tražilicu npr. clockanje 8800GT i ona će ti izbaciti rezultate. I svakako prouči ostala pravila, pogotovo još ona koja se tiču "tržnice"
|
@Fleks - dobar avatar, premda bi mogao nabaviti bolju slikicu, otkad su sredili trg :goood:
Sorry na OT. |
hvala.
I nemoras pisat sorry na ot. Ak on moze dizat ovak debilne teme i jos biti bezobrazan, onda mozes i ti radit OT :) slobodno mi nadjes bolju slikicu... :D |
Vidim, ljubav cvate :D
|
ASUS 8800GT TOP i temp gpua
Dakle, ni na koji način ne mogu očitati temperaturu GPUa, a probao sam skoro sve programe i programčiće koje sam našao. Je li moguće da nema senzora ili je to jednostavno greška?
|
Imaš hrpu tema o tim karticama, slobodno pitaj na jednoj od njih, a ne odmah otvarati novu...
|
Sve je to fino i bajno. Ali mi ne ide u glavu jedna stvar.Iskoristit cu temu za pitanje, jer tice se i kolokanja i 8800 GT. Imam 8800 GT od EVGA i VF1000 ( modificirani ima i slika tu negdje na forumu. Ono sto me zanima jeste slijedeca stvar. Zasto crysis i SVE ostale igre rade normalno na 740/1800/1026 MHz, dok call of duty 4 MP nece da radi, rusi se nakon izvjesnog vremena bez ikakve logike, zapravo i nije rijec o rusenju, zaglavljivanju i sl, jer nakon recimo 30 sec nakon sto sve stane na ekranu, krene opet kao da se nista nije ni desilo, ali ce opet nakon izvjesnog vremena krepati, naravno sada je vremenski trenutak veoma mali. Dok cod4 SP radi ko doxa i bez ikakvih problema. Naravno stabilno je 700 za GPU za COD4 MP.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:58. |