![]() |
Zamijenis bez problema ako imas dobar grijač i ako kvalitetno skines postojeće ljepilo na rubovima. Po mogućnosti uzmi original back cover jer su za xiaomi jeftini ako iz kine uzimaš.
|
Poco F1 battery drain problem?
No problem, ugasiš dark mode, i opet imaš trajanje baterije od dva dana :D |
Jel se isplati uzeti novi skroz Mi8 za 1650 kn? Trenutno sam na Redmi Note 5. Brine me jedino šta je baterija samo 3450 mah. Moj trenutni mob izdrži 2 dana nekad skoro i 3. Čini mi se malo tih 3450.
|
Meni izdrzi jedan dan i to stavim puniti drugo jutro uz kavu.
Ali ja stalno visim na mobu. Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Отправлено через SM-G975F |
Citiraj:
Ja imam 20 sati od zadnjeg punjenja (znaci sinoc oko 23:00 skinut cca) jer ga nisam stavio po noci punit, 6h39 minuta SOT i ostalo je 23% baterije. Cca 60 minuta razgovora. Ali po meni je i SOT pogrešno relevantan za bateriju. Ekran radi i kad igraš i kad čitaš novine a razlika je velika u potrošnji baterije. |
Jel 9s najbolje za oko 1500-1600kn trenutno od Xiaomi ak nije bitno osobi što je telefon tacna ?
Jesu kamere u njemu bolje no u redmi note 8 ? |
Citiraj:
Ja sam mišllenja da je i planiram uzet jednoga za 1500 hrk kad padne cijena. Neznam šta misliš pod "tacna", malo je veći od Note 7 kojeg sad imam. Veći je problem što je lomljiv pa treba uzet aftermarket maskicu/case/kakolisetozove. Bar s pojačanim uglovima. Linkovlje na reviewe kamera pa pogledaj što kaže za obe. Redmi Note 9S Camera Redm Note 8 vs Redmi note 8 pro cam |
Pozdrav! Pitanje u vezi brzog punjenja 18W na Redmi 9. Mob podržava brzo punjenje, s njim se isporučuje "običan" punjač 10W. Kad je prištekan na brzi punjač 18W od Huawei P20 prikazuje se "Brzo punjenje" ali se ne puni. Kakav bih brzi punjač za njega kupio da radi brzo punjenje?
|
Ja imam Aukey 18W punjač i super je. Na Ebay-u kupio prije koju godinu za nekih 70-80kn.
|
I svejedno koja je marka/chipset na mobu, punit će? Ne pratim baš to pa mi je čudno zašto neće huawei punjač punit xiaomi, jel ima neko ograničenje?
|
Vjerojatno su punjači prilagođeni za pojedini chipset, nisam siguran. Aukey recimo Motorolu G7 Power puni 9V/2A, a OP7T puno sporije. Oba imaju Snapdragon čipove, vrag će ga znati...
|
Gospdine Budiša, pa šta je to, šta šta?
Sigurno ima forumaša koji su updateani po pitanju brzih punjača... |
Pitanje koji standard(handshake) podržavaju uređaj i punjač.
Huawei ima svoje. Op ima svoje. Xiaomi koristi QC standard etc etc. |
I koji bi onda punjač brzo punio Redmi 9 koji podržava 17w?
|
Napuklo mi je staklo na kameri RN7. Da ki je netko mozda mijenjao?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk |
Hoće rn 8t dobit Android 10 i miui 12 ?
Mslm kad će bit neki update i imaju li stizanja updata veze sa ugašenom miui optimizacijom ? |
Citiraj:
Dok huawei tab ne mogu puniti tako jel podivlja kad ga priključim:lol2: |
Naručio Baseusov 18W punjač, koji isto ima Qualcomm 3.0. Može li puniti samo Qualcommove chipsete ili je to svojstvo punjača, ne znam... Nadam se da će puniti Redmi 9 s Helio chipsetom. :)
|
Za Xiaomi koristiti brze punjace QuickCharge. Na note 8 pro i note 5 pro uredno rade QuickCharge. Huawei i motorola koriste drugacije standarde.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk |
Citiraj:
|
xiaomi redmi note 6 pro je u pitanju
promjenio ekran s okvirom (dragon-tt) ali izgleda da je u pitanju osvjetljenje zaslona light coil treba promjeniti (google i youtube gledao) pa ako znate ko to može riješiti, bio bih zahvalan |
Ja bi isto molio preporuku servisa u Zg koji bi mogao zamijeniti zastitno stakalce na kameri RN7
Neutrino ne zeli jer mob nije kupljen kod njih, Techdoctor koji mi je naveden u papirima kao ovlasteni kaze da uredjaj moraju slati u Posljsku, jos 3 servisa koji rade sa Xiaomiem kazu da nemaju to... Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk |
Citiraj:
https://i.ibb.co/F5rrwcx/IMG-20200706-180508.jpg Mslm svejedno mi je dok sve glatko radi, al ono, čudno mi da bsš nikad nema update. Btw GCam_7.3.018_Urnyx05-v2.0.apk radi super fotke. Isprobao sam ih par nekako mi ta djeluje najbolje. |
Stavi link iz https://www.celsoazevedo.com/files/a...google-camera/
To je stranica koju stavljaju modane gcamove i tuda pratiš razvoj nadogradnje. Bitno da ne moramo ići na xda forume i kopati. Uštedi se na traženje linka downloada Отправлено через SM-G975F |
Računao sam da oni koji isprobavaju gcam već znaju gdje ju naći pošto sam ful naziv app ostavio.
|
Citiraj:
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk |
Citiraj:
Xiaomi ima i MTK chipsete mobitela koji koriste drugačije standarde brzog punjenja mislim. |
Kakva je situacija sa MIUI 12? Kad će na MI9T?
|
AKo ti je rootan vec ga imas i radi bez ikakvih problema.
|
Mi note 10 pro nakon updatea na android 10 stalno gubi vezu, i mora se ručno traziti mreza? Ima neko problema takvih?
|
Citiraj:
Samo treba dobro paziti da prilikom kupnje jer nisu svi kablovi ISTI. Отправлено через SM-G975F |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
koliko znam, stiglo je za Mi9T.
Prijatelj instalira nakon što mu je stiga update notification. A vidim i na xiaomi.eu da ima stable release. Mene zanima kad će za Mi Note 10. :D |
Citiraj:
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
Nađi updater u popisu aplikacija, obriši mu podatke i ponovno će ponuditi update. |
Ima li MIUI još uvijek Automatizirane zadatke? Nekad su bili u aplikaciji Sigurnost pod Baterija.
https://i.postimg.cc/Y0WFHRhk/scrshot.jpg |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:50. |