![]() |
Da li se netko već odlučio na nabavu originalne igre/CD-keya za Call of Duty World at War?
Sutra, 11/11/2008. (utorak) igra izlazi u SAD-u, a 14/11/2008. (petak) bi igra trebala izaći u Europi. Ako netko želi igrati na službenim serverima među prvima već od sutra 11/11/2008., može nabaviti originalni CD-key preko australskog webshopa Keezbay.com za 29,95USD. Za one koji nemaju kreditnu karticu tu je posredstvo preko eNabave, a cijena originalnog CoD 5 CD-keya je 215 kn. Oni koji su strpljivi mogu pričekati sa nabavom originala dok igra ne dođe na tajlandski webshop Zest i nabaviti originalni CD-key za 140-150 kn. Vidimo se sutra na bojištu! ;) |
Pozdrav svima.
Imam problem sa SP,igra mi je usporena i uzasno dugo ucitava ,al ne kao da imam problem sa fps-om. MP beta mi je radila najnormalnije. I igra instalirana iz istog izvora kod frenda radi normalno. Jel itko ima ideje sta bi to moglo bit? Hvala unaprijed. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A nis morat cu i to odraditi :-/ |
Citiraj:
|
|
Probaj ovdje prosurfati...
http://www.totalgamingnetwork.com/ma...d.php?t=179317 Koliko vidim problem se najcesce veze uz zvucnu karticu ako ne skinuti najnoviji DirectX (http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en)... Ako niti to ne upali restartaj komp dok ne proradi :D |
Zapeo na Enemy at the gates ripoff snajperskoj misiji. Guba, ali taj švabo iskoči iz zaklona, nanišani i ubije me sve u 0.5 s. Ja njega uspio jedino ranit (mada bih rekao da sam ga stresao u glavu).
Ovo je valjda najteža misija u COD-u otkad serijal postoji. |
Citiraj:
Citiraj:
Igra ima par sitnih mana (a koja nema), ali ja ih niti ne primjecujem, jer je igra dovoljno kvalitetna da ih "zamota u celofan" I mozda jedina di mi je cak drago dok me koknu pa moram ispocetka.... umjesto da trazite mane i bugove sa povecalom, uzivajte u igri za promjenu, jer ovakvih primjeraka i nema puno |
Citiraj:
Ja sam ga pogodio kad se vec vozio u autu i bjezao.... |
Da...Svida mi se igrica -.-
|
Citiraj:
|
winter: Kao prvo obrisi ovo SVEEEEEEEEEEEE sto si napisao u postu jer ukoliko to ne ucinis zaboravi neko postanje po ovome forumu u blizoj buducnosti :)
Nije ti ovo Red Alert 3 tema :D :D :D |
ljudi se doista zale na linearnost u COD serijalu? wtf?
COD4 kao nije bio linearan? leveli su bili mali i dosta ograniceni (uz puno hodanja po uskim ulicama ili zgradama). doslovno se nisi mogao izgubiti u toj igri - jednostavno ne mozes pogrijesiti igru uvijek zavrsis na isti nacin |
Citiraj:
|
Bolje bi ti bilo da editiras jel kad dodje mr tor vjerovatno ce ti on detaljnije objasniti :D
|
dobar je singleplayer, fora su likovi, ruska campanja je zakon kao i uvijek :D
jedine zamjerke sta je prekratka |
Vi koji igrate preko hamashi-a dajte napisite sobu i sifru da se spojimo malo i igramo...
|
imam problem sa sp! otiso sam nesto kod online name i sad su mi se sve misije izbrisale i mogu samo ispocetka! i tako svaki put!!!
|
Citiraj:
UNIMODEM Half Duplex Audio Device toga nemam u device manageru jel ima ko kakvu ideju molim pomoc:care::care::care: |
Citiraj:
I jos jedna stvar, ne kuzim zasto uopce komentirate igru, jer ako vam je ovaj nastavak los, onda vam je i svaki prijasnji los jer svaki COD je linearan, ima gotovo isti zvuk, tj te mane koje vi spominjete, makar meni je i taj dio dobar.... sto znaci da ne volite COD serijal, i sto ce reci da vam mjesto na ovom topicu nebi trebalo biti..... |
Citiraj:
|
isti problem ko xgame, skinuo direct x od november '08, skinuo drivere od zvucne... pokusao SVE!!
nece :cry: |
rijesio...
idite u control panel, u phones and modems, u modems tab, i removajte modem koji vjerovatno ne koristite... valjda i za dead space i fc2 rijesava probleme... nazalost, ds sam izbrisao i nemam vise dvd a fc2 vise mi se neda instalirati :D |
kakve veze ima modem s tom igrom????
|
i dalje ne uspjeva ionako ni nemam modem
@xgame jesi li uspio mozda pokrenut kako igricu |
već se hebem 4h i ništa:(
koju zvučnu imaš?? moja Realtek HD... |
Citiraj:
IGRA JE SMEĆE |
sta ja znam sta ima modem sa igrom??
procitao i radi... jbt |
meni je igra strava, inace igram iskljucivo css al cod serijal mi je svakim brojem sve bolji... mislim da sam blizu kraja world at wara :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:08. |